Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz vandor01 #64665 üzenetére

    A három említett vázban hátra van tolva a torony. Már csak azzal kell lélekben megbarátkoznom, hogy ilyen kis gépnél muszáj lesz alsó akksis elrendezést csinálni, amitől érthető okokból még kicsit félek :DDD (Felső akksisként sokáig szem előtt volt a Miata 140-es váz, amit végül a hülye formája miatt dobtam. Mondjuk 2 darab 20-as stack is elfér benne egymás mögött, érdemes lenne mégis elgondolkodni rajta?)

    A VX145-ről közben kiderítettem, hogy HGLRC koppintás és ha nem csak 3 csavar tartaná a motort a karján, akkor már meg is rendeltem volna mert ezen kívül baromira tetszik a dizájn. (Bár a kamera védelme lehetne jobb is.)
    Köszönöm a tanácsokat az Alfa vázzal kapcsolatban, végül lehet, hogy ez lesz a befutó. Van egy ismerősöm 3D-nyomtatóval, a pótlások utólagos legyártása megoldott, de szerintem elég lesz az a 22 mm is :)

    HAKRC torony kb. annyiba kerülne mint a Mamba torony + VTX. Ízlés dolga?

    Más: Caddx Ratel több tesztelő szerint nem lett tökéletes, a kép néha fagy, illetve többeknek kosz volt a lencse alatt. Amikor jó, akkor viszont a legjobb(ak egyike). Valaki használ Ratel-t és tudná igazolni/cáfolni a fentieket?

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák