Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
az normális ha egy station-re nem lehet eljutni mert az NPC-k ÁLLANDÓAN kiszednek? konkrétan semmit nem tudok haladni, ahogy elmenekülök egyből jön a másik
komolyan ez valami hihetetlen, pihentettem a játékot miután visszatértem a Sag A felfedezéstől, de most hogy ez fogad lehet végleg hagyom a francba és várok más játékra...
[ Szerkesztve ]
-
cunnir
tag
Gratulálok minden új elit parancsnoknak úgy látszik egyedül a Explorer elit megszerzése a legnehezebb lassan már 3 hónapja úton vagyok de még mindig van egy kis felfedezni való pláne így hogy néha percekig tart egy k...a ugrás
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
cunnir
tag
válasz gigafun #16053 üzenetére
Tudom hogy a Combat-ot sem egyszerű megszerezni mondjuk ha beköltözöl pár hétre? egy res vagy hres(vagy mibe? nem vagyok mostanában tisztában az új dolgokkal) megártott a sok Neutron+ Fekete lyuk
tehát nekem biztos nehéz lesz vissza szokni a "normál" játékba ha jól számolom ilyen tempóval még 1 hó kint a prérin ma annyira jó volt a hyper ugrás hogy ugrásonként cikkeket olvastam főztem egy kávét (jó nem egészen de majdnem)
és itt a Sagittarius A*[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz Phobion #16051 üzenetére
Nekem a rekordom 17 kiszedés, azt hittem hogy soha nem érek oda az állomásra. Bepipultam, és kilőttem mindenkit aki kiszedett. Azóta van 2 millió bounty a fejemen abban a rendszerben.
cunnir, menj Openben, vagy Privát csoportban, abban gyors az ugrás, csak a Solo sz@r valamiért.
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz rtitusz #16055 üzenetére
aaaaz korrekt, nekem ez plusz az, hogy 2 óra mire egy 13 jump-os utat megteszek teljesen elvették a kedvemet az egésztől, holnap még ránézek, de gondolom ez még hetekig így lesz.........
pont most amikor tényleg extrém zsíros pénzeket lehet leszakítani, így úszik el az egyetlen esélyem az Anaconda-tól...
update 1: Open-ben nagyobb az esélye, hogy kiszednek és szitává lőnek? avagy Privát játékot csak baráttal lehet?
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz Diopapa #16047 üzenetére
"Az XO-sok miatt döglődnek a szerverek"
-
Meg gondolom vasárnap délután többen ráérnek, a szerverek meg nem híztak hozzá a terheléshez. Na nem baj, holnap, holnapután itthon leszek, az esőre meg menjenek csak ki azok, akiknek van esernyőjük. Addig sem a gép előtt ülnek, és enyém lesz az egész szerver
-
brd - "de kevés játék van manapság, amiért ennyit fizetnék"
-
Én ennyit konkrétan még összesen nem fizettem játékért, és ha aggódni nem is aggódom(aggódjanak csak a SC támogatók ), de időnként bosszankodni azért tudok
-
cunnir - Ha combat elite rankra gyúrsz, akkor felejtsd el a RES-eket, és költözz be egy CZ-be. Tele van velük a galaxis, az emberiség soha sehol nem fér a bőrébe.
Mellesleg lassan csak én nem leszek tripla elite, mert a felfedezési kedv az max a hűtőig terjed
Egyetlen reményem baphomet kolléga, mert ő mostly harmlessnél úgy is újrakezdi[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Diopapa
addikt
-
gigafun
senior tag
válasz Phobion #16056 üzenetére
Mi az, hogy az egyetlen esélyed?
Régen nem voltak ilyen zsíros csempész küldik, és nekem 2 Anakondám is van. Ráadásul a kb 750 milliós összvagyonomból több, mint 500-at összelőttem. Rengeteg lehetőség van pénzt csinálni, tény, hogy a mostani aranybányánál hatékonyabb nincs. Reméljük megmarad még egy darabig.
Nekem mostanában kevés időm van játszani, úgyhogy eddig összesen két utat csináltam, összesen kb 40-50 millát szedtem össze, pedig nekem is kéne a pénz, mert a Corvette-nek elég húzós lesz az árcédulája. De ha befuccsol, majd megint végig hentelem a galaxist, és lelövök mindent, ami mozog. -
baphomet
senior tag
válasz Phobion #16056 üzenetére
Open sem nagyon szednek ki cmdr-ek, kivéve az ismert kalózfészkeket. Private group-ot csinálhatsz magadnak, és játszhatsz benne egyedül is. Olyan, mint a solo, csak nem tart egy örökkévalóságig egy ugrás.
(#16060) gigafun
"Reméljük megmarad még egy darabig."Frontier álláspont:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=191073&page=35&p=2961809&viewfull=1#post2961809"We've heard a few reports about this and are currently investigating further. Contraband mission rewards were indeed increased in some locations for 1.4, but if the balance now makes it too easy for players to earn large amounts of credits then we'll tweak this accordingly.
Thanks for letting us know. Hope this helps, but let me know if you had any further questions.
Take care!"
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz gigafun #16063 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy ez CSEMPÉSZÉS. Nem vajat viszünk a TESCO-ba. Talán nem is így kellene fizetni! Én mist találtam több olyan állomást, ahol egy ugrásos csempészéssel lehet keresni 4 és 700 000 cr között. Ahhoz képest ezek arányaiban nem is olyan jók. És ezek voltak régebben is! Szerintem nincs min sírniuk. Ha nem akarnak csempészni nem kötelező! A törvényes út nem fizet annyira, hát akkor....! A döntés mindig a játékosé, ettől szép az ED!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #16063 üzenetére
Nagyon helyes! Be is kell tiltani ezt a long range izét! Szeretem azt a világot, ahol ÉN gazdag vagyok, de úúútálom azt, amelyikben más is az lehet
-
Mindazonáltal az tényleg nem tesz jót a játéknak, ha 3 nap alatt mindent el lehet érni. Én speciel kifejezetten örülök, hogy akkoriban mindenért jobban meg kellett küzdeni, mert ez rengeteg plusz jól motivált játékidőt adott nekem. Annak idején egy alap Python is sokáig milyen távolinak tűnt, ma meg percek alatt már be is fészkelheti magát az ember az ülésfűtéses kondába[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Htibimor
senior tag
válasz orientcx #16066 üzenetére
Remélem nem fogják betiltani(de ne is nerf-eljék ).
Őszintén mondom, régóta nem volt ilyen izgalmas számomra az ED! Nem elsősorban a nagy pénz miatt(persze hazudnék, ha nem jönne jól), hanem a megszerzés módja miatt. Mert NEM sablonos, kiszedhetnek rendőrök, kalózok, egy rakás büntetést, retorziót lehet összeszedni. Bár tegyük hozzá, hogy szerintem ahhoz éppen elég vagy talán túl sűrűn is szednek ki, hogy ne a Frontier keze legyen a dologban. Hiszen ez idáig, ha 5-szor szedtek ki az egész játék alatt. Most egy kör alatt vagy 20-30-szor. Szóval szerintem ez egy szándékos dolog volt a fejlesztők részéről. Tehát a nagy pénz is szándékos volt mellé. Ha ezek után pár "Tescos vaj logisztikus " miatt nerfelik a dolgot, hát lelkük rajta, de akkor meg minek tették bele!
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
-
Phobion
őstag
Köszönet ismét mindenkinek! Privát group-ban már gyorsan ment minden. Nagyon durva tényleg ez az "aranybánya" ma 24 millánál voltam most léptem ki 74 milliónál pár óra játékkal
Remélem jövő héten még nem fixálják ezt
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz Phobion #16070 üzenetére
A mai napom egyenlege: 2 kör, 260 millió, 9% Tycoon -> 52% Tycoon.
Valamint átléptem ezzel a bűvös milliárdos vagyonosodási határt.Nem, ilyet nem írok, mert rámszáll az űrNAV. Kezitcsókolom, miből is van ez a szép Python, meg a számlán az a sok zöldhasú tessék csak mondani? Hogy kereskedelemből? Nade két nap alatt?[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Hát ilyen már tényleg nincs. Még be sem fejeződött a (#15964) kommentemben meghirdetett rejtvénypályázat("vajon mitől lettem wanted" címmel - video link), és amire továbbra is várom a helyes megfejtéseket, de már itt a következő feladvány(videó - link). Ezúttal a kérdés az, hogy vajon ki bontotta le két lövéssel a pajzsomat?
a: szellemlovas
b: szellemharcos
c: szellem a palackból
d: Chuck Norris
-
És akkor ezt a gyökeret mosmáá tényleg tök*n fogom rúgni
-
Mellesleg a hang alapján csakis rail gun-ról lehetett szó, de két lövéssel levakarni a hibátlan shieldet?(3 db A0 SB van fennt). Hát ez egy picit durva. Asp-okon szokott lenni rail gun(bár ugyan ritkán, de találkoztam már Eagle-n is ilyesmivel), és ha wingben vannak, akkor be is tudnak kopogni vele, de legalább 4-5 találat kell, hogy egyáltalán érdemes legyen felhizlalni a pajzsot az SCB-vel. Itt meg két lövés után szegény hajó ott ált pucéran, és pirulva.
És ami a legviccesebb, hogy utána hiába néztem körül, a kutya nem foglalkozott velem, senki nem lőtt rám többet.
Elvarázsolt egy hely ez az Acionna(a magyarázat nélküli wantweddé válás is itt történt), nehogy holnap meg összefussak a hétfejű sárkánnyal. Tényleg, lehet hogy ő volt?
Vagy egy sunyi kis aszteroida, akit annak idején két ízben is inzultáltam?[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Phobion #16065 üzenetére
Mondjuk ha azt nézed, hogy a legutóbbi patch hibái a mai napig bent vannak, akkor nem kell attól tartani, hogy pár napon belül ezt "javítják". Mondjuk szerintem is végre valami izgalmas van a játékban, utoljára akkor izgultam ennyire, amikor adderrel csempésztem és nem volt pénzem rebuy-ra.
rtitusz: Python kör volt? Mennyi idő volt egy kör?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
_Kondor_
tag
válasz BandiT85 #16075 üzenetére
Ahogy itt olvashatod: (#15821) baphomet, nem mindegy, hogy hol veszed fel a küldetést.
Én Takurua-ban szoktam. Persze nagyobb rang és repu mellett nagyobb az esély a zsírosabb fogásokra.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz nubreed #16077 üzenetére
Combat rank húzásánál csak az számít, hogy a te rankodhoz képest milyen az ellenfélé. Ha Deadlí vagy és lelősz egy competent anakondát, az semmit nem számít a rankodba. Viszont ha egy Elite Sidewindert szedsz le, az már annál inkább.
Korábban leírtam bővebben, táblázattal is szemléltetve. (a táblázatot nem ény csináltam)[ Szerkesztve ]
-
VitoSagi
tag
válasz Phobion #16051 üzenetére
"komolyan ez valami hihetetlen, pihentettem a játékot miután visszatértem a Sag A felfedezéstől, de most hogy ez fogad lehet végleg hagyom a francba és várok más játékra..."
Ez alapján a Star Citizen a Te játékod...
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
nubreed
veterán
válasz gigafun #16078 üzenetére
Ja értem, ezt jó tudni.
Ma tényleg megveszem a Vulture-t, most jött össze annyi pénz, hogy még biztonsággal maradjon is, van most kb 27,5M creditem és az a build, amit akarok ~19M credit környékén lesz a Vulture -ből, tehát marad a zsebben kb 8 milla. Aztán ha megvan és outfitteltem, megyek hrsebe meg cz-be. Mindjárt meg is nézem a wikin, hogy hol lehet venni a Vulture -t, aztán a jelenlegi pozíciómhoz legközelebb lévőbe el is ugrok megvenni.
Ja amúgy már Expert a combat rankom.
Még annyi, hogy én nem nézem ilyen szigorúan, hogy milyen rangú ha találok egy wantedot. Lehet, hogy elite sidewindernek jobb a szorzója, de egy competent anaconda meg alsó hangon 150-200k credit pénzt hoz.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
rexsimus
aktív tag
válasz orientcx #16072 üzenetére
Pénteken pont kipróbáltam ezt a hosszú távú csempészést. Már éppen az árut terítettem, amikor ID-zni kezdett egy Python. Ahogy kell, hagytam, hogy kiszedjen, majd simán lehagyom az ASP-mel, na igen, de nem számoltam vele, hogy Rail Gunja van, és egy lövésből leszedte a pajzsomat, és utána szivéjesen simogatta a fenekemet.
Nem kicsit meglepődtem, mert ilyen még nem volt, arról már ne is beszéljük, hogy éppen a vagyonomat kockáztattam
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
No, tegnap este kb 1 óra alatt elugrándoztam TAKURUA rendszerbe. Combat rangom Dangerous, Explorer Elite, Trade pedig Entrepreneur. 200-600 ezes küldetések fogadtak. Nem tudom ki, hogy van vele, de ennyi egy kereskedésre fittelt Pythonnal is megvan egy körből. Húztam is haza. Most azért csak kipróbáltam a csempészést, ne maradjon ez se ki az életemből. Szórakoztató, érdekes, nem olyan egyhangú mint a kamionozás. De szerintem ha van egy kereskedő Pythonod és egy jó bevállt útvonalad, akkor ugyan az a profit/óra hozható. Természetesen ez az én szubjektív véleményem. Lehet egyet érteni/nem egyet érteni.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
VitoSagi
tag
válasz rexsimus #16082 üzenetére
Nekem is volt kalandom 3 Viperrel tegnap. Az utolsó már elszaladt inkább, de jól jött a hull erősítése amit eszközöltem amíg az első kettő elfogyott. Határozottan izgi a csempészet most, inkább viszek kevesebb holmit magammal, de fegyverzet és védelem kell legyen. A csempész Asp amivel dolgozok 80T kapacitású, mellette erős védelmi fegyverzet. Így még egy PvE Anaconda esetében sem jövök zavarba...
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
Phobion
őstag
Friendly rang-tól jönnek a több millás küldetések, első kör alatt megvan ez a rang + donate-es küldetéseket is érdemes elvállalni (pár ezer creditet kell csak adni), én már csak 4-5 millás küldiket fogadok el, és ugrálok a játék módok között mert van, hogy felveszek 3-4 küldit de a játék mód váltástól lesz 6-7
-
baphomet
senior tag
Nézted azokat a küldetéseket is, amelyekhez friendly/allied-nak kell lenni? (10-20 adományozás kérdése az egész) Váltottál módot egyszer is, hogy új küldiket generálj? Mert általában 1-5 milliós csempész küldik vannak, és nincs az a kereskedő útvonal, amivel 20 millió/óra felett keresni, nem beszélve arról, hogy csempészés közben a program megpróbál rendesen szívatni, ami, ha éppen nem viszi túlzásba, akkor eléggé szórakoztató. Én odamentem egy Adderrel merchant ranggal, egy körrel kerestem 6 milliót, a következő kör már egy Cobrával volt (12 milla), azóta Asp-vel hozom a min. 40 millió/2 órás köröket.
[ Szerkesztve ]
-
Íjász001
tag
Szevasztok!!!
Nehezen hiszem el,hogy fáj az valakiknek ha boldogul a többi játékos. Ezek a Long Range csempészések nem veszélytelenek. Sok alkalommal magam is megizzadtam kicsit. Mindenki előtt ott a lehetőség!!!!! Ne akadékoskodjon aki teszi, hanem próbálkozzon!!!!! Nem kötelező a kamionozás!!! Hagyjuk csempészni azt, aki ebben látja anyagi felemelkedése zálogát!!!
De szépen fogalmaztam!!!UFFFF......
[ Szerkesztve ]
Íjász
-
cunnir
tag
Ma félbe hagyom a felfedezést megnézem ezt a csempész melót a csillagok megvárnak! melyik hajó a legjobb Asp-Python a munkára?
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz baphomet #16088 üzenetére
Eddig nem folytam bele az extra long range csempész küldiket taglaló beszélgetésbe, de ezen most fennakadtam, hogy akár egy cobrával is érdemes belevágni. Aszem a merchant rang megvan már egy ideje.
Feltétlenül szükséges az, hogy pl Takurua friendly vagy allied legyen a rankod a minor faction -öknél? Vagy enélkül is ki lehet fogni zsírosabb küldetéseket?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Az egyes starportokon a Shipyardban lévő hajók elérhetősége változhat? Úgy értem pl, amit tegnap meg lehetett venni, holnap nem biztos hogy lesz?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Necc
addikt
Sőt ha valaki nem csempészkedésre, hanem legális 1-irányú áruszállításra is adja a fejét, akkor még a rankját is tudja húzni vele. Én így lettem Lord (1 rank ugrás) illetve Petty officer (2 rank ugrás) az empire illetve federation-nél, természetesen a megannyi csempészés között.
Ma tervezek bedokolni takurua-ba a kondámmal, és csak sima egyirányú fuvarozós küldiket felvenniYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
rtitusz
őstag
Kondával vigyázz, a küldik nagy része outpostra szól!
nubreed, a hajó kínálat elég konstans, a modulok elérhetősége nagyon változó viszont. Takurua-i köreimet Neutral-ként, Broker szinten kezdtem, felvettem az összes adományozós küldit, Friendly seperc alatt összehozható, azzal már kapsz jó küldiket, de az Alliedhoz se kell sok.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz rtitusz #16094 üzenetére
Ok, köszi.
Találtam egy helyet ami tök közel van a jelenlegi pozíciómhoz (Psamathe, witt Gateway), és Indra, Wakata dock, ami ~36 LY távolságra van csak Psamathe -tól és itt elvileg lesz Vulture, de a wiki szerint május 29 -én volt ez utoljára frissítve. Ami teljesen friss, tegnapi adat, az már majdnem 100 LY -re van. Ennyit most nem akarok ugrándozni. A modulokat illetően Chemaku jó helynem tűnt eddig, ott mindig volt minden eddig ami kellett és az sincs messze se Psamathe -től se Indra -tól. Szóval elvileg itt a környéken meg tudok oldani mindent.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
baphomet
senior tag
válasz nubreed #16091 üzenetére
Ezzel a Cobrával csináltam egy 12 milliós kört, kb. 2 óra alatt. De ez az összeállítás még olcsóbb, és többet is hozhat, de egy picivel tovább tart vele a tankolás út közben.
Arra figyeltem csak, hogy olyan küldetéseket vegyek fel, ahol a Cr/t arány a legjobb, többet érhet egy olyan ahol 1 tonna áruért fizet 1 milliót, mintha 5 tonnáért 3-at.
Véletlenszerűek a küldetések, befigyelhet egy zsírosabb neutralként is, viszont jobb eséllyel dobja azokat, ha friendly/allied vagy, de ez tényleg max. egy tucatnyi pénzsegély kérdése.(#16093) Necc
Szorult helyzetemből (clear save ) adódóan utána kellett járjak, hogy mi a helyzet mostanság a naval ranking-gal, mivel a long range küldetések miatt megszűntek régi donate farmoló helyek.
Az Fdev support egy reddittes hozzászólásban határozottan kijelentette, hogy minden tevékenység beleszámít a faction XP-be: küldetések; kereskedés; explartion data, combat bond, bounty leadása, de harci a tevékenységek többet nyomnak a latban.
Az nem megerősített megfigyelés, hogy minél többet fizet egy küldetés annál jobban növel a faction XP-t. Eszerint a long range csempészet és a szállítás is a jól fizető voltuk miatt megfelelőek lehetnek. A Takuruán nincs ugyan, de a Sothis-on van Fed frakció, ha ki akarod próbálni.[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
HA netán érdekelne valaki olcsón hotas: [link]
/egy próbát megérhet, max visszaküldöd és visszakapod a pénzed/
[ Szerkesztve ]
-
kozi71
senior tag
válasz cunnir #16090 üzenetére
Mindkét gép jó. De az idő feleződik ASP-nél.
python 4,5óra körül, ASP 2 óra körül.Persze a raktér pont a forditottja.
ASP nálam most ez. Fegyver nem kell rá. Csak menekülök. Még az energia lehetne kisebb, de nem próbáltam. Viszont az a tapasztalatom, minél nagyobbat ugrik annál kevésbé szednek ki. Volt már olyan, hogy kifogytam üzemanyagból, jött a térkép bámulás. Szerencsémre volt három fényévnyire egy tankolhatós nap.
Olyan mintha rosszul tervezné a rendszer az ekkora ugrásokat. Három fuvart nyomtam le ezzel a géppel szóval működik azért.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
rtitusz
őstag
válasz rexsimus #16097 üzenetére
Nekem december óta működik a TM hotas x, tescos 8-ezres vétel volt, eddig hibátlan, bár mostanában kicsit elkezdett kotyogni pár gomb. De a játékban meg benne van már vagy 1000 órám az tuti, tehát kapott a joy rendesen.
kozi71, én megpakoltam annyi üzemanyaggal, hogy ne kelljen megállni félúton tankolni. Biztonságosabb így, meg gyorsabb is. Igaz Python.
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz kozi71 #16098 üzenetére
Fegyver szerintem mindenképpen kell a hajóra.
Nincs is idegesítőbb, mint amikor egy kis eagle 3-jára szed ki, és nem tudod lelőni, csak menekülni.
A másik amikor jól jött nekem, amikor egy pajzs nélküli Python gondolta úgy, hogy beszélget egy kicsit velem. Először elmenekültem, de a mass lock miatt leszedte a pajzsomat mire újra működött az FSD meghajtó. Utána megint kiszedett, és akkor már elfogyott a türelmem. a 6 MC pillanatok alatt jobb belátásra térítette, és nyugodtan tettem meg az állomásig tartó 5 perce utat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest