Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz ati3x #27230 üzenetére

    Nem szeretném Döglött Róka véleményét védeni, mert habár igaza van, nem értek egyet a probléma nagyságának megítélésében, de:

    Tudtommal a Frontier nem indie fejlesztő csapat, vagy, ha az is volt, mára biztos nem az. Egyszerűen csak arról lehet szó, hogy most nem ezt érzik a fő irányvonalnak. Gondoljunk csak bele, haladniuk kell a beígért frissítésekkel, hogy utolérjék magukat a 3.0-ig, eközben javítani az alapjáték hiányosságait, amit eddig multis tapasztalat híján kifelejtettek, vagy nem gondolták szükségesnek. Ezen felül még ott vannak a logikai/nem logikai hibák, amiket szintén tapasztalatlanságból követnek el, de ezek javítására, újra megírására idő és erőforrás megy el. Egy dologban legalább nincs hiányuk, a pénz. Csak osszák be okosan, a terveik szerint. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a HUDhoz is hozzányúlnak, mint most az állomásokhoz, azok hangjaihoz, és a többi...

    A két alternatíva, amig mondasz pedig sajnos nem fog kielégíteni egy Elitenél jobbra vágyót, mivel...
    1. Az SC nem jött ki, bugokkal teli és nincs progressed és (majd egyszer kijön, én is várom is hiszek benne, de...) még csak alfa.
    2. Az EVE az egy űr wow, kattintgatva közel sem olyan az élmény mint Eliteben, tapasztalat.

    De tény, akinek nem tetszik továbbállhat, senki sem marasztalja, de azért a véleményét/kritikáját elmondhatja, ahogy sokan mások, köztük énis és orientx is elmondtuk korábban.

Új hozzászólás Aktív témák