Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz Pocok256 #6500 üzenetére
Azért ha ugy vesszük neki van a legnagyobb LS-je a játékban meg lassít is mellé. Ezek nem annyira mellőzhető fegyvertények. Ezek mellet van invije is a hálójában meg gyorsabban is mozog. Sok pókkal meg iszonyat gyorsan tudja tolni a laneket mint írtam.
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
http://dotabuff.com/heroes/winning?date=Mindig az utolso helyeken volt,erdekes,hogy most meg meepo is megelozte
-
szilva01
őstag
feedmother. ha valakinek van 2 atlag aoe-ja free goldot ad a percenkent 15-20 spiderlinggel, ezen felul puaholni is csak akkor lehet vele ha az ellenfel szigeteloszalaggal leragasztja a monitorjan a minimapot
-
goodboy007
senior tag
+Bár a legújabb patchben nem tudom hogy van, de eddig a diffu leszedte az ultiját.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
MagicKnight
csendes tag
Pubban főleg, alacsonyabb szintű játékokban, ritkán adatik meg ,h oldalsó lanen solozni tudjál vele.
A másik ,h több hőssel is nagyon durván lehet counterrelni.(ds,batrider,sandking,tide,stb) esetleg lastpickre ha tudod ,h sidelanen solozol és nmyben sincs olyan hős aki nagyon fogni tudná megéri kihozni, különben nem nagyon.MK
-
goodboy007
senior tag
válasz NyxNyxNyx #6507 üzenetére
Meepo agával 1 sec alatt kioszt 5x280dmg-t, azért olyan iszonyú erős. Brood nem tud ilyet (meg kb semelyik másik hero, csak tiny, meg SF, akik megközelítik).
Ha meg elég tankos, akkor simán kúthoz-vissza ugrál, ha ott tart mindig 1 klónt, megölni is nehéz ha nincs elég disable."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
xuldar
addikt
Hogy ez az új Armlet nerf mennyire idegesítő! Azt írják, a triggerek miatt tették bele a 0,2 sec delayt. Akkor biztos az én ujjam túl gyors, hogy 2 bekapott ütés között képtelenség ki-bekapcsolni. Nem használok semmilyen segédeszközt. Nem igaz, hogy nem lehet normálisan beállítani azt a sz**t, 0,05 vagy max. 0,1mp is bőven elég lenne. Konkrétan így már nem éri meg megvenni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
MaciG
addikt
-
Lacccca87
addikt
válasz goodboy007 #6509 üzenetére
Daedalus + PA Sztem többet is kioszthat ha beadja az ultit, kaptam már 1700-as critet 1 hitre.
Vagy akár Drow is be tud keményen crittelni ha már közelit a full build hez.Egyébkétn egy mepos betámadást annyira nm nehéz kivédeni sztem, meg azért jócskán kell a mepohoz mikro tudás igaz ha jól csinálja akkor egyszerre lehet minden lanen + erdőben is
Pub-ba nem nagyon láttam még egyébként hasznát, legutóbbis sikerült ismét bekerült 3 orosz mellé (minő meglepő) random draftnál utoljára pickelt a gyerek és hoz egy mepot úgy hogy az ellenél volt elég disbaler meg területre skillező hős. Persze hogy feedelt... -
Lacccca87
addikt
Nem nagyon ismerem a hőst. De ha magic damage akkor a legutolsó bkb-val is védhető, vagy egy EUL-al.
Szerintem használhatatlan farmer hős, pro játékokban se látni (legalábbis azokon a ligákon amiket én szoktam nézni).De ez így van rendjén, vannak jó hősök meg kevésbé jó és használható hősök. Mind jó bizonyos helyzetekben, PUB ba meg kb majdnem mind1 mivel vagy ha szétfarmolod magad akkor bármelyik hőssel megnyerheted amibe van 1 kis mid-late game potenciál.
-
xuldar
addikt
Úgy, hogy a poof skill az indulás és az érkezés helyén is kioszt klónonként 140 damaget.
Lacccca87: igen, magic damage.
ígyvanferi: én azon csodálkozom, hogy Kunkát is mellőzik kompetitív meccseken, pedig szerintem elég jó skilljei vannak és elég jól lehet társítani más hősök skilljeivel.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Lacccca87 #6514 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a support hősöket. Néha azokkal is lehet ám nyerni még pubban is. Egy csirke, pár ward, és mindjárt megsokszorozod az esélyt a győzelemre. Hihetetlen dolog, de így van.
Tényleg nagyon ritka, de azért akad competitive game-ben Mepoo, bár akkor is szinte csak a fnatic hozza. Notailnek megvan hozzá a megfelelő micro skillje.
Én azon csodálkozom inkább, hogy a kóreai Nexon ligában nem hozták még eddig. Bár ez lehet csak sztereotípia, hogy ők sokkal jobban microznak. -
rt06
veterán
van, meccs elott ket termosz kaveval kell bevenni az ekit
a durva az, mikor vegignyomja a klonokat, hogy ugorjanak az elsore (termeszetesen o is sajatmagara), az elsovel meg odablinkel az ellenfelhez, a klonok meg utana (ugye van nemi casting time, ez alatt kell vegignyomni mindent)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Lacccca87
addikt
válasz ígyvanferi #6516 üzenetére
Nem tudom miért írod ezt nekem.
Elég sokszor vagyok supportal. -
Lacccca87
addikt
Lenne egy kérdésem. Ha a WD nek a maledict je magic dmg akkor hogy megy át a BKB-n?
Vagy nem figyeltem és előbb kapta be ismerős mint elnyomta volna a BKB-t vagy utána de ettől függetlenül nem kellene hatni elviekbe nem? Őt meg kinyírta vele aktív bkb alatt.[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz Lacccca87 #6512 üzenetére
Én csak spell dmg-ről beszéltem, persze ütéssel többet is ki lehet osztani.
A menüben van egy olyan opció, hogy "unified unit holders", akkor ha nyomva tartja az ember a CTRL-t és úgy poofol, az összes kijelölt meepo megcsinálja, azaz elég egyszer poofolni. Ezért látni azt is, ha be van kapcsolva, hogy mind az 5-tel egyszerre hálózik valaki.
Csak szar, hogy nem lehet a CTRL-t átállítani még configból sem és azzal rakom a skillpontot fejlődés után, meg azzal beszélek TS-en is.Amúgy meg is értem, hogy nem hozzák komoly szinten se, a többi herohoz képest annyi mindenre oda kell figyelni, hogy nem éri meg megtanulni csak ez miatt az egy hős miatt ennyi fele figyelni. Másrészt egy-két aoe és szart se ér. Ja és kb. fix az itembuildje, nem nagyon lehet variálni, klónok critet meg true sightot nem kapnak, ha van az ellenfélnél egy Butterfly-os carry BKB-vel, az életben nem üti szét.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
adise
őstag
Hello! Egy kezdőnek tudnátok adni valami leírást a játékhoz, ha lehet magyar nyelvűt. A tutorialt végigvittem, de neten sajnos esélytelennek tűnök egyelőre.
-
Ghostface
senior tag
Miért jó az egyeseknek ha szétcseszik a másik játékát??? Ráadásul saját csapattársaiét...
Tegnap egy orosz gyerek azzal szórakozott hogy ha vettem valami értékesebb dolgot akkor valahogy kiszedte a futárból, vagy kidobatta belőle az erdőben aztán röhögött mikor kerestem... Persze nem találtam meg semmit. Lehet ez ellen valamit tenni, a reportoláson kívűl? Annak büntetése szerintem nem sokat ér, egy napig nem kap xp-t, nem valami elrettentő, játszik mással és utána szórakozik tovább...PSN: Nifty_Ghostface
-
Lacccca87
addikt
válasz Ghostface #6527 üzenetére
Ez speciel engem is zavar, meg a másik a "futár lopás".
Nem értem egyébként hogy miért nem lehet megoldani azt hogy a futár hívás rendesen működjön. Sokszor esett már meg hogy az én ikonom van a futár mellett de mégsem hozzám jön sőt még a cuccaimat se vette fel a boltból. A másik meg amit nem tudom hogy csinálnak az hogy szinte magukra akasztják a futárt, el sem tudod hívni mert nem lehet olyan gyorsan kattintani hogy feléd menjen.Erre a cuccok eldugdosására meg simán meg lehetne az csinálni hogy ha nyomod az ALT-ot (vagy amire ez a funkció van beálíltva) akkor mutatja a térképen hogy hol van eldobott cuccod.
-
Pocok256
veterán
Igazából a megoldás az lenne ha be lehetne állítani, hogy nyomorék oroszokkal nem akarok játszani ... Aztán problémák 99% a el is tűnne...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
MaciG
addikt
Armomrt azt meddig érdemes pakolni? Értem ezt úgy, hogy ugyebár minél többet teszel, százalékban viszont egyre kevesebbet ad. Pl. dragon knight-nak érdemes még assaultot tenni? Mert neki eleve sok armorja van.8Tekintsünk el attól, hogy van sladar a játékban)
BANZAII
-
Lacccca87
addikt
válasz Pocok256 #6529 üzenetére
Ez mondjuk nem lenne rossz ötlet. Persze lehet hogy megnőne a keresési idő de valamit valmaiért.
@MaciG
Assault az jó neki speciel.
De mikor eljut oda és van pár tankos cucca azoknak se már igazából a páncél miatt van értelme hanem az egyéb hatások miatt.
Assault egész csapatnak jó ha egy helyen van at 5v5 lecsó pl.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest