Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz icons #8022 üzenetére

    Mi a bajod a zárakkal? Én kezdő szinten is kinyitottam mindegyiket. Nyitás előtt persze ált. gyorsmentettem. ;] De legalább fejlődik a képzettség, aztán szerzel csontkulcsot, és máris hasta la vista zárak.

    Le van írva a .txt-ben, hogy műxik a sárkány. Kiválasztod, melyiket akarod, aztán megidézed. Varázslatoknál: Mount Selection, Command xxx drake. Hogy milyet választasz, attól függ, mivel fogja támadni az ellenségeidet. Ha elpusztul, sem kell aggódni, mert a következő megidézett is bírni fogja a cuccaidat. Van is olyan videóm v. képem fent, amelyiken látni, hogy a döglött sárkány mellett már ott az új. Persze lehet gyógyítani is, ha az ember szívéhez nőtt már. :DDD
    Amúgy csak ki kell csomagolni Data mappába, alkönyvtárakkal együtt, aztán bekapcsolni launcherben, vagy OMM-ben.

    hoffman_: A megszólításból ítélve tőlem kérdezed. :DDD Vizes és fás ini-modot biztosan, és sztem QTP3-at is. De az tuti, hogy a fényszórás a gagyi original, mert fénypászmák ezrei helyett csak foltokat látok az alsó képen. :P De hogy pontosan is válaszoljak: a képeken Cyrodiil-t látom.

    Semmi info-t nem kaptam stratégiai könyvről, remélem, a srác, akinek szóltam, belinkeli majd ide nektek. Jó játékot, lassan net is over.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák