Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó, de azért gondolom nem cirill betűket ír. Nem ismerem a kollégát csak nem értem miért kell mindenbe belekötni. Én is Usa szervereken játszok sokszor és igenis van jogom felháborodni, ha én alkalmazkodom az ő többségük miért nem?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Pocok256
veterán
válasz NyxNyxNyx #7406 üzenetére
Mert idióták ... Ahogy sok más játékban itt is régió zár kéne és meg lenne oldva a probléma... Aki meg nem akar élni vele az meg játszhatna olyanokkal ugyanúgy akik nem akarnak élni a régió zárral ... Nem tudom valvenak mi az ilyen nehéz ezen ... Tök logikus lenne és nem lenne többet sírás az oroszok miatt mert ha nem akarok akkor nem találkoznék velük soha.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
rt06
veterán
válasz NyxNyxNyx #7406 üzenetére
" csak nem értem miért kell mindenbe belekötni"
ha erre valaszolnek, megint ki lennek tiltva a forumrol"Én is Usa szervereken játszok sokszor és igenis van jogom felháborodni, ha én alkalmazkodom az ő többségük miért nem?"
jogod van, csak senkit nem erdekel
azt meg, hogy mennyire vagy kepes* alkalmazkodni, nem te dontod el, hanem a kozosseg, amibe probalsz beilleszkedni*: itt a kepesseg adodhat ugy tudasbol, mint akaratbol is, ami szereny tapasztaataim alapjan a magyar jatekosoknal a beka segge alatt van mindket tekintetben
valoszinuleg a cikazo (hint: сука-zo) ruszkik is pont ugy meg vannak gyozodve alkalmazkodasi kepessegeikrol, mint te (ti)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Pocok256 #7407 üzenetére
"Nem tudom valvenak mi az ilyen nehéz ezen ..."
nem arrol van szo, hogy nehez
sokkal inkabb tartom valoszinunek azt, hogy leszarjak az ilyen hisztiket (amugyis, nem ugy volt, hogy te az sc2 topic-ot boldogitod?)mellesleg szerinted mekkora parasztfelkeles lenne, ha a sok balkani reszleny nem tudna felmenni us szerverre?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
NyxNyxNyx
addikt
Pont erről beszélek. Belekötsz a szavaknak egy másodértelmébe, miközben teljesen egyértelmű mire gondolok. Nem azt a szintű alkalmazkodást írtam, hogy hozza le a meccset, hanem hogy legalább az alapvető kiírásokat angolul kövesse el és ne dumáljon oroszul a semmibe. = alkalmazkodás
Nem retardság szerint vannak a régiók, most nem ebbe kötöttem bele."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Pocok256
veterán
Megtanultam már játszani hidd el Számtalanszor felajánlottam már neked, hogy gyere játszunk egyet, és megbizonyosodhatnál róla, de te mindig elzárkózol ez elöl.
Bőven feletted van a játéktudásom és bőven a retard oroszok 99,99% a fölött. Ne magadból indulj ki és akkor nem lesz para. Mert az már kiderült, hogy neked a nálam legbénább orosz is jó játékosnak tűnik ez pedig csak úgy lehet, hogy az a te szinted emiatt nem tűnik fel neked, hogy mennyire nulla képességű.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Arcképgyáros
Mi alapján esnek az itemek? Tegnap láttam van olyan item ami 9.000 eurót ér.
-
Lacccca87
addikt
PEdig részben igaza van neki is meg neked is.
Csomó orosz (bocsánat, ciril betűs mert ugye nem cska oroszok vannak) ugy vislekedik mint valami világtalan, de van ilyen mindenütt. A gond az hogy míg abból a ciril betűs régióból 100x mennyiségű játékos van a rendszerben az EU országainak meg egyenként van vagy max 10x mennyiségű játékosa aki retard ezért többször találkozunk velük...
Ezerzser kitárgyaltuk már ezt, felesleges védeni am undérbecsületet, de szídni is hasonlóképp feleslges a retardokat.
Ez nem szinttől függ legalbbis a játékosok 80% -nál simán bedobja ezeket. Lehet mondani hogy tanulj meg játszani és akkor majd magasabb szinten nem lesznek, na ez egy baromság. Önerőből nem tudsz feljutni arra a szintre hogy eltünjön ez a réteg, ehhez folyamatosan 5 ös stackbe kellene lenni no meg nyerni is hogy legalább 70-80% win rated legyen. Az meg megint más hogy te hiába játszol jól ha van melletted akár 1 retard is mert azon is simán lehet bukni a játékot.más:
Ez a venom végre egy használható hősöcske lett. Tegnap Dire oldalon alsó lane-en egy vipperel voltunk brissle meg phatom lancer ellen és hát simán leszivattuk őket pedig próbálkoztak rendesen, de a corrosive armor meg a venom méreg leszedte őket vagy 3x szívták be amikor le akarták nyírni a vipert (no mondjuk ez is érdekes hogy miért nem engem ütöttek akit könyebb lett volna) minda az lett a vége hogy mind2ő meghalt
Venomnak egyébként most ha jól látom sokan veszen SY-t, én még mellé szeretek az elején egy Orbofvenom-ot is rakni aztán ah dől a lé esetleg Eyeofskadit összerakni, Aga-ba nem vagyon olyan biztos hogy jó vagy sokat számítana.
-
rt06
veterán
válasz Lacccca87 #7419 üzenetére
meg ha igaza is lenne (eddig semmi olyat nem irt - de korabban sem - ami erre utalna), ugy elolvasnam, ahogy elmeseli, hogy o mekkora pro, meg mennyivel felettem (meg ugy mindenki mas felett - mert nem eloszor derul ki, hogy el van szallva magatol) jatszik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MaciG
addikt
Jah hogy van különbség a játékmodok közt (ap,sd,rd,stb.) ,hogy miben mennyi pénzt kapsz ha ölsz ,illetve mennyit buksz ha halsz? Erről van valami összesítő táblázatszerű valahol? Egyéb difi van még a modok közt? Mert én azt hittem csak a hős kiválasztása más és maga a játékmenet teljesen egyforma.
BANZAII
-
xuldar
addikt
Nem. A módok kizárólag a hősválasztás módját határozzák meg, illetve az ebből fakadó kezdőpénz mennyiségét. A játékmechanika 100%-ban ugyanaz mindnél.
Amiről én beszéltem, az a jutalmazási rendszer, ahogy pénzt kapsz egy másik hős megöléséért. Nyilván láttad már, hogy minél nagyobb killing spree-ben van valaki, annál több pénzt kap az őt megölő játékos. Nem egyszer találkoztam már ~1000 aranyas fraggel.
Nem az ellenféltől veszed el a pénzt. Te is egy meghatározott mennyiségű aranyat kapsz, és ő is bukik valamennyit. Ha szerencséje van, és az összes aranya "safe gold", akkor nem bukik, de te ekkor is megkapod a valag lóvét. Persze ez nagyon valószínűtlen, mert muszáj creepet ölni még a supportnak is.
Ha játék közben ráviszed a kurzort a jobb alsó sarokban a pénzedre, akkor kiírja, melyik típusból mennyid van. Ha költesz, először mindig az unsafe-ből megy, csak azután fogy a safe.Ami ebben a rendszerben nagyon tetszik, és főleg comp meccseken számít, hogy buyback után egy rövid ideig nem kapsz pénzt. Jól meg kell gondolni, mikor használod, mert hősökért sem jár a lóvé, duplán bukó. Egy-egy jól irányzott buyback védekezésnél vagy támadásnál azonban meccsdöntő jelentőségű lehet.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Lacccca87
addikt
Hát ha annyi eszük nincs hogy engem támadjanak akkor ...kérem kapcsolják ki...
Szerintem ha engem nukoltak volna minden esetben kimult volna szegény venom, de nekik a nagyvad kellett Én emg csatlakoztam röhögő 4. ként a buliba. Amugy valszeg arra operáltak hogy kivégzik a vipert közbe meg a felstakelt brissle tüske engem is megöl, vagy ha nem akkor kapok egy lándzsát a PL -től és az kivégez, de nem jött be a tervük.
Voltak még érdekességek azon a meccsen 5-6 lerakott ward maradt egy nagyobb csata után kb 3/4 Hp-n vagyok kcisit lemaradva a többiektől erre kapom a silence-t meg elkezd izomból lőni a clinkz , mondanom se kell hogy utána rábaszott miután lement a slience, az mondjuk tény hogy meka nélkül már halott lettem volna
Az egyeteln dolog ami elszomorított hogy mire kész lett a Skadi-m addigra vége lett a meccsnek -
la_cc
addikt
Akik járkálnak amcsi szerverekre üzenném, hogy nekik is annyi joguk van ott lenni, mint nálunk az oroszonak.
Tegnap egyébként nem tudom mi volt, de csak ciril betűket láttam este, még a társak neve is ciril volt... Gondolhatjátok hányat nyertem...
+ szerencsém volt 1-2 retard tízenéves magyar pöcshöz is akik leave-eltek cm-be, mikor szopóág volt.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
.LnB
titán
válasz -secret- #7428 üzenetére
Silence-et használd!
Megőrülök a sok hülyétől aki pontot se tesz rá, mert "az nem sebzi az ellenfelet" .„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bookninja
tag
válasz Lacccca87 #7419 üzenetére
Önerőből nem tudsz feljutni arra a szintre hogy eltünjön ez a réteg, ehhez folyamatosan 5 ös stackbe kellene lenni...
nem igaz. tapasztalatbol mondom, en is sokszor pubolok egyedul es meg hany ilyen jatekos van. tegnap is kaptam ket oroszt, kb. eu tier 2 szinten jatszottak (eleg jol).
no meg nyerni is hogy legalább 70-80% win rated legyen.
sose lesz olyan winrated, kiveve, ha dendinek hivnak. amugy gyanitom, hogy o is bukja pubok harmadat-negyedet.
-
Lacccca87
addikt
válasz bookninja #7432 üzenetére
És? Ez egy eset vagy max egy tucat. Aztán amikor elindul felfele a statod bedob majd olyanok mellé akiktől fixen kikapsz mert ne ma te szinted és már csúszol is vissza.
Ez a rendszer az átlag (de szerintem minden) játékost igyekszik 50% -ra igazítani.
Az meg hogy vannak e egyátalán tier-k az sem biztos, legalábbis én nem olvastam róla még sehol. Ha meg a replayes es részre hivatkoznál hát ott kb 1 napon belül volt hogy low-mid-high tier be voltam fügettlenül attól hogy nyertük vagy buktuk pedig nem 3-4 meccset toltunk akkor.Egyedül fixen nem tudsz feljebb jutni mert sokkal könnyebben egyensúlyozhatja ki a a csapatokat a gép.
Az meg hogy mennyit számít egy jó játékos az tisztán látszik ha nézel 1-2 jobb játékosnak a stream-jét. Nagy esetben ők nyerik meg a többieknek a játékot, persze ugy hoyg a többi se retardkodja el. Majd ha sikerül megnézem mennyir a win/loss játék dendi-nél ha streamelni fog majd valamikor (gondolom DH miatt most nem nagyon)
De egyébként ha belegondolok bármelyik jobb játékos streamjét nézem ugyanugy előfordulnak benne a retardok, mind ellenük és velük is, szóval már itt is megdől az hogy juss magasabb szintre mert ott jobb. Nem hiszem pont ezért, habár ha egyszer eljutnék arra a szintre és metapasztalnám lehet változna a véleményem de az a helyzet hogy annyira komolyan nem akarok én foglakozni vele. Ez cska egy játék szórakozásra van.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz Pocok256 #7437 üzenetére
Aga egyébként konkrétan mit is csinál? olvasgattam már párszor de valahogy nem sikerült felfognom. Basser az nem ugy van hogy rangednál nem működik?. BF -et meg ja azt lehet neki.
Skadit akkor szoktam kirakni neki ha tényleg dől a zsé meg már csak 1 slottom van felesbe amibe addig az Orb of Venomot tartom (ezt kb a sima cipő megvásárlása utána egyből megveszem, jó az az extra lassítás és dmg) -
xuldar
addikt
válasz Lacccca87 #7438 üzenetére
Venonak az ultiján dob, nagyobbat sebez. Az agha bizonyos hősök ultiját erősíti vagy sebzésben (pl. Rasta, Lion), vagy hatóidőben (Luna, Skorpió), vagy cd-t csökkent (Clock, Huskar), illetve ezek kombinációjával (Bane, Void, Veno), esetleg plusz skillel (pl. Ogre mage). Csak az ultit erősíti. Persze a 450 hp-n és 400 manán kívül, amit még mellékesen ad.
Basher range-nél is van, csak 25 helyett 10% az esélye.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ZS3NI
őstag
-
Lacccca87
addikt
-
wikings2
őstag
Hello!
Vannak itt állandó csapattal nyomuló játékosok? Szívesen csatlakoznék bármilyen csapatba ahol lehetőleg ts3 is üzemel. 5 év van mögöttem és kb fél éve kezdtem a 2 vel játszaniTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Arcképgyáros
Sokszor odabugol a kurzorhoz meg a képernyőre 1-1 item kis kép, miért csinálja ezt, s hogy tudom eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Az mért van, hogy néha így megbolondul a kamera in-game és így oldalról látom a karaktert? Az hossza vissza a rendes képet, ha a map-ra kattintok.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest