Új hozzászólás Aktív témák

  • ChME

    tag

    válasz mikromanus #62474 üzenetére

    Jó, hogy neked kétkezes fétised van, azt tudjuk. Meg azt is, hogy rá vagy izgulva a holy monkra, amely ágnál majdnem minden rúna arról szól, hogy +spirit proc, vagy spirit csökkentés, ez nem baj, ezekkel jól is mehetnek a kétkezes fegyverek. De se a fire, se a szóban forgó lightning nem erről szól, így ezeknél már jobban érezhetőek a lassú generátorok. Aztán hogy ki melyik játékstílust tudja elviselni, az már egyéni preferencia kérdése, és a dolgok sem állnak úgy, hogy a kétkezesek fognak dominálni. Nálad igen, de te már 2.1 előtt is ezt a játékstílust részesítetted előnyben.
    Lightningra jelen állásban is szerintem a thunderfury + odyn son kettős a legjobb. Azon sem lepődnék meg, ha az a két proc simán lenyomna egy felbuffolt Schaefert is patch után.

    Gorneck23: Jó, LTK olyan, amilyen, aki játszott eleget, vagy megszerette/elviseli, vagy rá sem néz. Ettől még a WKL alul marad az odyn sonnal szemben, mert utóbbi legendary proca megeszi reggelire. Ahogy szerintem a thunderfury proca is többet számít, mint az a nem túl sok lightning skill damage, és a rajtad lévő lightning % dam nem is hat se az odyn son, se a thunderfy procára (ugye 2.1-től majd fog).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák