Új hozzászólás Aktív témák

  • doncortio

    senior tag

    válasz Varlaisaran #10277 üzenetére

    Nos:
    1.- tudjátok, hogy lehet soul gemekkel enchantolni cuccokat. A legjobb soul gem pedig a Grand, az egyes dolgokból, mint pl. fizikai védelem és Chameleon 20%-kal nyomja feljebb. És érdekes módon pont tíz felszerelés lehet rajtad :) (sisak, mellvért, nadrág, kesztyű, csizma, bal gyűrű, jobb gyűrű, amulet, pajzs, fegyver)
    2.- varázslatkészítés során vettem észre, hogy az elkészült spell mindig az utolsó "alapanyag" mágiaosztályához fog tartozni. Pl.: magamra idézek egy full daedric setet, daedrothot (eddig Conjuration), egy Sense Life-ot (Mysticism), végül egy magas fizikai védelmet (Altertation). Az első két mágiaosztályhoz köze nem volt a harcos karimnak, de az Altertationja 100-as volt és az elkészült spell ("To Arms!") is oda tartozott - hasznos spell potommanáért :)
    3.- az úgy volt, hogy a tolvaj karimnak 90-es volt az Acrobaticsa, találtam egy +40-es cipőt (jó hosszú dungeonban volt), a gyűrűimre, amuletemre +20-at nyomtam, a Dark Brotherhoodos egyenkezeslábas pedig +10-et adott. Egy kis ugrabugra után az egyre magasabb házakra megtaláltam a legmegfelelőbb helyet a falra ugrásnak :) Még a városból is kiugrottam, hááát :D
    4.- ugye ezektől nem sok mindent lehet lopni hagyományos, settenkedős módszerrel. Ha leütjük őket akkor meg ugye nem lophatunk tőlük. DE amikor felkelnek (csakis akkor), na akkor lophatunk tőlük olyasmit amit alapjáraton nem tudnánk.

    Isten veled Steve, nyugodj békében!

Új hozzászólás Aktív témák