Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz betyarr #27136 üzenetére

    Annyit azért meg kell hagyni, hogy nem voltunk teljesen pontosak. Leszögeznék pár dolgot:

    Senki nem tiltja senkinek, de még csak rosszalni sem rosszaljuk, irigyek sem vagyunk, az egyetlen dolog, amit szem előtt tartunk, mikor azt tanácsoljuk, hogy inkább ne, az a Te érdeked.

    Viszont reflektálnék az egyik vitapartner kijelentésére, miszerint ez olyan, mintha megnyernénk a lottót és rajtunk múlik, tudunk-e bánni az összeggel. Nos igen, de a valóságban nem nyersz lottót attól, hogy olvasol egy fórumposztot. :D Na de a vitától eltérve:

    Mostanra a valóság az, - és ezért imádom a 2.1-et - hogy hiába van meg a legnagyobb hajó a "karrier kategóriádban" és hozzá minden modul, az még csak a félút. Talán egy tradernek vagy bányásznak korlátozottabbak a lehetőségei, de sok más játékosnak, főleg egy combat orientáltnak a pénzbeli csúcs még csak a jéghegy... basszus szóismétlés. A lényeg a lényegben, hogy én pl. tradeléssel (hardcore grind két pont között) jutottam el sideytól a condáig. Mindig nagy célom volt a combat része a játéknak és mákomra, pont ekkor került bétába a 'ships', vele együtt pedig a Corvette. Azt "ki-repufarmoltam", ami már kevésbé volt unalmas, ugyanis a condával kevés pénzből is sok kalózvadász küldetés teljesíthető volt, ennek köszönhetően pénz is csordúlt rendesen. Mire bekerült a Corvette, már meg is tudtam venni, sőt a kínai rendszerekben még fel is pimpeltem. És pont, mikor már elértem volna a "na most mit csináljak" szintre, jött az Engineers. Fullra fittelt Corvettal is gyengének éreztem magam a velem egyrankúakkal szemben (NPC), ezért ez nekem alap volt, hogy szépen szisztematikusan kimaxolom. És 2.1 óta nekiálltam, most 2.2 előtt (lehetőleg) egy héttel, meg be is fejezem. Szóval nem, nem ér véget a játék az anyagi kifullozásnál, ha mégis, akkor annál a játékosnál amúgy is véget ért volna. Valószínű.

Új hozzászólás Aktív témák