Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #1925 üzenetére

    Nem vagyok elfogult. Az, hogy nagyobb az nV teljesítménye alacsonyabb órajelen, nem jelenti a technológiája korszerűségét. Mert technológiáról volt szó, nem architektúráról (pl. DX10.1 vs DX10, GDDR4 vs. GDDR3, stb.) Technológiai különbség a többkártyás képalkotási mód is, de ennek majd utánanézel, ha akarsz, én unom itt bizonygatni. Mindenesetre ez az, amiért semmiképp nem ruháznék bele nV többkaris konfigba.
    Ha 3870-ed lesz, nem fogsz csalódni, X2-ben meg pláne. 3850 sajna elfogy nagyobb felbontásra/magasabb minőségre, szomorú is lett valaki 38xx topicban, amikor büszkélkedett, milyen gyors 3,2-n járatott C2D-vel a 256MB-os 3850-e (persze, 3DMarkban CPU score-ral), aztán közöltem vele, hogy a 3870 meg a szerény 6000+-ommal elvisz full (és kényszerített) grafikával mindent (-C). Spec. azóta sem hiszi el, engem meg ez nem érdekel.
    Oblivionban QTP3 és NE modok után árnyék-összetettségből kicsit visszavettem, de majd meglátod, főleg, ha 3,4-es Intel procival hajtasz 3870-et, mert nálam 3,3-on járatott X2-vel is van még a VGA-ban 3D tartalék.
    Hát, a képeimen láthatod, milyen "gyenge" minőségű az ATI AA-ja. Egyébként azon belül is négyféle metódus közül választhatsz, én a maximumot (24XEdgedetect) választottam, nem a legegyszerűbb/gyorsabb 8XBox-ot.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák