Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Hogy a BKB ra senki nem gondol nem értem
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
biceps
tag
Sziasztok, a mi nap láttam egy jugger buildet amiben volt egy scepter és egy refresher is. Mi a véleményetek róla. Ti raknátok neki, vagy próbáltátok már?
PSN ID: BulldozerHUN
-
rt06
veterán
ha mar jugger, ultra lategame-re milyen itembuild-et erdemes neki rakni
ami nalam volt: posthaste, aganim, butterfly, sny, mant, gem
ebbol mit lett vola erdemes cserelni, es fokent mire? (7k+ gold volt nalam a vegere)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
.LnB
titán
Sziasztok, teljesen új Dota játékos vagyok. De van tapasztalatom több éves WoW-ból és egyébb RPG játékokból. Kicsit értetlenül állok a játék elött, mert amennyire egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. Csak ilyen Find Game, random pug-al játszogatok, de nem sok sikerrel. Részben mert leavelnek, részben mert én sem vágom még a dolgot. Olvasgatok utánna, próbálok könnyebb hősöket választani így az elején. Egy problémám van, hogy a többiekhez mérten elég lessan szintezek. Az lenne a kérdésem, hogy hányas szintig kell csak kizárólag fejlődni, és nem törődni az ellenfél hőseivel? Meddig érdemes? Persze megértem, hogy ez szituáció függő, de passzív játékosként kérdezem. És mennyire érdemes a Neutral Creep eket farmolni? Kérdezem mind ezt 1,5 nap játék után! Szóval kéretik megértőnek lenni
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
goodboy007
senior tag
Teljesen kezdőként kb. annyit csinálj, hogy minél tovább próbálj meg kinn maradni a lane-eden, legyen nálad mindig hp-töltő (2 pack tango vagy 1 pack tango 1 pack salve), ha az ellenfél sokat nuke-ol, akkor ne kelljen mindig hazaszaladni/hátrébbvonulni, amíg a csirke nem hoz hp-töltőt.
Próbálgass mindenféle hőst, aztán ha végigértél, akkor válassz párat, amik tetszenek és nem is vagy velük teljesen béna, aztán azokat gyakorolgasd, lényeg, hogy mindegyikkel találkozz, hogy tudj mire kell számítanod, ha az ellenfeleid játszanak velük.
Jó két-háromezer játék után (persze lehet, hogy előbb) úgyis kezdesz majd ráérezni, ha addigra meg nem unod.Ja és ugyanez igaz a manára is, hogy legyen nálad clarity, hogy tudd cseszegetni (harass) az ellenfeleket a varázslataiddal. Az a jó, ha nem csak fejlődgettek, aztán fullhpról, fullmanáról eltoltok mindent, amíg valaki meg nem hal, hanem megakadályozzátok, hogy az ellenfél farmoljon, még jobb, ha még azt is, hogy xp-hez jusson.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
.LnB
titán
válasz goodboy007 #6059 üzenetére
Elsősorban még a következő hősöket preferálom, Skeleton King, Juggernaut, Riki. Ezek nagyon jók. Csak sajnos szerintem sokat ront a játékélményen, hogy ilyen random pug-okkal nem igazán lehet taktikusan játszani. Ez elég nagy probléma. Van olyan mikor úgy gondolom, hogy a mellettem lévő csapattárammal le tudnánk gank-elni az egyedűl kószáló ellenfelet, és miután én támadok, ő elkezd hátrálni és elmenekül. Elég kellemetlen helyzetek ezek. Játék közben használom a dota2alttab.com-ot, ami elég nagy segítség. Support hősöknek jelenleg nem látom értelmét, sajnos úgy gondolom ahoz már tényleg csapatjáték kell, hogy kamatoztatni lehessen a képességüket. Olvastam a Deny-olásról is, aminek nem tudom mekkora jelentősége van, én úgy gondolom még most azt hanyagolom. Mert jelengel így is van elég dolog amire figyeljek. De megpróbálok beletanulni abba is. Sajnos nincs sok időm már a játékra, napi egy-két meccs talán három. És sajnos úgy veszem észre, hogy ez kevés lesz. Nem akarom én a világot megváltani de gyakorlás nélkül a győzelem is rettentő nehéz. Jó játék, csak sajnos hasonlóan időigényes mint a WoW
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lacccca87
addikt
Ajánlom figyelmedbe a gyakorló küldetéseket.
Kezdővel carry-ket játszani meg fix loss, mivel neked kellene a játék közepétől dominálni a csatákban.
Meglátásom szerintem nem azért nem akarsz supportot hozni mert felesleges, hanem mert statra játszol azaz killelni szeretnél amit supportal nehezebb.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Lacccca87 #6061 üzenetére
Jogos, azt mondjuk kihagytam Nagyon átfogó a tutorial mód? Nem csak ilyen nagyon alap dogok vannak benne, mint a mozgás, gyorsbillentyűk és egyebek?
-
.LnB
titán
Még valami, és ez ügyben inkább a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Alapból játék keresésnél, Kelet-Európa van beállítva. Én kikészűltem egyrészt a ciril betűs szövegektől, műsrészt szerintem elég alacsony a szinvonal. Ezért átállítottam Nyugat-Európára, ez valamivel jobbnak tűnik. Persze tisztába vagyok vele, hogy Pug-al ne várja világraszóló taktikus játékélményt
-
Lacccca87
addikt
Mindenütt ott vannak a ciril betűsök, sajnos ez ilyen. Nyugaton talán picit kevesebb de sztem tök mind1 amíg Valve nem rak be egy szervert fizikálisan is az oroszoknak hogy talán a jobb ping odacsalja őket addig EU-t lepik el.
Megnézegettem a Orszosz szerverek IP címeit és hát Ausztria meg Swédországi címek elvben. -
.LnB
titán
Azért választottam azt, mert egy kezdőknek készített leírásban ajánlották. A következő hősök voltak felsorolva: Skeleton King,Lich,Sven,Tidehunter,Drow Ranger, Venomancer, Lion, Ogre Magi, Juggernaut, Viper, Sniper. Ezek közül választottam. Nektek mi a véleményetek ezekről?
-
Lacccca87
addikt
Kezdők ne carryzenek az
Lich, Venom, Lion, Orge Magi ami sztem érdemesebb lenne.
Lion-t pont akartam mondtani hogy szerintem jó kezdő, de ott arra kefigyleni hogy ne gyors egymásutánba küld el a stun-t meg a hexet hanem használd ki a teljes időt a kettő között addig meg ütögesd.
Lich még ami jó, elég erős nukker az eljén meg keményen tudja a lane-t kontrolállni a denie képeséggével. Amire figyelni kell hogy az Ultiját jó helyre jókor eltolni mert ha külön áll az enemy és nem pattog köztük akkor gyengusz.
Orge se rossz de kell a mázlifaktor is hozzá hogy mindig 4x multicastot adjon be
Venom sztem annyira nem könnyü, csak a képességei miatt gondolnánk annak, harassolni jól lehet vele mindenesetre, no meg a zoknifall egész jól meg tudja fogni a pushokat és wardként sem utolsók. -
MaciG
addikt
Szerintem Ursa lehet még jó választás. Erdőzöl vele (én ringet ami a vladihoz is kell meg fapajzsot veszek neki kezdésnek) amég nincs meg a vladi, aztán irány roshan (lehet smoke nem is kell) ott kb kapsz annyi aranyat hogy nem sok kell még a phase boots-hoz. Azt megveszed, majd teszel egy lothart és irány ölni. Késöbb lehet bkb (ha sok a stunner),hot basher vagy még esetleg fly
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
félisten
Az elején fontos, hogy mindegy milyen hőssel vagy használj maphacket!
A boltban találod "Observer Ward" néven. 150 goldért ad összesen 12 percnyi maphacket ahol csak szeretnéd. Ez egy közepesen jó videó a wardolásról és 10p sincs. Igen, csak radiant oldalról, de alapvető dolgokat elmond.A másik, hogy ne maradj le szintekkel mindig legyen nálad TP scroll a kb. 5. perctől(6p az első este).
A harmadik, hogy nézz pár alapvető videót arról, hogy mi-merre. Purge csatornája szerintem nagyon jó kezdőknek.
Esetleg ingame is nézhetsz folyamatban lévő meccseket a "watch" fül alatt."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
burny
aktív tag
"Kezdők ne carry-zennek" én annyit tennék csak hozzá a hero választáshoz:
azzal a hőssel ne játszon kezdő ahol a hős kiválasztásnál a feladata/szerepe (?) mellet van 1-nél több csillag a következökből: support, lane support, carry, initiator.Egy kezdő el van egy sniperral, drow-al, pedig ezek carry-k.
Viszont egy komolyabb carry-vel (spectre, antimage) rengeteg tudás kell (farm, itemek).
Egy komoly supportot választ a kezdő (pl.: keeper of the light, crystal maiden) és elkezd last hitelni (inkább autoattackolni) akkor kapja majd a 'fucking noob kotl' és nézd majd hogy mi van. Lesz egy véletlen first bloodja, utána megint kapja az ívet.
(Supportnál azért vannak kivételek, nem kell annyira szigoruan venni a csillagokat mint a carry-nél)Initiatorok. Ezek többnyire supportok és általában ajánlák kezdőknek, ami szerintem hiba főleg a 'többcsillagosak': egy kezdő alig rendelkezik megfelelő játékismerettel hogy jól kezdeményezzenek és hatékonyan használják a hőst (főleg az ultijukat): earhshaker, sand king, tidehunter (!), enigma (!!!). Ezeknek szinte mind kell blink dagger. Egy kezdő nem hiszem hogy tudja pontosan hogy kell használni és főleg hogy kell kifarmolni egy ilyen alap és rohadt drága itemet.
Még egy jó tanács: tutorial és bot meccsek. Ebből minél többet, azok is elég nagy kihívások egyenlőre.
-
.LnB
titán
Single Draft volt, nyomtam 2 meccset Viper-el. Az első még biztató volt, de a másodikban megkaptam a magamét. Valamit nagyon elcseszek mert az elején tök jól fejlődtem, aztán lemaradtam..
-
goodboy007
senior tag
"fucking noob kotl"
Vicces, de ez az, amit valószínűleg nem fog látni. Szerintem totál kezdőként, ha úgy játszik, hogy fogalma nincs a játékról -hogy is lehetne-, akkor a MM olyan játékosokkal fogja összerakni, akik szintén nem fognak olyasmivel foglalkozni, hogy lasthit, ward, harass, smoke, dust, ezért nem lesz ebből gond.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
rt06
veterán
válasz goodboy007 #6079 üzenetére
ennek ellenere _mindig_ a support hibaja lesz, ha bukjak a meccset )ha nem, akkor is egy kibaszott noob lesz, legalabbis tobbszor el fogjak mondani
kezdo akkor support-oljon, ha fel van ra keszulve, hogy mute-ra kell tenni az egesz csapatot
p.s.: a fentieket az magyarazza, hogy mig a carry 11-11-0 stattal azt hiszi magarol, hogy atom pro, addig ugyanez a carry a 2-8-25 stattal rendelkezo support-ot megallas nelkul kurvaanyazza, hogy mekkora egy noob, es feeder az illeto
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
félisten
válasz goodboy007 #6079 üzenetére
Ezért is mindegy mivel játszik, ha vesz wardot és kirakja megfelelően akkor valószínűleg megnyeri a játékot.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy dota2-es itemeket valahol lehet árúsítani ? mert estek a játékban ilyen rare cuccok meg mindenféle dolog ami csak tradeable és not marketable viszont a dota2 store-n elég szép áruk van.
Kérdés az lenne hogy a dota2 store ára alatt árulnám és hogy van e valami topic itt vagy valami külföldi oldalon ahol igy lehet ezzel ügyködni ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
NyxNyxNyx
addikt
Weaver-hez mennyire hülyeség Dagon-t venni Linken Sphere után?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-conrad-
addikt
megjöttek a fantasy rewardok, kaptam egy rare (lila színű) ládát, volt benne egy uc kunkka sword.
-
ígyvanferi
addikt
válasz -conrad- #6090 üzenetére
Jé, tényleg. Nekem egy uc PL vállas jutott. Nem néz ki rosszul. De gondolom a szett többi darabja is hasonló módon kerül kiosztásra, szóval nagy esély nincs begyűjteni.
18/44 a prediction pontom. Az első két oldalon sajnos kevés dolog jött be (Visage most pick, meg a legmagasabb GPM - Burning amit eltaláltam), a többin meg vegyesen. Az elég durva viszont, hogy pont a torna legutolsó, mindent eldöntő meccsén volt a legkisebb a különbség goldban a két csapat között (200 ). Különösen így, hogy 5 game-et játszottak.
Az meg kicsit érdekes számomra, hogy belevették a wildcard meccseket is. Így a ki játszott a legkevesebb hőssel kérdés mind csapat, mind egyéni szinten értelmét veszti. Azt mondjuk még látom is, hogy a csapatot tekintve az LGD nyerte ezt 29 hőssel (DK-ra voksoltam), viszont hogy melyik játékosnak volt a legkisebb a hero poolja igazából, na azt nem tudjuk meg, mert az első kettő kapásból quantic-os (gondolom szorosan a nyomukban az RS playerekkel). Megszámolni meg nem fogom.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz ígyvanferi #6091 üzenetére
Az a vicc hogy nálam az egyik tippet rossznak ismeri fel közbe meg jó. Mert toronybontásra 2:30 vagy kevesebb van megadva az érték 2:13 volt és helytelennek mondja :/ Mondjuk azzal is csak 15 pontom lett volna :/
Ez csak a tippelős cuccért volt vagy a csapatpontok is beleszámítottak már?
[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Helló!
Ezt a kulcsra váltós dolgot kitudnád fejteni kicsit bővebben hogyan is működik? Vagy az rt06 által említett trade channeleket hogyan találom meg a játékban?
Játék közben tudom valahogy állítani a chatet,hogy csak a csapattársaim lássák amit írok, vagy épp hogy mindenki lássa?
Köszi a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
.LnB
titán
No a tegnapi nap sem volt eredményes, nem nyertem egyet sem De egyszerűen nem tudom abbahagyni. Riki-vel elég eredményesen tudok már játszani. Ehez hozzájárul a több éves WoW Rugo main karakterem. Jelenleg 4/14 es W/L statom van. Ami borzalom. (lehet resetelni ezt a statot? ) Egy játékba se voltam még ennyire rossz. Pedig játszottam én már sok mindennel, elég komoly szinten. És így közel a 30-hoz már nehéz elviselni az ererménytelenséget . Purge csatornáján van videó arról, hogy kell használni a "futárokat" (Nem tudom a hivatalos nevét), az állatok akik a boltból elhozzák a vásárolt tárgyakat. Én eddig szamarat láttam csak a játékban. De Purge videójában ő valamilyen madarat használ. Ezt minnél hamarabb meg kéne tanultom mert rengeteg időt lehet vele spórolni.
Megnéztem pár Purge videót, hasznosak sok dolgot megfigyeltem benne. Ma elkezdem használni a Wardokat. Leginkább a probléma a játékommal egyébként a türelem hiánya ezen kell javítanom„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
X Factor
addikt
Szia én is új vagyok, gondolod vegyél fel steamen, és játszhatunk is akár. "Valkyrie_Neocore"
Az állatka az "courier", illetve lehet upgradelni "flying courier"-re, ugye ő tud repülni illetve lehet boostolni. Vannak unique-k is, gondolom ezek nyeremények mint a ládák meg a felszerelések.
Wow az más teljesen Ja igen, türelem nem árt, meg néha visszafutni/portálni, eleinte én is sokszor estem ebbe a hibába.
Nekem szerencsém volt, az esetek nagy részében egész jó csapatokba kerültem, meg az ellenfél is jó volt, hosszú, izgalmas meccsek, némi taktikávál. (Nem kell nagy dolgokra gondolni, de amikor azért térképen pinelnek, rúnákra, roshanra wardokkal figyelnek, meg néha 1-2 vonal is van h. ki merre, meg már együtt vásárol 1-1 lane, azért nagyon feldobja a hangulatot.)
Make things work
-
.LnB
titán
válasz X Factor #6098 üzenetére
Felveszlek, de sajnos nem én osztom be az időmet hanem a kisfiam, szóval kész szerencse ha sikerül naponta 1-2 meccset lejátszanom. Pont ezért is van nehéz dolgom a fejlődéssel.
courier az van alapból, és egy van? vagy minden karakternek külön?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest