Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz TromF #9633 üzenetére

    Upgradelem, úgy hogy még repülök vele, amíg megy, aztán ennyi, alkatrészt szétosztogatom:D akkukat eladom, vagy felhasználom valahol és veszek egy új gépet.

    Jah azt nem is mondtam, tegnap olyan faszipántosan nyitottam ki a gépet, hogy beleesett az egyik akksi egy vödör vízbe, hova máshova:D Nem mertem utána használni, szóval rám jár a rúd.

    Imy: már 20x szétszedtem, ugyan az a baja, mint az összesnek, a motor mechanika és az áttétel. Ez minden ilyen típusú olcsó sz*rnak baja, Syma, WLtoys, MJX, stb. A direkt driveosak sokkal jobbak, pl. Hubsan. De a blogon fent van minden részletesen a Napló rovatban, olvasd el. Most azon agyalok, hogy lehet bevonom valami könnyű anyaggal a motortartót, hogy ne menjen bele a dzsuva, cserélek egy teljes szett motort és megnézem, úgy mit csinál, mert szerintem ettől megy tönkre.

    Persze a nagy szélben való kinyúvadást nem magyarázza a kosz, ellenben lehet hogy a hideg igen, na de az MJX miért nem törik? Ráadásul a WLtoys így porlósan tört, nem elrepedt vagy hasonló, hanem szilánkokra. Az MJX et már vagy 50x földhöz vertem, 3x ha eltört, nagyon jól bírja ahhoz képest.

    Kimista: még nincs infó, nem vettem meg.

    csmat: ahhoz pont nincs akksim, valahol úton van. WLtoysszal még nem adtam fel, mert egyre kevesebb működő gépem van. Eachine motor cserére vár, egyik MJX X600-at felkannibalizálta a másik:D és most a primary is rossz:D Szóval maradt a Hubsan meg a WLtoys.

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák