Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    válasz Baku #49299 üzenetére

    Wow! komoly védelmet kapott a kamera :)
    az első köröm nekem is azzal ment el, hogy berendeltem e011-hez az Eachine tx03-as kamerát, meg erre a vázra való tartó keretet hozzá, természetesen nem passzolt sem a kamera sem az előre kifúrt lyuk a csavarnak. Befőttes gumival rögzítettem, de az eséseknél elég sérülékenynek bizonyult ez a megoldás. Egyszer így sikerült összezárni valaminek a vtx-en a gép receiver lapkájával. Először csak a kamera füstölt el, majd pár nap csapatás után az gép receiverét is cserélnem kellett, mert az egyik motort már nem hajtotta meg.
    Most, hogy megjött minden, egy új megoldással álltam elő:
    a két front motor közé tettem egy kisebb kamerát és a vtx-et beraktam a gép aljába, az akksi és a receiver board közé. Pont elfér még köztük egy réteg az apró buborékos kínai csomagoló anyagból is :-)
    A kamera így szinte sérthetetlen, kicsit kúlturáltabb megoldás lenne felragasztani a vázra, de az is repedt, ha megérkezik a csereváz abba átpakolok mindent és talán ragasztok is.

    És elvileg már a magyar postánál van a Taranis Qx7-esem (remélem holnap már átvehető), hozzá a multiprotokoll már az asztalomon várja, hogy megkergesse a kis szobacirkálót :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák