Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz jony77 #4372 üzenetére

    Nekem a H8 mini-jeim egyik tavja produkal ilyeneket. Repules kozben sehol semmi a kopter elveszti a jelet majd leesik. A baj az h az utolso command-ot ismetlia kopter meg par masodprecig, szal siman elerpulhet a csaba. Ekkor egy hatalmasat ra kell csapni oldalrol es mar mukodik is.
    Elobb szetkaptam a tavot es nem lattam semmi hidegkotest. Ja, meg valami. Gyakran akkor jon elo amikor gombot nyomok. A vege az lesz, h kukazom a tavot mert meg van 3, csak sajna ezen csinaltam meg a yaw mod-ot :(

    @ Akos_512 - a h8c nem rossz, csak eszi a motorokat. Ennyi penzert kibirhato. 3 dolgot csinalnek:
    1. A bronzcsapagyakat cserelnem golyosakra. Mind banggood-on, mind gearbest-en talalsz. Meretre vigyazz, de szerencsere van egy fanatikus francia, SeByDocKy, o mindent megmer. Innen is egy fohajtas neki.
    2. Valamilyen hutobordat eszkabalnek a motorokra es ahol lehet lyukat fornek a motortarton h levegozzon a motor. Persze nem esz nelkul, h aztan leszakadjon.
    3. Jobb tolto. 2S akkuhoz nagyon halvany toltot szoktak adni kinai barataink.
    +1 emberek, draga autok fole nem vinnem.

    Na leptem melozni. Joccakat!

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák