Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz KisApám #15936 üzenetére

    De minek vetted meg? Azért mert olcsó volt? Igen, na ez az műfaj ezzel jár. Gondolom a Banggood nem állította, amikor megvetted, hogy tudnak adni alkatrészt. Most 12.000 Ft a gép, vagyis te kb. 6-7000 ft-ért vetted. Ez ilyen, meg kell szokni. Én alapból nem veszek gépet, amihez nincsenek alkatrészek vagy ha igen, akkor generál alkatrészekkel pótolható legyen.

    Ha veszel egy brushless gépet, ott a propellereket bármiről át tudod rakni. Lecsavarod a kupakot, rádobod az újat és mész tovább. ma 4 propellert törtünk, fel se tűnt egyikünknek sem, kicseréltük, tettük fel a következőt és ennyi.

    Ezen a héten 32 db propellert vettem Alin, generál 6030-as méret. Biztos vagyok benne, hogy rámegy a gépemre, mert mind egyforma. Vegyél egy ilyen gépet, ezt meg tedd félre, aztán vagy lesz alkatrész vagy nem.

    Te viszont megvettél egy új modellt, mert olcsó volt és AZT REMÉLTED, hogy lesznek hozzá alkatrészek, de nem lettek. A kockázattal szerintem akkor is tisztában voltál.

    En nem 11 dolgot rendeltem, már hanem 111-et és mindig próbáltak segíteni, de ha nem tudnak mert nincsen, akkor nem valószínű, hogy a kedvedért nekiállnak gyártani. Ellenben a Gear Best átbaszós, mert olyan dolgokat is kitesz, ami nincs a raktárában, aztán miután 3 hete nem dolgozták fel a megrendelésed, utána mondják, hogy bocsi így jártál, nincs. Na a Banggood legalább őszinte veled.

    Azért hogy mennyire nem vagy egyedül:

    - MJX X600-nak olyan fos a propeller tengelye, hogy a csavar folyamatosan tönkre megy benne, kicsorbul a menet és kiesik belőle menet közben, a gép meg emiatt le. Szerinted lehet kapni 1 forintos csavart a Bg-n hozzá? Nem. A vázkar hajlik, ahogy összepattintod, úgy meg nyírja a kábeleket
    - Az Eachinenek H8 mininek minden esés után belelóg a propellerekbe az elgörbült prop tartó. Szerinted le lehet venni? Nem. És külön kapni? Nem lehet, mert integrált, vagy levágod végleg vagy hajlítgatod kézzel, ha letörik, teljes felső burkolat csere, de kit érdekel? A gép 4000 Ft
    - A Wltoys V686 váza olyan mint egy ropi, egy eséstől az alsó felső rész törik, a TELJES gépet lehet szétszedni, ha ki akarod cserélni
    - Hubsan X4 lábai repednek, meg kitágulnak a propellerek és lerúgja menet közben, a gép leesik

    Ezek legalább olyan súlyos problémák, mint ami neked van, csak azzal a különbséggel, hogy még fizetsz is értük, hogy sz*pjál, a gép is leesik és utána ugyan úgy nem működnek.

    Ezek ilyen gépek, nincs mit tenni.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák