Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
"Hidd el, az itemekre hamarabb ráunsz, mint a játékra, főleg ha öreg motorosokról beszélünk. Nekem sok ismerősöm jön w3 dotából, akiket kb semennyire se érdekelnek az itemek. Megkérdezem, hogy odaadod-e azt a mythical couriert, és odaadja, mert leszarja." +1
Kit érdekelnek azok a szar cuccok?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
-conrad-
addikt
oroszok...
pickelnek egy luna-t, meg egy drow-t, másik 2 support karakteren áll. Én pickelek egy voidot, kell az... erre hoznak slardart meg weavert.
(ellenfél: magina, rubick, alch, clock, tiny)
Drow mid, luna+void safelane, weaver+slardar top. Hatalmas feed topon, én flame-elve vagyok, hogy lasthitelek, mikor én support vagyok (void). Ja jó.
Megy a fight, sologankelek mert luna az teamfightnál is farmolja a lane-t a többi meg nem ér oda mert nincs tp.
Solozom rosht, de megy a flame, hogy nem adtam traxnak az aegist hanem felvettem - trax 8/8 én meg 18/3...
Lopnak egy aegist valahogy és nem tudja letenni slardar, megy a flame, hogy adja oda traxnak. -
hariboh
tag
Az utolsó mocskos update óta konkrétan nem tudok játszani, úgy laggolok. Már kipróbáltam mindent, újra raktam steam-et, játékot, drivereket. Tegnap még a windows-t is újraraktam, de semmi javulás. Grafikát levettem, akkor is ugyanúgy laggol. Ez nevetséges komolyan mondom. Előtte max grafikán SEMMI problémám nem volt... Hogy bírnak ilyen updateket kiadni ezek... Őszintén sajnálom, hogy ezek belekontárkodtak icefrog munkájába.
Esetleg valakinek valami ötlete a probléma megoldására?Szerk: bocs, véletlen Válaszra nyomtam, nem az akar lenni.
Szerk2: Nagyon hálás lennék a segítségért, ugyanis ma délután meg eizo...[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz hariboh #6356 üzenetére
Más játékkal is jelentkezik a probléma? Hőfokokat ellenőrizted? Rakj fel egy hdsentinelt és nézd meg a vinyód állapotát! Telepítsd át másikra, ha több is van! Rakj fel régebbi vgadrivert! Kb. ezek jutnak még eszembe.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
hariboh
tag
válasz Lacccca87 #6359 üzenetére
Érdekes, mert napi 1-2 gameben mázlim van, és egyáltalán nem laggol. Ekkor az fps-em 60-70 között van, köviben amit már éppen játszok, 20-as fps... Lehet szét kéne szednem gépet, kitakarítani, vagy ilyesmi?:S
goodboy007: Crisis-t próbáltam, ott minden oké volt. Ezért nem értem. Hőfokokat nem néztem, igaz.
-
Rockstone
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában még, van aki ennek tudatában szeretne velem játszani ?
-
MaciG
addikt
Mostanában nagyon megtetszett slark, de nem igazán tudom milyen itemek is kellenének neki (Tudom szitufüggő, de azért mégis). Mert pl. a leírás szerint core neki a vanguard amit nem értek, mert mire megvan már úgy is van ulti és pik-pakk feltöltődik a hp.
Illetve ami még nem világos, hogy ha axe ultijánál ott van hogy pl. "600hp alatt megöli" akkor abból még lejön az ellenfél varázslat ellenállása? Tehát ha az ellenfélnek ez 50% akkor csak 300hp alatt öli?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
ígyvanferi
addikt
Ha 600 (300, 450, 625) hp alatt van az ellen, akkor az bizony meg is öli, ott nem számít semmi magic res vagy akármi, beleértve a magic immunt, Shallow Grave-et, Abaddon ultit, tekintve, hogy 100 millió fizikális sebzést okoz. Ha a megadott hp-nál többje van, akkor az egy sima 300-as magic sebzés, az erre vonatkozó szabályokkal. Tehát a kill thresholdnál nem számít a magic res, a 625 hp az 625 hp.
Slarknak én általában a PMS, Orb of Venom, PT után egy sima Yashát veszek, aztán Basher, skadi. Ha kell plusz hp, esetleg összerakom a SnY-t, néha kell a BKB, Orchid is meggondolandó lehet. Később a Basherből mehet az Abyssal, esetleg egy MKB, ha van evasion a túloldalon valamilyen formában.
Nem is a pikk-pakk hp töltés miatt lehet ajánlott a vangu, hanem mert pikk-pakk szétkapják a törékeny kis békatested és kell a plusz hp. Viszont én akkor már inkább egy dobot vennék.[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
Az 1-es skillel egy ügyesebb játékos nem csak a dustot, de stunt, pudge ultit, és hasonlókat is leszed magáról. Egy ügyesebb slarkot csak gemmel vagy sentryvel fogsz meg. Talán a doomot nem tudja leszedni.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz szilva01 #6374 üzenetére
Ultikat megértem, hogy egy nyomi kis 6 sec cd-s skill ugyan ne vegyen már le egy doomot, de a lassítások érdekesek, pedig azok is státuszmódosítók, a leírás szerint meg minden ilyen spellnek le kéne esni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ígyvanferi
addikt
Itt lvl-upkor az a szép vastag, narancssárga keret egy-egy skill körül valahogy a beépített skillbuild segédlettel áll kapcsolatban? Vagy mitől olyan?
-
Pocok256
veterán
válasz ígyvanferi #6378 üzenetére
Hát ez a video elvett 2 és fél percet az életemből ...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
rt06
veterán
válasz ígyvanferi #6378 üzenetére
akkor ilyen, ha nem az alap valve build-et valasztod (amiben nem is tudom hirtelen, van-e skillbuild, vagy csak itembuild)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Pocok256
veterán
válasz ígyvanferi #6381 üzenetére
Nem bántásképp írtam sry ha így jött le
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
xuldar
addikt
Úgy működik, hogy mikor elnyomtad, 1,5mp múlva gyakorlatilag purge-ölöd magad. Ha ügyesen időzítesz a stun előtt (kb 1-1,5mp-cel korábban nyomod el), akkor csak kvázi ministunt kapsz, mivel a stun nem szünteti meg a spell 1,5mp-es késleltetését.
-
ígyvanferi
addikt
"RattleSnake signs Kaipi as international team." [link] Valami 200.000 dollárról van szó.
-
szilva01
őstag
válasz ígyvanferi #6389 üzenetére
De a 200k-bol megy házra és utazásokra is. (reddit szerint)
-
Иван
őstag
válasz -conrad- #6387 üzenetére
Szerintem tracket meg slardar ultit lepurgeöli a q-ja. Szóval nem valami hasznos ellenük. Inkább silence herokat hoznék ellene.
szilva01: és? 40k fejenként, fizetik a kaját, utazást meg a szállást. Sok kiadásuk már elvileg nincs. ha fejenként így is kapnak 1-2k dollár fizetést, akkor kb bent lesznek a top5 legjobban kereső csapatban. (kínai top csapatokat nem számolva nem számolva, de ők más tészta).
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
félisten
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Lacccca87
addikt
"Pudge: Meat Hook now pulls the target to the initial hook position regardless of where Pudge is"
Simán benne hagyhatták volna ezt a "bug" ot...
"Added three new matchmaking language preference options: Korean, Spanish, and Portuguese"
Ez kibaszottul felesleg úgyis mindenki az angolt jelöli be.
"Beginning soon, users will be suspended from Dota 2 for 30 days when external tools attached to Dota 2 are detected by the Valve Anti-Cheat system"
Ezt spec nem értem, permabann azt heló.
"The quality of the item drops you are eligible for is now tied to your Dota profile level. You can see your current drop level in your profile page"
Akkor minél nagyobb szinten vagy annál nagyobb a valószínűsége hogy jobb cuccot kapj.
-
NyxNyxNyx
addikt
Abaddon ellen melyik hősök jók? Ha be van stunolva, akkor is aktiválódik a passzív ultija? Sima silence azt kész?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
goodboy007
senior tag
válasz Lacccca87 #6393 üzenetére
"Added a button to choose to be captain in a Captains Mode or Captains Draft game"
REMEK! Mintha olvasták volna a PH!-t
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
ZS3NI
őstag
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest