-
GAMEPOD.hu
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Van, és sokszor sajnos leginkább az, hogy több adagos, kimerül abban, hogy több víz fér bele, de a kosár mérete nemigazán növekszik, hogy több kávén folyjon át az a víz, szóval borzasztó kávékat iszom jártamban keltemben a Brikkához képest, de szerintem egy Bialetti márkájúval nem tudsz nagyon mellényúlni (maximum kevésnek találod a lefőtt adagot, ha nem hagyod az utolsó cseppet is kifröcsögni a gázon, amit amúgy nem ildomos).
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
törölt tag
Én szinte mindent átolvastam a kotyogókról mielőtt belevágtam, több helyen a neten. Itt is van leírás róla:
Ennyi különbséget látok:
"A Bialetti brikka – egy kicsit másfajta kotyi
A kotyogós kávé új generációja a Bialetti cég által megalkotott Brikka. A kávéfőző felső részét egy nyomásnövelő súlyszeleppel látták el, ami visszatartja a vizet az alsó (kazán) részben, így növelve a nyomást. Ez a kotyogós eszköz reprezentálni tud egy krémes eszpresszó tetejét koronázó cremát, vagyis ahhoz hasonló habbal ellátott kávéitalt tudunk vele készíteni."És még kell olyan odafigyelés is most már, hogy milyen főzőhöz vesszük? Gáz, kerámia, indukciós... Az én példám olyan kotyeszt (10cm lett) kellett vennem amelynek az alja méretben megfelelt az én főzőlapom (12cm) minimumához. Vagy a főzőlaphoz bizonyos "alátétet" is lehet kapni amelyet meg is vettem de szerencsére nem kellett mert amikor kipróbáltam rájöttem, hogy mire azt átmelegíti a főzőlap anélkül régen meg is ittam a nedűt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest