Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Valaki egy dota party?
Nyugger heal wardja végre felgyorsult 450-re
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-conrad-
addikt
Ma mentem egy game-t, 2 magyarral és két randommal. Pickeltem shadow shamant, egyik magyar juggert másik shadow demont. Jött 2 orosz, első kipickelt egy OD-t, másik meg egy invokert...
Volt ward folyamatosan, meg courier, én csináltam 12 killt mert nem nagyon kaptam segítséget, addig az invoker 1 killel meg 8 halállal sidelane-elt úgy, hogy a SD folyamatosan halt mert ment vele segíteni aztán folyton szarban hagyta. OD egyszer jött be segíteni, 1 killje volt összvissz a 40. perc környékén, és nem csinált semmit. Ultival betoltam mindegyik lane-en az első towereket de már az elején látszott, hogy 3v5 nem lehet nyerni.
2. game, egy ismerőssal capt. draftot toltunk, jött pár ciril betűs név akik - mivel én lettem a capt. nem ők - már a pick alatt leaveltek.
Nem volt fenn elég ismerős 5 fős partyhoz így ki is léptem.Mondhatsz bármit, nagy kalap szar lett a dota mióta nem beta, és 80%-ban a retardált oroszok tehetnek róla akkor is, ha te szerelmes vagy az orosz dolgokba.
Nem tudnak játszani, leszarnak mindent, nem képesek még angolul sem megszólalni, akkor is a ciril faszságukat írják ha egyedül vannak 9 angolul beszélővel egy játékban. Ott az orosz szerver, takarodjanak oda és boldogítsák egymást.
Mivel utálják a saját fajtájukat átjönnek ide de itt sem tudnak normálisan viselkedni és bomlasztják a közösséget. -
h.adam.92
őstag
Ezt még csak én nem láttam?
-
Иван
őstag
válasz -conrad- #6953 üzenetére
Én hetek óta csak 5 stackelek bevált ismerősökkel, CM-ben, elkezdtünk aktívan TMM-ezni az elmúlt hetekben. Ezért szoktam el a blyatkodástól.
Amúgy kellene egy sima funkció a report gombok közt, ami language abuse-t mutat, és aki sokat kap, annak X időre régiózáras lesz a játéka. Kb 80%-kal csökkene a csak oroszul beszélők száma az EU szervereken. Ez persze mint a LPQ-nál, a partira is vonatkozna.
Amúgy meg nem kell mondanod, autoattackoló supportok mellett is hiába rakok, 6-7 perces midasokat lanen, ha a mides pudge a 0-9-es statokkal brillírozik a 9. percben. Én ahhoz vagyok szokva, hogy egyedül az én lanem van megnyerve (de nem elvesztve) a többi meg feedel.
Általában nekem a pub arról szól, hogy én ölök gyorsabban, vagy a társaim feedelnek-e jobban. Szóval az esetek 80%-ban nem te és az ellenfél között folyik a csata, hanem közted és mondjuk az "анал интрудэр" nevű mides pudge/invoker közt.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Lacccca87
addikt
Hát egy rendes ranking tényleg ráférne nem ez az össze vissza számolgatom szerű.
Az se ártana ha kiírná pontértékbe mint ahogy a HoN nál volt, ott legalább láttad hogy majdnem egyezett a 2 csapat összepontsáma meg azért arra is figyelt hogy ne atomhájg+ ulow legyen egy csapatba mégha az átlag meg is lenne.Átl 5-ös stack be vagyunk és állt ugyanaz az 5 ember játszik így a besorolásunknak egyformának kellene lennie elvben. Mégis inább az a jellemző hogy vagy nagyon alázunk vagy nagyon aláznak. Kiegyenlített játék az én lejátszott kb 1200 meccsemből jó ha 20% volt, pedig pont ezért lenne az ranking.
Valamelyik nap még meg is kaptuk hogy maphackerek vagyunk... hát ha azok lennénk nem hiszem hogy 50-55% os WIN rateünk lenneMondjuk egyátalán nem lep meg mert pl ott a CSGO is, ott még látni is milyen besorolásba van az ember a jelvények alapján és ott is vanak furcsa párosítások.
[ Szerkesztve ]
-
-
Иван
őstag
válasz Lacccca87 #6959 üzenetére
> Átl 5-ös stack be vagyunk és állt ugyanaz az 5 ember játszik így a besorolásunknak egyformának kellene lennie elvben.
Aha. Pontosan miért is? A solo ELO-tok valószínű sose lesz akkora. Mindig lesz a csapatban leggyengébb és legjobb játékos. TMM-ben kap az ötös stacketek EGY számot, sima MM-ben meg valamilyen algoritmus szerint az öt solo ratingből próbál egy hasonló matchupot keresni másik 5 queue player közt.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
lebesgue
tag
Ezt látta valaki?
Egyébként az első három meccs arról szólt, hogy több necrobook nyer, aztán XBOCT kapott egy Medusát és hozott egy 555lasthit/863gpm statot. Közben Puppey, FLUFF és qojqva is hatalmasat játszott. -
-conrad-
addikt
válasz Pocok256 #6960 üzenetére
Mai meccsek:
4 orosszal, én voltam Slark
Windrunner a legnagyobb GPM-el, ő volt a supportom... hiába írtam, hogy ne tolja a lane-t meg nem kell belelőnni az arrow-ot a lowhp-s creepekbe hanem hagyjon farmolni, csak oroszol vartyogott.itt nem voltak oroszok, én voltam Venomancer
25 perc alatt vége lett, ugyanúgy single draft, bementem midre venoval...Normális társak, nincs anyázás, gj volt meccs közben, meg gg a végén azt ennyi. Meg jelezték ki mikor lépett le lane-ről. Ellenfélnél mondjuk szánalmas itemek, 3 mask drownál, na mindegy.. pedig noskill herokat is kaptak mint drow meg sniper.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz -conrad- #6964 üzenetére
Hát na adtam a játéknak még1 esélyt.... Bementem mondom ha nem lesz orosz avagy nem lesz nagyon retard társ akkor nem törlöm és nem megyek át 8 év után LOL ozni.... Háááát ki találja meg a két oroszt ?
Szóval dota törlés és addig vissza sem teszem amíg nem lesz értelmes MM és orosz szűrés ... mert addig full fölös csak idegeskedem ....
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
tocsek18
senior tag
azért ez az oroszozás, jó rájuk fogni de simán ki lehet kerülni az "elohell"ből ahol már értelmeseket is lehet játszani akár oroszokkal, meg tanáncs nem ap-t kell játszani aztán no orosz sd rd cm aztán 0orosz
esetleg ott van még a dota.rts.hu channel egy kezdőbb magyar simán jobb mint egy tard rusnoob -
.LnB
titán
Én egy más dolgot vettem észre, ami egyáltalán nem orosz player függő. Mégpedig a DR pickelő eszetlen emberek. Rengetegszer találkozom olyan emberrel aki DR-el képtelen megérteni, hogy az egyik legnagyobb fegyvere a silence. Főleg teamfight-ba. Lődözgetik a rohadt frostarrow-ot orrba szájba, de egyik sem képes megérteni, hogy egy rohadt silence-el többet segít a csapaton. És ebből a legjobb fajta az aki nem is tesz rá pontot csak az utolsó szinteken. Néha a hajamat tépném. Tegnap volt egy srác, aki végül miután háromszor kértem szépen, hogy használja akkor már észbekapott. De ritka az ilyen, legtöbb nem érti meg. Jó meccs is lett, 58perces kő kemény küzdelem. Minden percét (kivéve amit nem ) élveztem, Nyx-el voltam még tanulom. És mivel senki nem volt hajlandó supportolni kénytelen voltam én megtenni helyettük. Én nem vagyok egy tapasztalt player de egy kicsit mérges voltam emiatt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-conrad-
addikt
Az probléma nálad még az, hogy olyan playerekkel tesz egy játékba akik hasonlóan keveset játszottak és tapasztalatlanok. Drow ranger pl. az új playerek körében gyakori pick, mert faék egyszerűségű. Ha normálisan játszik vele a végén már silence sem kell csak autoattackol azt lever mindenkit.
Nyy pedig support, szóval nem jogos a felháborodásod. Neked kell ellátni a support feladatokat, meg pl. leütheted drow-nak, hogy ki tudja nyírni.
Más kérdés, hogy kevés cuccal lehet vele gankelni a papír herokat midgame. -
lebesgue
tag
Nem kell mérgelődni, a Nyx az egyik legjobb hard support, szóval 15 pecig szinte barnacipő+wardok+wand az összes cucca. Szokott solomid is menni, viszont egy core Nyx kockázatosabb pick, főleg mióta az impale point target.
A Traxex-szel a probléma - többek között ezért nincs foglalkoztatva elit körökben -, hogy ha ráugrik valaki, nemcsak az attack speed és a damage vész el de az összes armor is, ami már lvl 6-on is 5.6 armor plusz, tehát elég egy stun és vége. Szerintem sem ő sem a sniper nem kezdőknek való, inkább hozzanak dragon knightot vagy undyingot, azokkal úgyis nehezebb meghalni. -
.LnB
titán
Na köszi az infókat, sokat segített. Akkor végülis, igaz nem magamtól, de jól csináltam. Ezt kívánta meg a szituáció. Az igaz, hogy stun-al vigyáznom kellett. Lion és Jakiro volt ellenem a lane-en. De nem volt gond. Def-be játszottam, nem is öltek meg.
Nincs véletlenül egy oldal ahol a hősökre lebontva leírják melyik minek jó? Persze tudom, hogy van több build egy adott hősre, de egy amolyan dota2alt+tab szerű oldal nincs erre külön?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Igen ezt tudom, de egy hosszabb leírásra gondoltam, hogy szituáció függően merre lehet még alakítani a buildeket. Vagyis, hogy merre érdemes. Mert igazából azt veszel amit akarsz max nem érsz el vele semmit.
-
lebesgue
tag
Sajnos a hivatalos dota2.com oldal sem megbízható, ott is sületlenségek vannak sokszor, illetve olyan kategóriák vannak mint nuker/disabler/ganker/durable: nem sokat segítenek abban, hogy most akkor wardolj vagy inkább farmolj. Pl. undying support, de durable és gankelni is jó.
Én pro meccseket néztem/nézek joinDOTA-n, szerintem onnan lehet a legjobban megtanulni, melyik hős mire jó, illetve van a DotaCimenanak egy sorozata, amiben fele hős megvan (Sunsfan és Lumi csinálták). -
Lacccca87
addikt
-
ígyvanferi
addikt
Szerintem pont jó erre is a dota2alttab.com.
De ezeket is böngészd át, elég jók, jól használhatóak, könnyen kiválaszthatod, mire van a csapatodnak szüksége: Picking the Right Support, Picking the Right Carry. Esetleg még a Surviving the Hard Lane Solo, de ezt nem olvastam el, csak most láttam, hogy van.
-
.LnB
titán
válasz ígyvanferi #6977 üzenetére
Ilyenre gondoltam köszi szépen!
-
.LnB
titán
És ne legyek mérges?
WR-el voltam.. egy kérésem volt, vegyen valaki még meka-t. Mert a sok carry nagyokat ütött. Áhhh nem...Megkérdezték minek?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lebesgue
tag
Két meka sokszor hiba, mert 25 mp-ig (amíg a plusz 2 armort kapod) nem hat rád a másik heal, enélkül 5 meka lenne minden játékban. Részedről mindenképp jó döntés volt, hiszen ha siekrül időben megvenni, az sokat segit teamfightban.
Ha már viszont WR, én kétszer próbáltam noobgameben carry WR-t, mindkétszer bottle+phase+deso+agha builddel. Utána már mindegy volt, mert ledőlt minden torony az ultival. Lehet még mkb, sheep(hogy legyen mana), daedalus. -
.LnB
titán
válasz lebesgue #6980 üzenetére
Na akkor Ezt figyeljétek. Tényleg én sose panaszkodom mert tanulásnak veszem még a játék jelenlegi szakaszát számomra. De így elb@szni a játékomat már komolyan felháborító. Remélem kiderül a score board-ból hogy a teamfight abból állt, hogy én harcoltam egyedül az ellenfél teljes csapatával. Mert mindenki kihalt körülöttem. A csapatom egy kivétellel mind Orosz. Kész. Pub játszhatatlan. Látom a dota lényegét, vagy inkább mélységét. Azt, hogy mennyire jól is lehet ezt a játékot játszani, hogy micsoda lehetőségek rejlenek benne. Viszont ehhez csapat kell. Nincs mese, így nem lehet.
Elnézést a kiborulásomért, eddig bírtam, nyeltem mindig nagyokat, de a mai két meccs betette a kaput. És még én érzem magam szarul.
(#6980) lebesgue Ezt nem tudtam, köszi az infót akkor figyelek majd erre. Ez esetben egy Urnát elbírt volna valamelyik support szerintem. De látod, egy sem volt
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ígyvanferi #6982 üzenetére
Így van Feri azt akartam, a nagy rage közben még ezt is elrontottam.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz ígyvanferi #6982 üzenetére
+1
-
-
.LnB
titán
Szó sincs róla, nem az Oroszok hibája. De pont ezért vagyok mérges, mert minden meccset átértékelek, ha hibáztam. Viszont ennél egyszerűen nem tudtam többet tenni. Ez dühít, hogy egyetlen társam se volt képes csapatként játszani. Mostanra lenyugodtam, majd a következő jobb lesz.
-
ZS3NI
őstag
navi - alliance
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
válasz ígyvanferi #6989 üzenetére
Most megy, volt egy cirka 20p pause a dendinternet miatt
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
MaciG
addikt
Csak nekem tűnt fel, hogy ha ursanak teszek bashert, akkor ritkábban jön be a bash ,mintha egy másik hősnek (lycan) tennék.?
BANZAII
-
tikshow
addikt
1 sec-es vagy hasonló cooldownja van - most fejből nem tudom pontosan - amint letelt ez az idő, utána kezd el számolni az esélyekkel. Na mivel Ursa egy pár másodpercig ritka gyorsan kioszt pár ütést ezért bead egyet talán, utána meg sok időbe fog telni mivel semmi as itemet nem szokás neki rakni épp a már említett spell miatt.
Esetleg egy MKB-vel be lehet próbálkozni, de vannak neki hasznosabb cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Szóval akkor másnak is feltűnt. ÉS igen az első bash-ra gondoltam, mert tudom, hogy van cd-je
De mi az a pseudo random ? Mert nekem csak annyi világos, hogy 25% esély a bash, tehát nagyjából 4-ből 1.
BANZAII
-
lebesgue
tag
Ő elmondja, hogy mi az
Egyébként a lényeg annyi, hogy Pseudo-randomnál kisebb az esély a sok bash-ra egymás után, ugyanúgy a hosszú sikertelen sorozatra is. Szóval közelebb van a 4-ből 1-hez mint a pure random - attól függetlenül, hogy ugye az sem tényleges véletlen, azt is random generátor csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest