Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Gyerekek, azthiszem elment a kedvem a játéktól. :(
    Ha ezt nekem mesélik, nem hiszem el, de sajnos velem esett meg: Haverral szoktam leginkább játszani, mert kettesben már tudunk MPL3-ban is szépen haladni. Neki egy PL26-os Barbárja van, nekem a PL23-as Dokim.
    Hétfőn is és tegnap is kb 2,5 órát játszottunk, Act2 farm. Ez összesen 5 óra játék.
    Ez idő alatt esett neki 3 Set item, és kb 4 legend. Nekem 0!!! Egy rohadt set, vagy legend nem esett, csak szemét sárgák, amikből talán 1 db volt eladható 100k gold körül. Ráadásul neki 240%MF-je van, nekem meg 280%.
    Döbbenet, és mélységesen elszomorít. A végén már szegény nem is örült, mikor esett neki, mert tudta, hogy én meg csak bosszankodok. Az egyik set, ami esett neki, Talrasha armor, megnéztük AH-ban, kb 600M körül mozog a statjai miatt. De igazából nem az értékük érdekel, mert én annak is örülök, ha Brim legend esik. Mert olyan jó látni, ahogy az égig világit, és csingel (már a kisfiam is rá van állva, hogy apa!! világítós!!!)

    Ha neki se esett volna 1 sem, vagy max 1 valami, azt még megértem. Oké, ilyen a random, most épp neki kedvezett. Ha egyedül játszok, és 5 óra, 5 farm alatt nem esik semmi, azt is megértem, elfogadom, oké, tudjuk, hogy nem jön könnyen (bár mpl3-on??)
    De hogy esne végtelen ciklusba a blizzard itemgenerátora, neki egy rakás, nekem meg egy sem??? Ez azért már több, mint gyanús.
    Csak 1 dologra tudok gondolni: mindkét napon ő volt a host. Tudom, ennek nem szabad, hogy köze legyen a dologhoz, de...
    Szomorú vagyok, és asszem mostanában hanyagolom a játékot... :(

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák