Új hozzászólás Aktív témák

  • #68079616

    törölt tag

    Sziasztok! Szeretnék belevágni a versenydrónozgatásba hobby szinten, és ezzel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.

    Szóval, már régóta oda vagyok a kvadrokopterekért, több pár-ezer Ft-os modell után vettem egy DJI Mavic Pro-t, amit nagyon szeretek, ám nem igazán merném akadálypályákon való repüléshez, illetve versenyekhez használni - meg persze nem is erre való. Szóval így másodlagos drónnak kinéztem a Walkera Rodeo F150-et, mert ez úgy ránézésre árban és tudásban meggyőző. Ehhez gondoltam Eachine EV800D fpv szemüveget. A kérdéseim:
    - ez szerintetek megfelelő választás ezen a szinten, vagy érdemesebb lenne másban gondolkodni. Az F210-et már soknak érzem, viszont párezres kínai játékdrónt sem szeretnék venni. Mennyire számít az F150 mínőségi versenydrónnak?
    - a szemüveg 5 inches 800*480-as felbontású. Ez alapján a kép nem tűnik rossznak, de ahány videót nézek az ilyen drónok fpv szemüveges felvételei mindig borzalmasnak tűnnek. Még sosem használtam fpv szemüveget, és alkalmam sincs nagyon kipróbálni vásárlás előtt, szóval kb mire számíthatok? Érdemes drágább szemüveget venni?
    - a Walkera Rodeo F150 RTF állapotban vásárolva egy ilyen Eachine EV800-as szemüveggel (https://www.banggood.com/Eachine-EV800-5-Inches-800x480-FPV-Goggles-5_8G-40CH-Raceband-Auto-Searching-Build-In-Battery-p-1053357.html?rmmds=category) mindenféle gond és plussz alkatrész nélkül összepárosítható, és használható?
    - érdemes hozzá venni jobb mínőségű antennákat, videó vevőt? Ami alapból a géphez tartozik jól használható, vagy 20-30 méternél nem lehet vele távolabb repülni, mert szétesik a kép?

    A válaszaitokat nagyon várom, és előre is köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák