Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Nos, megvolt a legrosszabb játékom amit eddig játszottam dotában. Meccs adatok
    Az szerintem teljesen elhanyagolható, hogy véleményem szerint esélyünk sem volt győzni. De az, hogy mennyire sz@r voltam Lone Druiddal az már vicc. Ugye All Random-ban dobta nekem. Sose játszottam vele egyszer sem. Ráadásul amúgy is tudom magamról, hogy azokat a hősöket amiknek pet-jük van azokat nem tudom kellően irányítani. Valahogy nekem sok több dologra koncentrálni. Itt viszont annyira elveszett voltam, hogy azt se tudtam mit kell csinálni. Addig ment a dolog, hogy go jungle. De az, hogy milyen itemeket vegyek, egyáltalán a Druidnak, vagy a Macinak vegyek e?! Káosz.
    Nem tudom, hogy a képzeletbeli "melyik hős a legnehezebb Dota2-ben" ranglistán mennyire előkelő helyen szerepel LD. Nálam eddig magasan az első.
    Pedig pro meccseken is látom hogy pickeli (igaz manapság már egyre kevesebbszer), viszont nem véletlenül pro-k ők. Manapság már túl jól is ment a game, kellett ez a"pofon" :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák