Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
na végre egy meccset élveztem
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Иван
őstag
kyxy hozta a játékot sick playekkel, erre aegis throw.
Orange érdemelte meg a győzelmet, csak bénáztak.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
ZS3NI
őstag
Ez aztán a comeback GG NAVI gyönyörű játék.
És most jön a hab a tortán, egy igazi európai international döntő!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Plexicushio
senior tag
Jesszusom ....
Remeg a kezem!
Hát ezért ők a legjobbak, ki mástól látok én ilyet??- Form is temporary, class is permament
Ha ez fanboyság, akkor büszkén vállalom,
NaaaVi, Naavi, Naaavi !
-
ZS3NI
őstag
válasz Pocok256 #5805 üzenetére
Alig várom a GIF-eket. XD
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1k61x7/orange_just_denied_their_own_aegis/
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ígyvanferi
addikt
Ha igen, én megmondtam.
Kuroky olyan vicces, mint egy iskolás kissrác, közben meg már vagy 7-8 éve a legjobb játékosok között van. (persze ez nem ugyanaz, mintha azt mondanám, hogy közben meg ketrecharcos bajnok, de értitek...)
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy konkrétan mi volt ez az Aegis-szel? kissé zavaros
Illetve, hogy mikor lesz a döntő"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Plexicushio
senior tag
ppy csak 2 black hole-t cseszett el, vagy az nem game-throw? Akárhogyan ragozzuk, ezeket csak a nyomással lehet magyarázni, ami itt és lanon különösen megvan, túlságosan hibáztatni egyiküket sem tudom ezért, én szerintem egy AoE stunt sem tudnék normálisan betenni. Aki pedig a nyomást jobban bírja... Az előnyben van/lesz legalábbis, mert kevesebbet hibázik.
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Beszallnek en is a beszelgetesbe ha nem gond.
Dotazni is szoktam,meg nezni is, most epp a ti3-atAmit a Navi most csinalt az hihetetlen volt,pedig eleinte eleg baromsagnak tartottam az enigma picket 5 olyan hosbe ami tudja cancel-elni a black holet, 1 ugye meg bkb-ba is,de aztan nagyon szepen visszahoztak,persze kicsit kellett hozza az orange is
Ki nezi ma elobe a dontot ?En aszem nekifutok. -
Plexicushio
senior tag
válasz juhiimi #5813 üzenetére
Üdv.
Keveset láttam a héten élő dotát, szerencsére most megtudom nézni, akármilyen hosszú is legyen.
Amikor néztem a pickeket, úgy gondoltam hogy ezt az Orangenek kell megnyernie korán, vagy utánna bajban lesznek, OD mint hard-carry manapság... tényleg hard. Fel is építették az előnyüket szépen, navi bénázgatott, azért bírtam hogy nyugodtak tudtak maradni. Puck, Enigma - két jó ulti és meg is lennének, de nem volt ezt könnyű blink meg bkb nélkül összehozni, főleg ahogy folyamatosan gankolták enigmát.
Aegis sztorira visszatérve: miután puppeynek sikerült az első normális Black Hole-t betolnia, onnantól már ők nyerték a team-fightokat, ehhez kellett egy kis idő az igaz. Ha nem verik szét az aegist?! Jön egy újabb team-wipe, aztán a talpon maradt 4-5 újra leveri OD-t vagy azt amelyik felvette az aegis. Vagy talán nem. High groundra sem mentek még, t3-as tornyok még álltak. Nem volt ez egyértelmű throw szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #5815 üzenetére
Ne feledd el a lelki jelentősségét a dolgoknak. Miután aegis deny volt, valószínű már nem voltak olyan magabiztosak, elkezdtek izgulni, stresszelni stb. Addig NAGYON magabitosak voltak. És navi is kapott vszeg egy löketet, hogy "igen, még van esély".
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
sunnymarcell
aktív tag
Ez az aegis 300000 dolcsijukba került
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Plexicushio
senior tag
Ez is igaz. Először azt hittem, halál komolyan, hogy szolidaritásból verték szét az Aegis-t, a magabiztosság miatt - az is tény, hogy a játék nagyobb részében ők játszottak jobban, teljesen megérdemelt lett volna a győzelmük, (nem is hőbörögnék egy percig sem, max azon hogy a kapitány szvsz alulteljesít a szokásos színvonalnál) de szerintem egy ilyen comeback után azt mondani, hogy a Navié meg nem, vagy hogy nem tett hozzá eleget, és csak annak a bakinak köszönhetik, kicsit olyan "harsh" lenne.
Lesz szegény Navinak elég baja másfél óra múlva... Abból a szempontból meg szerintem egyetértünk sokan, hogy reális esélye csak nekik van az [A] ellen, ha kicsi is, remélem ez valamennyire most igazolódik.
Ha a "normál" pickekkel jön Puppey elő a draftingnál, akkor előre lehet borítékolni az eredményt, és hogy nem nagyon van terv ellenük.
-
ígyvanferi
addikt
Hát ha valami, akkor az idegállapotuk tuti, hogy Puppey-éknek a jobb. Lodáék idegállapotba' vannak, Móni! Nagy nehezen csak eljutottak a döntőig, már voltak itt 2-szer, semmi sem új, semmi vesztenivalójuk nincs, szerintem ez igen nagy előny.
Azért annak örülök, hogy a szervezők tudják, ki a legjobb kommentátor jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Uhh de tetszik ez a navi pick. Kár, hogy az alliancera fogadtam, szívem a navihoz húz.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Plexicushio
senior tag
válasz ígyvanferi #5823 üzenetére
Így van így van. Bevonultak, hmm mondom jó magabiztosak. Aztán láttam Lodát fújni egyet.. Nekik ez új, első alkalom, esélyesség terhe.
Naga ban, szép,, ahogy kértem - az az EGM gyerek túl jó vele...
itt valami huncutság készülődik ! Inkább ez mint a sablon pickek azt mondom.
-
Plexicushio
senior tag
Hát jah, ezekben a pickekben benne volt, hogy egy Gyro magában leüti őket omg
Valami mást játszani viszont muszáj. -
Иван
őstag
Az az első game igazi TI3 finals kaliber volt...
-
sunnymarcell
aktív tag
Ez egyszerűen nézhetetlen. Ha már elosztják a 2 millát a döntő után, legalább legyen már gyors, és 3-0...
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Plexicushio
senior tag
[A] namivan??? Kosarat a bulldog szájára. Nesztek, Stomped hard !!!
Legalább a becsület game megvan, nem is akárhogyan.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Na ez egész jó meccs volt pörgős dara szép
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Иван
őstag
Hát igen, ahogy mondani szokás, nagyot akartak fingani, de beszarás lett a vége.
Kicsit (nagyon) nagyképűek voltak ezekkel a pickekkel.
-
Иван
őstag
Ilyen balfsz venomancer meg mirana pickekkel teljesen megéremlik ezeket a kikapásokat. Nem értem mi a gondjuk kipickelni egy épkézláb carryt, de ha nem kell, hát nem kell.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na én eddig bírtam. A harmadik meccs nagyon tetszett, de a többi vagyon egyoldalú volt. Majd holnap megnézem a maradékot.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Иван
őstag
válasz sunnymarcell #5835 üzenetére
2-2, remélem most egyik se fog a "show kedvéért" játszani, hanem jönnek értelmes pickek stratok.
-
sunnymarcell
aktív tag
Tipikus undorító patkány dota, dehát a győzelem az győzelem
Gz Alliance.
-
Plexicushio
senior tag
r[A]t dota. hányadék.
pedig olyan szívesen gratuláltam volna normálisan. -
Иван
őstag
DOT[A]
gyönyörű meccs, gyönyörű játék, TI3 megkoronázása. Egy legendás meccs lesz.
-
félisten
válasz Plexicushio #5842 üzenetére
butthurtnavifanboy
Outplayed hard, gyönyőrű volt. Beáldoztak 1 raxot kettőért, majd megfogták a visszatp-t.
Legendás meccs.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Plexicushio
senior tag
-
Иван
őstag
Xaxaxaxa, ratdoto ocsmány, de a fountainhook tökös dolog.
Nem állok le vitázni, de most a dotát ancientre játsszák, és ki vitt el 3 ancientet? Nalátod. Ráadásul Alliance EGYÉRTELMŰEN a legjobb csapat volt végig. Úgyérzem navi örülhet annak, hogy egyáltalán 5 jáékig húzták a dolgot.
-
Plexicushio
senior tag
Xaxaxaxa, ratdoto ocsmány, de a fountainhook tökös dolog.
1: ilyet nem állítottam. Bár legyen, mert tényleg az.
2: megint más egy meccsen azt előhúzni vagy pedig ezt játszani. 1x.. 2x.. oh wait.!Igen, r[A]t dotások egyértelműen a legjobbak abban amit csinálnak. Aztán az egy másik kérdés, hogy azzal milyen eredményt lehet elérni. Viszont továbbra is fenntartom a jogot, hogy ez ne tetsszen nekem. Kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Plexicushio #5849 üzenetére
u mad?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest