Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Necc #24415 üzenetére

    Még hogy én szájhős! :U Mit fogsz majd akkor mondani, amikor eldicsekszem a felfedezős kalandjaimmal(fekete lyukakon való átkelések, emberevő űrpolipok, ágyúgolyó meglovagolása.....ja, bocs, ez már volt..... tucatnyi idegen civilizáció, akiket egymagam igáztam le, és ahol király lettem, és ez még csak a bevezetés volt, mert szerény vagyok :B )
    -
    -
    baphomet - "ha csak exp. datával növeled ötösig a szintet, akkor 10 millió kell a banyának a boldogsághoz. Liz Rydernek meg még ettől is több."
    -
    Liz nénémnek egy olyan portékája sincs, amire különösebben rá tudnék gerjedni, úgyhogy neki nem hogy felfedezési anyagokat nem viszek, de még csak azt sem árulom el, mi van a hűtőmben. Elvira asszonyságnál meg nekem bőven elég a 3-as szint, elvileg akkor már bemutat Marconak, akinél ott van a 4-es PP recept. Persze nála sem lesz egyszerű bevágódni(tuti, hogy Braben rólunk mintázta a környezetet, ha akarsz valamit, legyél unokatestvér(a több száz valamelyike), ismerd a brancsot, és mindig tudd, kit mivel lehet megkenni) ;)
    És ugye utána a szükséges holmikat be is kell gyűjteni, ráadásul igen sok példányban, mert még csak akkor indul a roulette...

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák