Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Jorus #2812 üzenetére

    Vagy átmegy reálisba, mint a játék. :W
    Vettem házat Cheydinhalban, hogy meglegyen +1 küldim, aztán a bótban az orkcsaj aszongya a bankszolgáltatásra: előbb nyissak számlát IC-ben! :Y :Y :Y Vazze, tisztára, mint a való élet. Minden pénzem eltűnt! :W De sebaj, megadtam magamnak konzolból. ;] Vazze, az tuti, hogy ha +1x elindítom a játékot, gondosan megválogatom a modokat, aztán nem rakok föl semmi újat menet közben. Először azt hittem, a BC-mod ütötte ki, mert beépíti a bankot, de aztán eszembe jutott, hogy eddig megvoltak a szolgáltatások minden városban. Vagy itt ütötte ki, mert itt lépegetett is kifelé, mielőtt leszedtem volna.
    Azt az Akatosh-i sárkányt kéne megtalálnom. Merre keressem? Egyáltalán fent van most a modja? :F :U Királyul röpködhetnék egy "üres" gyíkkal.
    Jó a kaméleonban, hogy nem kell reggelig várnom a grófoknál, simán bemegyek az őrök mellett ledumálni a küldetéseket. :C
    Cheydinhali elhagyott házban a sötét testvériség jelszavát kérdi (az éj színe: gondolom, fekete), de nem hagy válaszolni. Lehet, hogy legközelebb majd megcsinálom a szürke rókás meg a sötét tesók küldijeit, csak aztán a pozitívakat, csak kérdés, hogy mivel a 9-ek amúgy figyelnek, megcsinálhatom-e ezeket is utána? Le lehet gyónni valahogy a sok bűnt? Csak mert daedra küldiből is volt, hogy nem tetszett valamelyiknek az utam, nyilván fordítva is így lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák