Új hozzászólás Aktív témák

  • zsirfecske

    addikt

    válasz wm2 #13040 üzenetére

    köszi mindenkinek, válaszolok sorban.

    CoH a forti helyett: simán cserélném, CB-hez ideális, a +8% life leech őrület kenne már (30+ fölé vinné a karin), res magáért beszél, a damage red vadállat jó. már csak azt nem tudom, hogy lesz hozzá ber. mondjuk még megvan az unid torch, hátha van olyan szabály, hogy a saját erőből soloban kiütő kutyáknak high sorcit ad be. de komolyan, lehet hogy id-zem, aztán eladom pul-ért 10/11 assaként :))

    string of ears marad, upoltam is és majdnem perfekt. verdungo is jó, de rajtam pont hogy inkább a leech dob, így is 4k a hp, meg amúgyis:
    "The only thing to keep in consideration when wearing this belt is that the Life gain earned from its Vitality bonus is not affected by effects that offer a % increase to the hero's max Life - such as a Barbarian's Battle Orders, or a Druid's shape shifting form."

    wm2:
    na igen, egy ilyen rare amuval könnyű volna, sok sikert hozzájutni :P mondjuk az attack rating tényleg jól jönne még, 13k körül volt a maxom enchantolva, videón látszik hogy pl durielnél milyen durván mellécsapkodott néha. szóval a metalgrid valid opció, majd meglátjuk.

    de most megvolt a nagy tett, rápihenek és viszem inkább kicsit a gf barbit, hátha abból lesz majd meg a zsé az ajánlottakra.

    ncc1701:
    smiter egy cheat, nincs attack rating, olcsó is, egyszerű is, kinek kell? mondjuk szívesen megy bárki vele együtt, mert atomstabil :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák