Új hozzászólás Aktív témák

  • totyak

    aktív tag

    Megvettem egy terméket az angol ebayen, aminek az eladójával előzőleg megbeszéltem, hogy tud postázni hozzánk 15,75 fontért. Konkrétan ezt írta: "So the main box will be £15.75 tracked signed for delivery" Tehát, ha jól értem, még nyomonkövetés is lenne.

    Megnyertem a terméket licittel és kérem tőle a teljes számlát, mert eredetileg nem postázott volna hozzánk, így ugye csak a terméket tudtam volna fizetni postaköltség nélkül, rendesen az eBay oldaláról.

    Erre küld nekem egy üzenetet, amiben a PP mailje van:

    "
    New message from: ????????
    Hi,
    International postage and the listing price comes to a total of £33.75
    My PayPal is, ???????@hotmail.com
    Please make sure put GTA BOX in the payment reference.
    Once I receive the payment I will remove the eBay listing and close it."

    Most jól értem, hogy ő azt várja, hogy csak úgy PP-on utaljak át neki pénzt? Nekem ez így nem kerek, hogy nem az eBay-en keresztül megy a dolog.

    Meg hogy lett a 15-ös licitemből, illetve a megbeszélt 15,75-ös postaköltségből 33,75gbp? Nem sz*rrágásból, de ha egyszer megegyezünk valamibe, akkor nem fizetek egy ezressel többet.

    Szerintetek mi a helyes eljárás? Írjam meg neki, hogy nem ilyen összegben egyeztünk meg, illetve, hogy az eBay rendszerén keresztül küldje a teljes számlát, aztán kiderül mit lép rá? Tudom valahogy menüből, hivatalosan kérni a teljes számlát? Lehet, hogy ő sem tudja hogy kell ezt csinálni? Való igaz, hogy mint eladó, csak 8 értékelése van, a többit tehát vevőként kapta ő is.

Új hozzászólás Aktív témák