Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    válasz twine #49884 üzenetére

    Hülye hazug banda! A tegnap írt levelemre azt próbálják belém magyarázni, hogy tracking szerint már 27-én elindult... Ja, én meg látom, hogy 25 az utolsó dátum, ami annyit mutat, hogy akkor adtak egy látszólagos kódot (több figyelővel is megnéztem). Ráadásul, ha csak akkor változik a track, ha beér az angolokhoz is már meg kellett volna ennyi idő után változtatniuk. De majd jól megmutatom, hogy ez nekik is pénzükbe fog "fájni"!

    fape! Hálásan köszönöm, hogy válaszoltál, és tájékoztattál!
    Pedig rendszeresen naponta többször ránézek a topikra, hátha érkezett válasz... Érkezett, és nagyon boldog lettem! Egyenlőre akkor kipróbálom majd 31/32 hosszal, aztán maximum lecsípek belőle.

    Soft mount:
    a gumibakos megoldásnál kissé magasabbra kerül, mert azzal nem tudtam berakni az X220s belsőségét, mivel az USB, és más egyéb csatik helye nem oda esett, mint nélküle. De miután átszerelem majd az egész hóbelebancot úgyis ki kell marnom máshova a nyílásokat a RC Split 2 miatt.
    Aztán meg a PDB is más lesz (az új kialakítás szerinti). Ma meg is érkeztek az alsó és felső elemek, meg a karok, amikből a platnikat már összeragasztottam, hogy duplán tudjam használni, így azt holnap polírozom, és festem. A jövő hét vége felé elvileg már megint össze lesz rakva :D
    Elvileg csak egy ESC-FC-VTX kell és még egy X220s -am van, mert minden más megvan hozzá :)

    [ Szerkesztve ]

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák