Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz Edge #52916 üzenetére

    Nem kell ahhoz a pónis pálya, hogy kb. sose essen ki az összetevő. Act 5-ben Sartort eddig egyszer láttam, Glowing Shard kéne tőle a wormhole-os source-hoz, de sose lesz meg. A jelenlegi formájában a legendary craft rendszernek az égvilágon semmi értelme nincs, főleg, hogy ugyanolyan random fos rollokat fogsz rá kapni jó eséllyel, mint bármi másra. Tegnap Kadalától két Blackthorn cipőt is kiforgattunk, egyik röhejesebb volt mint a másik, armor+regen+skill cost reduction kombóval, legalább az ilyen szintű cuccokon lenne megoldva, hogy ilyen rollokat ne kaphassanak. És az sem ártana, ha enchantolásnál ugyanazt a statot nem dobhatná be kétszer, így is elég szivatós belerakni valamibe a kívánt tulajdonságot.

    De a legendary crafting rendszer messze a legrosszabb, nem gondoltam volna, hogy nyugati fejlesztő képes ázsai MMO-kat megszégyenítő farm-faktort építeni a játékába, de a Blizzard csak megoldotta.

    Másik téma:

    T3-nak milyen statokkal érdemes nekiugrani, hogy az ember (mágus) ne essen-keljen minden sarkon? Buffolva van 1,1m damage (+30% arcane), 10,5m toughness (620k hp és 1500-1900 közötti resistek) és 15k körüli healing. A te buildedet próbálgattam tegnap, azért kérdem tőled, mert te már átestél ezen a "teszten" :).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák