Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz AMDaZERG_1 #48454 üzenetére

    Felszállni én Stab módban szoktam, és feltolt szemüveggel.
    Mikor jó pár méter magasan vagyok, akkor lehúzom a szemüveget és átváltom Horizonra, de van hogy már előtte átkapcsolom.
    Leszállás is hasonló módon történik nálam, hogy feltolom a szemüveget, régebben átkapcsoltam Stab módba, de akkor elég volt leimádkozni, mert pár % gázingadozásnál is csak a magasba akart menni.
    Utóbbi időben Horizonba hozom le nagyon óvatosan bánva a karokkal.
    Volt pár alkalom hogy szemüvegben hoztam be/le a gépet, de annyira csalóka a kamerakép távolság, hogy vagy messzire sikerült, vagy már durván hallatszott a hangja, én meg magamat nem láttam, így inkább jelenleg a másik verziót részesítem előnyben..
    A gázkarral meg óvatosan ezeknél a módoknál(Acro+Horizon) mert sokkal érzékenyebb mint Stab módban, elég ha "rágondolsz" a karra és már dől is valamelyik irányba.

    Múlt év vége felé nem tanultam meg Acrozni, de az idén sem igen, mert csak most ősz felé kezdtem el kicsit többet használni a gépet(abba is akartam már hagyni amúgy) de aztán nem erőltettem azt a módot az idén sem.
    Ez van, én csak repkedek. :B

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák