Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz syler123 #65976 üzenetére

    JumperTX 2.2.3 van fent.
    Ha megjött az új gimballod, lehet tét nélkül szétszedni a régit, mert ha elqqrod, ugyanott tartasz ahol most. Ha sikerül megcsinálni, lesz egy tartalékod.

    vandor01, Peaceliker - itt van a fiókban egy EOS2, csak még nem volt időm összerakni. Előbb összeraltam az előző konfigomat egy eachine aio kamerával, hogy lemérjem a tömegét, hogy tudjam mihez viszonyítani az EOS2-es setupot.
    Amúgy ennyire király cucc ez a tiniyhawk? Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem, az egyik hogy ezek a motorok csak tolni tudnak-e, vagy be lehet tenni őket felfelé egy másik vázba, illetve hogy a harangnak mekkora a pontos külső átmárője? Konkrétan az érdekelne, hogy egy sima 0802-es mocira felmennének-e ezek a propok.
    Lehet hogy más a preferenciánk a sebességről (sőt biztos), de szerintem egy 75-ös váz 19kkv-s 0802-es mocikkal gemfan 1635 3 levelű propokkal 1S-en harap mint a varánusz :D Nekem a kertet lenyomja mire annyit mondanék hogy "NI" :DDD Ugyanennek a 4 levelű verziójával feszesebben kanyarodik, jobb a punch és a grip, de a végsebessége alacsonyabb, és többet is fogyaszt.

    mrbig, DJGABI - Az új betaflightban van acro trainer mód. Nagyon jónak tartom. A lényege, hogy a karok pont úgy viselkednek mint acro módban, azaz a kar kitérésével a manőver sebessége áll arányban nem pedig a szöge, viszont be lehet állítani egy max dőlésszöget, aminél nem megy tovább a gép. Ergo ha összezavarodnak az irányok a fejemben, nem vágódik bele pörögve a földbe, csak elhúz valamerre. Nekem egy 3 állású kapcsolón ez a 3 mód van: angle - acro trainer - acro.

    +1 kérdés - valaki próbálja már ki plíz, hogy a speedy bee cli menüjében komplett konfigot (diff all mentést) vissza lehet-e tölteni, és ha igen, akkor asztali BL konfigosat is-e, vagy csak speedybee-ben készültet? Nekem az istennek se megy vissza, bekopizom, és a végén mikor save paranccsal lezárná, elszáll hibával. :R

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák