Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz Csontoshun #6150 üzenetére
Esély van ellenük dögivel csak nem random pubon jön össze a jó team és megfelelő pick ellenük.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Csontoshun
tag
válasz Mukorka #6151 üzenetére
anniyban igaz hogy egy pudge teamfightba azért tudja ütni( persze ha van teamfight ). meg talán axe ulti is. csak az a baj hogy sok idétlen axe utlit még azelőtt használja mielőtt érne vmit huskaron. amúgy sztem ha nerfelnék a passzívját akkor sztem egy tök jó hős is lehetne ami nem egy kis farmtól függ mint az összes többi normális hős.
"->, *, & "
-
félisten
válasz ígyvanferi #6155 üzenetére
Minél gyakrabban rendetlenkedsz annál nagyobb a bünti.
Más megítélés alá esik a 3 leave 5 óra alatt és 5 hét alatt."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ígyvanferi
addikt
Ja, világos.
Gondolom banra gondolt, hogy egyáltalán ne játsszon. De akkor meg az a kérdés, hogy csak az accountot, vagy ip-bannal az illető többi (akár leendő) accountját is bannolják-e? Én sosem játszom low-prioban, ha netán büntit kapok, mindig előveszem a másik accountomat, és azzal megyek.
-
goodboy007
senior tag
A dinamikus IP-k világában ez sem lenne kikerülhetetlen probléma.
Inkább az lenne jó, hogy az "ignore player" érne is valamit, pl. többé nem dobna össze az adott playerrel a rendszer. Könyörgöm van többszázezer játékos, ha én akár 10000-et ignorálni szeretnék, az nehogy már a rendszer terhére essen, játszótárs meg úgyis marad bőven.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
ígyvanferi
addikt
Ha valaki valami újat szeretne látni, rox.kis Centaurt játszat main farmerként. Sheever közvetít.
-
.LnB
titán
Úgy hozta a sors, hogy Single Draftot dobott a gép (ezért nem Huskarral mentem )Sven-t választottam, az is nagyon imba hős 19-3-8-as stattal végeztem, és nyertünk úgy hogy leavelt tőlünk rögtön egy ember, majd később még egy. Mondjuk a meccs vége felé az enemytöl is leavelt 2 ember miután nem tudtak velem mit kezdeni Persze előfordulhat, hogy noobok voltak, de nekem tetszik ez a sikerélmény már végre.
Van egy fontos kérdésem ami alá fogja támasztani a tényt, hogy még kezdő noob vagyok én is. Na szóval, hogy tudok Deny-olni? Mit kell nyomni mert erre még nem jöttem rá
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lacccca87
addikt
válasz ígyvanferi #6167 üzenetére
Vagy amire az attack move van bindelve
Lnb. mi a steam profilod felvennék aztán játszhatnánk néha együtt
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz Lacccca87 #6170 üzenetére
Az a hátránya, ha társadra vagy valamilyen friendly unitra jobb klikket nyomsz, akkor csak odamész, amíg attack range-en belülre kerülsz, aztán megáll a hero, hiába mozdul el a haver.
Pl. csipával akarsz követni valamit, maxos take aimmal, akkor 850 rangere megállsz tőle.Engem ez rohadtul idegesített, jobban, mint, hogy "A"-t kell nyomni deny-hoz.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
.LnB
titán
válasz Lacccca87 #6168 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Steam-en gabrism-ként találsz meg azt hiszem de itt egy link a profilomról.
Sajnos nem ígérhetek semmit előre, tényleg nincs sok időm játszani.Beállítottam oldalsó egérgombra az Attack mode-ot. Majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ZS3NI
őstag
Bigpoint battlen top16ban vagyunk egy magyar mixcsapattal. e1ből 3 ember + én + tünce
http://www.bigpoint-battle.com/en/cups/1123-bigpoint-battle-7
szurkoljatok.
Ha minden jól megy a következő meccsen találkozunk a "nagyokkal".
Hajrá
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
válasz ígyvanferi #6175 üzenetére
én kreáltam a lobbit, most várjuk az ellenfelet.
rám csatlakozva lehet nézni 2 perc késéssel majd. hungary cseten megtalálsz ha érdekel.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
válasz ígyvanferi #6177 üzenetére
most írták be, hogy negyed óra mulva érnek rá...
http://www.bigpoint-battle.com/en/cups/1123-bigpoint-battle-7/match/260343-e1-vs-wg
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ZS3NI
őstag
elindult a meccs.
standin.ZS3NIDDQD néven vagyok hungary chaten onnan lehet watcholni.
Ha minden jól megy, és megverjük őket akkor jön a Main Event.
Bár erősnek tűnnek, több mint 5000-es TMM ratingjük van.
szerk.: solid streamel is. ott belső információkat is kaptok. http://www.twitch.tv/solidlol
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ígyvanferi
addikt
Hát én valamiért nem tudom in-game nézni, a streamre majd néha ránézek.
-
ZS3NI
őstag
-
MaciG
addikt
válasz goodboy007 #6161 üzenetére
Persze a kezdő szinten teljesen mindegy, mert lehet akár rengeteg olyan accom amiben van pár játék, nah de mikor ilyen 500+ wines accokról beszélünk, ott már nem kockáztatná szerintem sok mindenki, hogy bannolják a cuccokkal együtt.
BANZAII
-
.LnB
titán
Na végre! 30 lejátszott meccs után végre tudtam nyomni két jó meccset egymás után. Amiről már azt mondom, hogy ez már tényleg hasonlított egy értelmes Dota party-ra. . Tök jó az mikor Huskarral mind az 5 enemyt bedarálom Szerintem nagyon OP hős. Kevés hőssel tudnak megszorongatni ha Huskarral vagyok. Gondolom ez Skill kérdése, de eddig 2 szer fogtak csak meg. Mentem még egyet Undying-al is, mert Single draftos meccs volt. Az nem könnyű hős, belejöttem de így elsőre nem lett a kedvencem
-
.LnB
titán
Esküszöm gondoltam erre, csak még nem látom át a játékot annyira. De gondoltam arra, hogy esetleg rendes war-on (a meccseket warnak nevezik egyébként dotában?) nem használják a top csapatok.
-
félisten
Huskar erős, de nem hiszem, hogy annyira OP lenne.
Bármilyen burst fizikai sebzés és bármilyen pure dmg elviszi aludni.Persze pubban lehet vele darálni, de ugyanúgy Spirit Breakerrel is, kompetitívben mégse egy gyakori pick.
A rendes meccseket nagyban tournamentnek, kicsiben CM-nek hívják.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
biceps
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok amire nem találok megoldást. Juggernauttal lenne a gondom ugyanis nem tudom miért, de tegnap óta ha healing wardot rakom le akkor mindig odajön hozzám a ward, de teljesen a hős alá és ott marad. Nem lehet irányítani. Ez mitől lehet? Mert ez igen nagy probléma ha nem tudom irányítani, ez a lényege.PSN ID: BulldozerHUN
-
Lacccca87
addikt
Lehet hülye kérdés de ha reportolok valakit azt automatikusan "ignore list"-re rakja mostmár a játék?
Tegnap este 3.an kerestünk játékot majd bedobott mellénk 2 orosz parasztot, még az eleje nem is indult olyan rosszul (habár az érdekes volt hogy Death Prophet el egyből titkos bolthoz vette az irányt és vett egy mannas követ 875-ért), de később katasztrófa lett belőle. Másik értelme Furionnal volt és kiment safe lane-re.... ahova eredetileg a DS-ünk indult solozni, ami még nem is lett volna olyan nagy baj de a Furion a TP-t és a fa élesztést maxolta, amivel sikeresen elbuktunk vagy 4-5 kill-t mivel nem tudta befogni így sikeresen elmenekültek a célpontok.
Miután sikeresen elbaszták a játékos és feedeltek nekiálltak trolkodni NP össze vissza tp-zet DP kb cska meghalni ment ki. De még a DS-t is hátráltatták azzal hogy a currierből kivették az cuccát (soulring) és "eldugták" a pályán. Ja meg közbe folyamatosan röhögtek teli torokból a mikrofonba meg hablatyoltak... mute + report.Szóval amiért érdekes hoyg ha nem auto ignore a report akkor hogy kerülhettünk velük össze hiszen egyszer már ignoráltuk őket?
Mondjuk egy ignore lsita se ártana valahol a profilben hogy meg tudjam nézni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Lacccca87 #6168 üzenetére
Megnéztem a Dota profilodat. Komolyan gondoltad te ezt az együtt játszást? (Ha te vagy a Pöcök aki felvett steam-en) Finoman szólva sem vagyunk egy szint szerintem
-
Lacccca87
addikt
Nem én vagyok pöcök.
Engem vagy Szoke vagy Virus9ax néven tudsz felvenni.
Nem számít a szint , ha értelmesen tudsz játszani akkor istöbbet tudsz hozzátenni a játékhoz mint a random emberek. Manapság mi is inkább a hungary chatről hívunk még embert ha nem vagyunk meg 5-en, meg nem 1 kezdővel játszottunk már, szóval nem para.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Pocok77 #6198 üzenetére
Gondoltam rá, de az ékezetek megzavartak
És nem akartam többet tippelgetni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest