Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #27552 üzenetére
ja az a kutyakee azt hittem a Falcone... vagy a tulaje
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
A múltkor [ez] nem 19-20k körül volt csak?
Pár dolgon észrevettem, hogy felment az ára az utóbbi időben, akciósan is drágább lesz mint eleve volt.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
qqzs
őstag
válasz kriszbon #27555 üzenetére
Tegnam kertem ra alertet akkor 19e (69.99) volt. Erdekes ez van alatta: Promotion price $69.99 is only sold from Sept. 8th to Sept. 9th. The price will go to orginal $99.99 after promotion
Tarot OSD Module Image Overlay GPS System TL300L ezt nem tudja valaki eubol honnan lehetne? nincs kedvem megint egy honapot varni
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
kimista
aktív tag
Note: Promotion price $69.99 is only sold from Sept. 8th to Sept. 9th. The price will go to orginal $99.99 after promotion . Please submit to alert if you want to buy this goggles.
69 is volt már a kezdetek óta, de csak erre a két napra, már vagy 1-2 hónapja nézem ezt a terméket
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
jol meg kellett mindent emelni hiszen lesznek nagy akciok csutortokon penteken!
felenek a feleert az elso 5 szerencses kattingatonak a tobbinek meg dupla normal aron!
nehogyman bukta legyen a nagy uneplesen...CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz kimista #27558 üzenetére
az a baj ezzel!.. 69-lesz.... 5 percig..
aztan megy majd a "Let's talk"-on az anyazas...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zoty4
őstag
5-én rendelt akciós jjrc h31em még csak pack-ben van, nagyon belassult a gearbest, az akksik már régesrég uton vannak hozzá ,de a gép.....
-
SpydeR3412
aktív tag
Végre megjött az Eachine e010 (az már más kérdés, hogy a micro kamera meg pont tegnap adta meg magát).
Ez a gép egy nagyon nagy FUN!
Beton stabil, gyorsan forog (de nem annyira, mint a mini), gyors. Bentre szerintem ideális még a hangja miatt is!
Amúgy egyedi az aksi csatlakozója, de ügyesen, bele lehet tuszkolni a mini aksiját is. Okosak ezek a Kínaiak! És milyen előzékenyek: a táv elemtartójába nem is tettek csavart, hogy ne kelljen vele szenvednem.[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
-
Allien
veterán
válasz kimista #27549 üzenetére
A gyerekem most kezdett el jatcani a kis autoval. A jatszo szonyegen is shiman megy, no para. A kicsivel nagyobbal a kollegam pl kint is jol elvolt. Persze a magas fuvet biztos nem birja, meg a birka szőr szőnyeget.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
DJGABI
addikt
megjöttek a JST kábelek, átforrasztottam az X8 akksikat, meg akkor már a V686 akksitartóját átfaragtam. hát tényleg bőven 10perc felett lesz ezekkel a repidő. kamera nélkül, szobában próbáltam csak, de előbb meguntam, mintsem lemerült volna. a plusz súlyt (ami amúgy is minimális, pár gramm) meg se érzi a gép #brotip
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
mgy
senior tag
11 dolcsi az e010 a bg-n. Tökre nem akartam, de ennyiért muszáj.
-
Zoty4
őstag
válasz SpydeR3412 #27567 üzenetére
floureon h101 akksija jó ehhez?
-
őstag
válasz elszabi #27511 üzenetére
Fasza lett!
Jackal: Neked is szétnyílik nézd meg. A 350 távja és mindegyik xk ilyen. Picit húzd lefele a vasat. Bár lehet az is, hogy te beljebb raktad mint én. Majd kipróbálom úgy.
A Phantomét vettem hozzá, amit rá kell erőltetni és kicsit lötyög de nem vészes. Rendesen is rálehetne tenni, de akkor apróra kell szedni a távot.
A tarottal szemezek amibe csak bele kell tenni a távot. 11k Bg-n [link] Vagy marad a tripod.
[ Szerkesztve ]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
kimista
aktív tag
válasz SpydeR3412 #27567 üzenetére
én is jó lesz bentre, úgysincs egyelőre másik gép.
aksit, illetve spare készletet (motor, prop stb) melyiket érdemes venni hozzá?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
válasz popi1987 #27571 üzenetére
szerintem is a mini csati van rajta....
de mivel az aksi 150mAh ezert nem lesz sulytobblet a Flou-tol..
viszont le kell cserelni/forrasztani kell ra az aksit fogado csatit[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
-
qqzs
őstag
a francba, felment a hornet ara amig neztem reviewet rola
-
kimista
aktív tag
igen ezek lennének alapesetben, de restock szeptember 16/21..
addigra kb megjön a drón.. most kéne rendelni aksit, h ne kelljen 1 hónapot 1 aksival végigszenvedni..
HK-n esetleg valami? 1 kilóig 1,37 eur a szálllítás...Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
virbo
csendes tag
Sziasztok,
Ismét aksi kérdésem lenne:
Nemrég érkezett egy H31, amihez van gyári tartalék aksim (1S, 400mAh, 30C). Nyúzom a gépet, viszont feltűnt, hogy a menetek után erősen meleg (azért nem süt, de sztem 30-40 fok simán megvan) akksit veszek ki a gépből (mindkettőnél tapasztalom), eddig ilyet nem tapasztaltam más gépnél (V911, H8 mini).
Namármost, vajon ha nagyobb C-s értékűt varázsolok rá annál is jelentkezhet ilyen melegedés?
Számíthatok-e bármilyen javulásra (elméleti kérdés, ha akapacitás ugyanaz meg mondjuk a súly is) a dinamikában? Ezeknél a kefés motoroknál is a "minél nagyobb C érték a jobb elv" a követendő. Vajon a vezérlése bírja?
Amúgy 600mAh/45C -s akit találtam, igaz jóval nagyobb is.A gép számomra (tanulásra) kellemesen repül, még 3-as fokozatban sem túl ideges, bírja a kisebb szelet is.
Viszont fordulásnál tolni kell neki a gázt is, mert erőteljesen süllyed. Előre hátra dettó.Köszi
-
Zoty4
őstag
update: 5-én elhagyta a repteret a csomagom a lakcímem szerinti postára, ahol jelenleg nem találják, még nem érkezett be hozzájuk. Marhára örülök, elvileg holnap visszacsörögnek rám
-
qqzs
őstag
Erdekes ez a hornet oldal mikor toltodik az oldal meg a regi arat irja ki mikor betoltodott akkor az magassabbat
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz kimista #27570 üzenetére
Én semmit nem vettem hozzá. Nincs mi elromoljon. A proppok védve vannak, de van +1 szett. Max. motort érdemes.
Az fx798t-t szépen viszi. Csak az amúgy is rövid üzemideje lesz tőle kb 2perc. Majd lemérem.
Fentebb is írtam, hogy egyedi csatis, de hekkelés nélkül fogadja a h8mini és a többi ilyen csatis aksit is.[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz SpydeR3412 #27584 üzenetére
-
Zoty4
őstag
Laptop tápot (azt hiszem DC jacknek hívják) hogyan tudok rádugni XT60-ra? ez jó erre?
Laptop tápról szeretném megtáplálni a Balance Chargert, de nem akarom szétvágni a kábeljét, forrasztani, mert laptophoz is szeretném továbbra is használni
Létezik erre valami átalakító?[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz Zsee75 #27589 üzenetére
köszi , akkor csinálok sajátot átalakítót , csak mire megjönnek az alkatrészek....
SpydeR3412:
Question:
Will they work with the Eachine E010 Reply Subscribe
Answer:
Dear customer, this battery not suit for Eachine E010
BG-nél is hozzáértők ülnek ezek szerint[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
-
kriszbon
őstag
Ha jól rémlik, valaki keresett [Fresnel] lencsét, van náluk más méretben is.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kimista
aktív tag
válasz Zsee75 #27597 üzenetére
A méret miatt ne aggódj, tepozarral ottmarad. A gramm a lenyeg, sajnos a gép már 5 gramm pluszra is szarul reagál uzemidoben..
Gondolkodom h maradok a 150es méretben...az kb 5 gramm, a 260as sztem olyan 9-10, plusz ha raksz rá fpvt, az megint 10 gramm, az már 15 plusz, az rengeteg ezeknek a motoroknak..Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.