Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz vandor01 #64372 üzenetére

    Nagyon nem vetted le, mi a kategória lényeg! ;)
    Kis súly, semmi más. Így nem jöhet szóba más csak az aio. Nyilván nem messzire menni vesz ilyet az ember így a 25mw is tök elég. 100m sztem bőven sok is ilyen gépnek.
    A másik maga a kategória. Kababfpv a garancia rá hogy lesz hype ;) illetve az hogy hq és gemfan készül erre a classra való proppal az sztem jelent valamit. Nomeg amaxinno új 1103 motorja is 3 csavaros már. És hyperlite 1103 is... És iflight nak is jött most pár, bár azok még kisebbek de ha hozzák a 4s egybe whoop fc t akkor jó motor is ;)
    Váz meg már most van pár pert a hypetrain már robog :D

    De ha ósdi cuccos gép kell, akkor ott lesz a fullspeed toothpick, 4 csavaros ősi 1103 al, külön esc-fc tán vtx is és caddx kamera. Nehéz is lesz (a classhoz képest) mint a sár :)
    Nemtom vidiket néztél e róluk amúgy. Nagyon mennek 2s el is, Kababfpv is csak 2s el megy ezekkel mert több egyszerűen nem kell. És ha szerinte sok a 3s akkor elég bullshit szöveg ha mi meg azt mondjuk hogy kell :D
    Jah plusz sokan építik majd át a már meglevő whoopokat sztem ilyenre (sőt 1 éve egyre több atepites bukkan fel), mert kintre nem kell a prop védő meg jobban is repül nélküle :)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák