Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    Atyaég mennyi téma pörgött át itt, s mily rövid idő alatt! :D

    Na, de akkor a föderációs jellemvonásoknak eleget téve, hagy szóljak bele én is:

    Tonnás űrkaki és rabszolga:
    Ezeket (mint minden mást is) tudtommal azzal magyarázzák, hogy az utaztató berendezés súlya egy tonna, nem pedig maga az árú. Ez egyébként helytálló is lehet, mert ha egy számomra ismeretlen rabszolga, de főleg ha egy még ismeretlenebb űrkaki elszabadulna a raktérben... hát nem tudom melyik szélvédőn ugranék ki.

    Dizájn:
    Szintén egy bemagyarázott dolog, ahogy emlékszem, mivel a Pilot Federation mindent a kezében akar tudni (és ez közös érdek rablónak és pandúrnak is), ezért szabványosította mind az interfacet, mind pedig a hajó kommunikációs hangját... bla.. bla... Oké, ez tényleg gyatra, de, ha távolabbról nézzük, ez egy olyan dolog ami zavar egy-két embert és még őket is alig. Ellenben a játéknak pörögnie kell, az újdonságok 3 hónapról 3 hónapra jönnek és ezek, amik számítanak. Mert habár jómagam is "immersionnáci" vagyok (persze csak bizonyos határokig), attól még ezek nem olyan gamebreaking problémák. És azt is hozzá tenném, hogy az ilyen 'változatosabb ez meg az' tartalmak mindig hozzá vannak csapva a nagyobb patchekhez. Nem lehet tudni, mikor dobnak ki pont az interfacehez egy adagot, csak mondom.

    Surface mapes immersionnácis kérdés:
    Ha nem mi lennénk többségben, nem mi nyertük volna a szavazást a korábbi immersionös kérdésekben. De! Ezzel a surface mapos dologgal nem értek egyet. A lakott űrben fellelhető exploration adatok és az ott leadott, majd általunk megvásárolt adatok végülis hozzáférést kéne, hogy biztosítsanak a surface map letextúrázott változatához, nem? Tehát - ha jól értem - én a lakott űrben sem láthatóm a letextúrázott surfacemapet, annak ellenére, hogy azon adatokat megvásároltam, illetve a rendszerem automatikusan frissítette. Na most nem tudom pontosan mi a végálláspont a dologban, de szerintem most az immersion pártolók (látod baphomet, lehet ezt így is írni, ettől még tudjuk, hogy érzelmileg is belevitted a véleményed) túlzásba viszik.

    Az a baj, ami egyben a jó is. Az FDev elkezdett hallgatni a véleményekre és rögtön mindenki azt hiszi, hogy az övé értékes. Elég ha csak egy aspektusa miatt felszavaznak, vagy dicsőítenek egy ötletet és máris aszerint fogja megváltoztatni a fejlesztőcsapat. Mintha egy zászlórudat akarnának felállítani, és a kiscserkészekre bízzák, hogy milyen szögből. Ők meg jobbra-balra döntögetik, mert baromira nem tudnak megegyezni. Itt kéne az FDev közbelépjen és átvegye a gyeplőt, mert a fórum(fórumok) lassan kezdenek átesni egy homokozó feelingjében, ahol a gyerekek cigiznek és alkoholt isznak, a fejlesztők meg a sarokban rágják a körmüket és parancsra adják a játékot, amit a lurkók követelnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák