Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Ha valakit "commend"-elnek az ér valamit, vagy van ennek egyáltalán valami jelentősége?
BANZAII
-
la_cc
addikt
válasz grizlisandor #7449 üzenetére
Köszi! Fel se tűnt eddig... Fszság!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
rt06
veterán
"Azért annyira nem"
nem a fenet
1: a win-ek, szama semmit nem jelent, meg ugy sem, ha latod melle a loss-okat
2: a level megg annyit sem jelent (foleg, hogy van hozza booster)
3: sok e-penisz fuggo kisgyerek keresztbe commendeli egymast, de ettol meg ugyanugy "hotfogyatekos" marad mindPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
őstag
Heroic itemet csak tourokon dob, vagy ha nézek "random free" game-eket, akkor ott is dobhat?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Pocok256
veterán
válasz Pocok77 #7461 üzenetére
Szerintem orosz vér csörgedezik az ereibe vagy csak mint írtam ő is ugyanolyan noob mint az oroszok ezért ha őket támadjuk magára veszi :/
Még mielőtt valaki félreértené rt06 al mint személlyel semmi bajom nincs egyedül a játéktudására tettem megjegyzést.
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
burny
aktív tag
Szeretem 'feedelni a trollokat' (nem dotás értelemben), de te egyszerűen egy szánalomra méltó emberi lény vagy, akinek az egyetlen szociális kapcsolata a külvilággal: az interneten való trollkodás, beszolás, flame-elés, egyéb szarkavarás.
Felületi kezelés, mint pl. PH-s admin általi ban, nem sokat ér számodra, helyette egy komoly pszichológia átvizsgálás lenne a megoldás, ami jót tenne elsősorban neked, közvetlen környezetednek és a társadalom egészének is.
-
rt06
veterán
koszonom, doktor ur
szerk.: azon gondolkodtal mar amugy, hogy azt kovetoen, hogy egy internetes forumon elmeseled, ahogy egy internetes jatekon belul, a masok jatekba olt ideje alapjan allapitod meg kik a "hotfogyatekos"-ok, nem tunik teljesen hitelesnek az elemzesed?
Pocok256: meg mindig varom, hogy elmondd, mennyivel jobb is vagy nalam
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Pocok256
veterán
válasz ígyvanferi #7469 üzenetére
Nem mindenkié csak akié alkalmas rá és direkt oda igyekszik
Szerk: pont most van sc2 döntő is fenébe
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Pocok256 #7468 üzenetére
ígyvanferi Na'Vi nagyon össze kapta magát Dreamhack-re. Simán verték Alli-t is nagy szívfájdalmamra, de Dendi amit leművelt Puck-al... no comment. Most meg Templarral Fnatic ellen. Simán nyerik az egészet. (mármint a LAN-t.)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
17perc alatt gg-re vinni egy DH döntőt az tényleg gg!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
goodboy007
senior tag
Valamilyen nagyon ütős ukrán kávéval indíthatták a napot, ez az a Na'Vi, akit én szeretek !
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
rt06
veterán
'tard ruszkik
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
.LnB
titán
válasz goodboy007 #7473 üzenetére
Vége fele az a "ez" beszólás jó volt a fnatic részéről
-
tocsek18
senior tag
eléggé pubstompolt navi mennyit nyert egyhuzamba? 6ot? 3win ratdota 3ellen 3 fnitc ellen notbad
dendi meg a fő troll ma sem mútta alá magát eredményhírdetésnél -
Pocok256
veterán
Valaki erről az egészhről egy VOD al ha megdobna lekenyerezne sc 2 döntő után nagyon szívesen belesném
-
wikings2
őstag
-
ígyvanferi
addikt
Az értő olvasás azért még nem igazán megy...
Wikings2: ha nem annyira sürgős, a jövő hétvégétől szívesen látunk. Van 2-3 többé-kevésbé állandó játszópajtásom, meg jó pár, akik időnként csatlakoznak. Jó pár év/meccs a hátunk mögött van már, de semmi komoly célunk nincs a TI4 megnyerésén túl.
-
-
Arcképgyáros
Meglett az első szint!! ezaz!
-
burny
aktív tag
Előre ittam a medve bőrére
-
.LnB
titán
-
grizlisandor
veterán
A radiátoroknál(nálatok) a 2 meka befigyel. 52 perc alatt a 18 halál a Lion-tól kemény, de a 17 halál a Morphlingtól se kutya. Ha lett volna esze a PA-nak és a MKB helyett rak egy BKB-t, lehet más lett volna a kimenetele a meccsnek... amúgy GG.
S&Y-t szoktak használni Luna-hoz? Mindig azt látom, hogy Manta lesz belőle...
-
.LnB
titán
válasz grizlisandor #7491 üzenetére
Egyedül voltam a MM ben, nem tudtam mit kezdeni a csapattársaimmal. Azért mentem én is dmgre mert ha nem teszem, bukjuk. Ez egy korcs Luna build, azért is linkeltem. De bejött. Lion kivételes "tehetség" volt. Midig egyedül ment az ellenre.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem is volt cipő
Már az elején úgy alakult, hogy a társaim nem nagyon öltek. Ha toltam a lane-t egyedül akkor ők rendre haltak csoportban. Ezért gondoltam megpróbálok minél nagyobb dmg-re menni. De gondolom ez látszik is, nagyon nem csináltak semmit. Az volt a szerencsém, hogy sok stun volt így az Ultimmal tudtam aratni.
Én közel sem vagyok jó játékos még, vannak hülye dolgaim szóval fenntartásokkal kezeljétek a cuccokat„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MaciG
addikt
Az normális dolog, hogy a matchmaker gyorsabban talál úgy játékot ha csak az Ap van bepipálva? Mert most beikszeltem még mellé az SD-t és RD-t és érezhetően lassabban talál valamit.
BANZAII
-
rt06
veterán
szerintem a cipo az egyik legfontosabb item, raadasul ha pt-t veszel lunanak a +8 agi dob a sebzesen es az armoron is (ugye mindketto jol jon neki, ezt gondolom nem kell ecsetelni)
de cipo nelkul pl eselyed nincs (sokszor meg a 0.6-os stunoddal sem) elkapni egy menekulo ellenfelet, mivel a lotavod eleg kicsiPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
nem publikus a mukodese, de elkepzelheto, hogy ha mar talalt egy fel jateknyi embert pl sd-hez, vagy rd-hez, akkor hiaba lennel pont te a 10. egy ap-ben, nem fog betenni, mert azzal ugye kb a vegtelensegig novelhetne a kevesbe nepszeru jatekmodok (imho szo nelkul ide sorolhato az ar es a cm is) keresesi idejet
-
wikings2
őstag
válasz ígyvanferi #7482 üzenetére
Vizsga időszak miatt amúgy sem lesz mostanság túl sok időm ,szóval nem sürgős. Mindenféle magyar társaságnak örülök
Pocok256: köszi, amint dota közelbe kerülök felveszlek
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
DeathBat666
aktív tag
Cm nek mit szoktatok venni? Pls valaki írja már meg, lehetőleg sorrendben. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest