Új hozzászólás Aktív témák

  • GU-81M

    tag

    válasz duvi #27100 üzenetére

    Lefelejtetted a mondat második felét és így erősen torzult az, amit mondani szerettem volna. "...mert túl gyorsan lehet megszerezni a legnagyobb hajókat." - szerintem ez a része legalább annyira fontos, mint amit te idéztél. Ahogy írtam, a fórumokon vannak olyan, akik ez ellen vannak (viszont igazad van, ez leginkább külföldi fórumokra jellemző) és szinte már messiásként (egy kis drámai túlzás remélem belefér :)) várják a nerfet. Én úgy vagyok vele, hogy van ez a lehetőség, aki él vele, az él, aki nem, az nem. Felnőttek vagyunk (legalábbis a játékosok nagy része), döntsük el mi magunk, hogy a játékot milyen úton szeretnénk játszani. Azzal, hogy ezt a lehetőséget kiveszik, csökkentik ezt a szabadságot (gondoljunk azokra is, akik pl család miatt nem tudnak, csak mondjuk hétvégenként játszani, de szeretnének egy nagyobb hajót belátható időn belül), de, ahogy írtad is, majd lesz másik (remélhetőleg). :)

    "Ezek szerint az elmúlt két évben, tévesen abban a hitben éltem, hogy ezen a fórumon a kölcsönös segítségnyújtás a cél." - sosem kérdőjeleztem meg ezt a célt, a topic összefoglalója kiemelkedő, elképesztő mennyiségű információ van benne összeszedve, rengeteget böngésztem, mikor még terveztem a vásárlást és fogom is, mert lassan belekezdek virtuálisan is a mérnökösdibe.

    ui: akkor itt a lehetőség, hogy közelebb kerülj hozzá! ;]

    (#27099) Cooper911: Sokfélék vagyunk, pontosan. Aki nem akar élni a gyors pénzszerzéssel, az nem él vele, döntse el mindenki maga. (a wot tökéletes példa a gyakran unalmas és idegesítő grindre, megfűszerezve egy csodálatos MM-mel)

    Egy év sok idő, ha abba fogom hagyni, akkor valószínűleg nem amiatt fogom, mert egyből a 'condába ültem és nem volt több cél előttem.

    (#27102) orientcx: Úgy legyen! :)

    (#27103) Ice_Man22: "De utana?? Bambulok ki a hajobol Solo modeban." - szerintem nem akkor ér véget a játék, amikor megszerzed a legnagyobb hajót és A-ra fitteled, hanem akkor, amikor már nem találsz benne semmi élvezetet. Ha ez egy Haulerben ér téged, akkor te addig jutottál, ha később kedvet kapsz, akkor visszatérsz, ha nem, akkor nem. Attól, hogy 10 számjegyű az egyenleged a játékban, még simán elmehetsz felfedezni az Asp exp-ben, Vulture-ben harcolni, stb.

    (#27105) csizi90: Ki állította, hogy a pénz/egy nagyobb hajó játéktudást is ad? Én biztos nem, de a többiek sem. Egyáltalán nem meglepő, hogy kiszednek, több, mint valószínű, hogy engem is kiszednének. Ahhoz sokat kell gyakorolni, hogy jó legyen az ember harcban,a pénz csak biztonságot ad. Az viszont könnyen meglehet, hogy nem egy Pythonnal kellene harcolni tanulni, már csak a visszavásárlás miatt sem.... (én sem az Anacondával fogom)

    Huh, ez jó hosszú lett, remélem nem zavartam meg ismét a fórumlakók lelki nyugalmát az irományommal. :) Summa summarum: nagyon jó ez a fórum, sokat tanulok az eszmecserékből, leírásokból és jókat szórakozom a beszámolókon. Egy jó ideje már napi szinten követem a topicot, igaz, csak ritkán írok, de akkor általában sikerül az állóvizet felkavarnom. Remélem ez így is marad... :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák