Új hozzászólás Aktív témák

  • anatron

    aktív tag

    Egyet kell értenem Döglött Rókával, tényleg nem nagyot adtak a stílusra amikor minden hajót egyformára terveztek a kezelőfelületnél.Én speciel kevésnek is érzem a kapcsolók ,kijelzők számát.Valahogy nem tűnik hitelesnek ahhoz képest mennyi minden van egy irl repülőgép műszerfalán.

    Számomra viszont nagyobb probléma magával a játékmenettel van.Abszolút nem átgondolt az egész.Amit csinálnak patchről patchre csak tűzoltás,a rendszer foltozgatása.

    A roleplaying amit ma már minden magára valamit adó online játék becsempész a világába az én szememben már ott meghal ,hogy egyszerre lehet valaki birodalmi kisherceg meg föderációs admirális generális elnök miniszterelnök.

    A powerplay próbált színt vinni ebbe a világba,de szerintem csak nagyobb lett tőle a WTF halmaza a játéknak ,mint előtte.

    Az Engineerekre fél évet kellett várni!!!Önmagában nem rossz patch,de pár dolgot igazán balancolhatnának rajta.Pl az NPC-s Bélákat túltúlták!Na meg az is,hogy 5 percenként valaki kiakar szedni repülés közben ösztönöz egy boxzsák beszerzésére.

    A commodor 64-es technológiák,pl docking computer és számtalan limpet controller kissé neveteséges kategória 3302-ben.AI vinnyog nekem ha szét akar égni a hajóm,de dokkolni már nem tudna magától a drága?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák