Új hozzászólás Aktív témák

  • GU-81M

    tag

    válasz betyarr #27136 üzenetére

    Először is érdemes pár adatszállítós küldetést elvállalnod Sothis és Ceos között, hogy barátságosak legyenek veled a frakciók (azt hiszem ez a rang kell), ez max 4-5 kör lehet a két rendszer között. A lényeg, hogy ezután fognak megjelenni a nagyobb szállítós küldetések, amiket érdemes felvenni: 8-12-24 T, ezek általában 2,5-5,6 millió között hoznak, illetve a későbbiekben ezek ritkulni fognak (a rangod hamar eléri a szövetséges szintet) és a 40-56-60-72 küldik fognak leginkább dominálni (ekkor már nagyobb hajód lesz és rengeteg idő a buborékban szétszórni az árut, így érdemes ezzel is számolni), amik pedig 4,5-7,5 millió között hoznak a konyhára.

    Amit figyelj, az a tonnánkénti ár, amíg kicsi a raktér, inkább a kisebbeket kell felvenni, amiknél jobb ez az arány (>130k/T), később jó lesz, ha 100k/T fölött tudod tartani az átlagot. Példának okáért most 384 tonnás a rakterem és olyan 50 millió között hoz egy kör... persze nem mindig jön ez össze, volt már 45 és 58 is ezzel a setuppal. A nagyobb (>90) küldetésekkel nem érdemes foglalkozni.

    És akkor, ami talán a legfontosabb, a küldetések stackelése. Az egész Sothisozásnak ez a nyitja: új küldetéseket kapsz minden open/solo váltáskor, így lehet elérni, hogy egyszerre több ilyet is fel tudj venni. Bemész soloba, felveszed, amit érdemesnek tartasz, aztán átlépsz openbe és megint felveszed a legjobbakat. Nem kell megijedni, ez eltart egy darabig. :) Nekem 30-40 perc ezzel megy el egy kör esetén, 20 perc a buborék, ott kb 40 perc a leszállítás és kb 15 perc Sothis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák