2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-08-20 14:45:05

GAMEPOD.hu

Diablo 3 topik

Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!

Season 18 Augusztus 23.-tól

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1701) mikromanus válasza Gyuri27 (#1695) üzenetére


mikromanus
(veterán)

Akkor bizony nagyon rossz lehet neked ;]

Ha nem megy el valami, akkor van pár gyakoribb oka:
- szar a cucc
- túlárazott a cucc, vagy elveszik a hasonlók tömegében
- nincs rá kereslet
- nem volt szerencséd és senki se szeret (na jó, a vége az nem tartozik ide szorosan).

Ha meg sose esik semmi jó, akkor jó eséllyel elhagysz 1-2 dolgot, vagy nem ismered fel mi az érték. Jó, persze a 200 millás nagyonszupi itemeket gondolom felismered, de a használható kisebb értékűeket gyakran nem (?). A másik lehetőség, hogy lassan vagy keveset ölsz. Ha az esélyek alapján kb minden 1000. item jó, akkor ha 10 óra alatt esik ennyi, akkor szerencsésebbnek érzed magad, mintha 100 óra alatt vernél ki ennyit az ellenfeleidből. A drop mennyisége meg csak az áldozatok számától függ...
Mondom ezt úgy, hogy mostanában elég szegényes a minőségi drop nálam is. Azért a "munkaruhában" ott figyel egy kisebb ország teljes évi költségvetése emellett :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1702) McNamara válasza ProEvoFan (#1690) üzenetére


McNamara
(Ármester)

Ez a paragon is egy paraszt vakítás. Majd ha kijön az 1.5 akkor kell rámenni :) 1.4 első napján szépen szórta a legendaryt etetés képp. Másnap ugyan úgy semmi. Aláírom azért több esik mostanság mint azelött, na de milyenek...

(#1703) Gyuri27 válasza mikromanus (#1701) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Te ugye nem csak okos vagy hanem szép is?
Nem kevés embert ismerek aki a loot rossz oldalára került (elég csak ezt a fórumot olvasni, persze lehet itt mindenki hülye).

Minden rare tárgyat felszedek. Hidd el tudom mi jó és mi nem. Tucatjával adtam el 100-400k-s cuccot is (mikor még el lehetett). Nyilván azért mert fingom nem volt róla, hogy mit árulok.
Lassan ölök? Ennek mi köze ahhoz, hogy amit találsz az ér valamit vagy nem?
Valakinek 100-200 óra játék alatt esett annyi és olyan cucc, hogy 100 millákat keresett vele. Másnak 500 óra alatt 2-3 10 millás item se. Gondolkozz picit mielőtt ökörségeket irsz. Hidd el nem fáj.

[ Szerkesztve ]

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1704) sto1911 válasza vendingo (#1698) üzenetére


sto1911
(veterán)

Van egy nagyon hülye elméletem. Minél jobb gear-be vagy, vagy minél több rajtad a legend annál jobban potyognak a jó cuccok.

Tegnap vettem ket hellracket olcson (az egyiket brimstone ar alatt, lol), mondom kiprobalom. Mara eladtam a masikat is, erre esik a legendary quiver :DD
Mindamellett en sem hiszek ebben :D

(#1705) vendingo válasza sto1911 (#1704) üzenetére


vendingo
(addikt)

Én csak próbálom keresni a logikát, de akkor ezek szerint Blizz-nél nincs logika.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#1706) Gyuri27 válasza vendingo (#1705) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Nincs benne logika. Van aki már az első héten olyan itemeket talált, hogy besza be hu.

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1707) mikromanus válasza Gyuri27 (#1703) üzenetére


mikromanus
(veterán)

JA ok. Akkor mi a gond? Tucatjával adod/adtad el a 100-400k-s itemeket. Annyira akkor nem szar a helyzet.
Istenkém hát olyan figyelmetlen vagyok, hogy nem írtam le miért jó ha gyorsan (azaz x idő alatt minnél többet) ölsz? Ha 1 óra alatt megölsz 100 elitet és 10000 fehér szörnyet, akkor ugyanott vagy mintha ugyanez 10 óra alatt lenne meg. HA lassan ölsz, akkor lassan jön a szemét a zsákba és mivel kevés a lom kevesebb is lesz közte az értékelhető item. Csak ennyit számít. A "játszottam 500 órát" totál relatív. HA egy elit pakk 20 perc, akkor nagyon rossz lesz a drop látszólag ;]

Amúgy meg igen. Okos vagyok és szép is. Meg szerény is és egészséges az önbecsülésem :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1708) BaLee válasza McNamara (#1702) üzenetére


BaLee
(addikt)

Ugyanezt vettem észre.

Kijött az 1.4 patch olvastam róla, mondom megnézem. Egy MF cuccom nem volt, esett egy legendary, majd másnap még egy ráadásul act3 elején 2-es vagy 3-as valorral.

Nem tudom lehet-e valahol statisztikát nézni arról mikor mennyit játszottam, de eltelt 1 hónap, már megjelenés után ráálltam a MF-et adó cuccokra, most valorral meg segítővel együtt már több, mint 200% MF-em van, hullik is a sárga rendesen (kár, hogy mind hulladék) sima mobból is elég gyakran de legendary egy sem.

Nem túlzok ha azt állítom, hogy azóta toltam kb. 100 órát vagy többet és egy sem esett!
Akkor volt közel 2000 elite killem, most van majdnem 4500. 2500 elite megölése után sem esett egy legendary sem, az összesen több, mint 160 óra játékidő alatt set itemet még nem láttam, pedig minden könyvnek megörülök mikor meglátom a földön zölden... :DDD

Mindenesetre azt nekem ne mondja senki, hogy nem tudják állítani a dropot, mert azért több, mint 2000 elite megölése 100-200 közötti MF-el legendary nélkül az egész elképesztő.

Sárga itemek meg eladhatatlanok legtöbbször, sőt az elmúlt 1-2 hétben azt vettem észre, hogy van egy nagy szakadék, vagy iszonyat olcsó valami mert nem kell senkinek, vagy 10 millió fölött kezdődnek, de nem ritka az 50-100 millás cucc sem.

Ez alatt a több, mint 100 óra játék alatt esett összesen 5db olyan cucc amit millió környékén vagy pont annyiért elvittek (többért nem): Az elég szar arány. :)

Nem ritka az olyan act2 run amikor 5x takarítok full inventoryt és egyet sem teszek be eladás reményében a ládába.

Ja és ez a post nem sírás akart lenni mielőtt valaki félreérti. Csak leírtam a tapasztalatomat.

(#1709) Gyuri27 válasza mikromanus (#1707) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Azért 100 100k-s itemet eladni vagy egy 100 millásat nem mindegy.
Semmi köze az ölésnek a találáshoz. Hiszen az első hónapban is potyogtak jó cuccok (már akinek estek). Akkor meg se sok játékidő se sok elit kill nem volt.

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1710) mikromanus válasza Gyuri27 (#1709) üzenetére


mikromanus
(veterán)

JA. Akkor csak nagyon sz@r neked. Ez van. A sors nem a diablot szánta neked szórakozásnak.

Amúgy szerinted ami első hónapban "érték" volt annak mekkora része lenne most eladható? Gyanítom 1% alatt és az is nyomott áron. Az első hónapban is számított ki mennyit ölt. Nem igazán látom honnan veszed, hogy nem így volt. HA valamire 1% az esély és 10* próbálkozol, akkor kisebb eséllyel következik be mintha ezerszer.
Első hetekben párszázezres gyűrű és amu kereskedéssel alapoztam meg a fedezetet a cuccaimra (elvétve pár milla feletti kapással). Gyorsan jöttek, gyorsan mentek. Az is egy megoldás. Csak most már az olcsó itemek se "forognak" olyan gyorsan, így nehezebben kivitelezhető.
De ugye most nem azon megy a morgolódás, hogy neked nem esett még százmillás item? Elég mázlisdisznyó vagyok, de nekem se esett ilyen. A legjobbért 70 milla jött kézhez (82,5 milla körül mehetett el). Ennek meg többszörösét vertem el AH-ban és vettem ki a játékból "kisebb" itemekkel. Igenis számít a kisértékű item eladás is.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1711) proci985 válasza ProEvoFan (#1690) üzenetére


proci985
(MODERÁTOR)

randomnak pont az a lényege, hogy random.

anno amikor a paragornt bevezették beszéltek róla, hogy x időnként kell lennie fix legendary dropnak is... nos, 13mon vagyok, eddig esett egy ivory tower, szóval lehet. más kérdés, hogy DHmban lassan annyi időm van, mint a wizardomban, a wizarddal pedig négy legendary volt, bár abból három lowlevel. barbárral 30 óra alatt egy legacy tal vért.

a nagy játékosbázis miatt ha nincs bind-on-equip akkor egy idő után megtellne az ah a jó cuccokkal. kb mint amikot felbuffolták a dead man quivereket, aztán az összes quiver ára kb nagyságrendileg csökkent emiatt.

igazából a randomon lehetne finomítani, pl unique/kék csapat számlálóval, hogy mennyit ütött ki az ember, és mondjuk a 100adiknál egy drop fixen az unique csoportból jöjjön, de az se biztos segítene.

a diablo maga a program. igazából egy funkciót lehetne írni, pontosabban a dropért felelős részt meg lehetne változtatni, maga a program csak azt csinálja -elvárt esetben-, amit a kódja előír.

csabiuvb: A3 dropot konkrétan érzésre nerfelték 1.0.4ben. az első este más volt, de utánna kb semmi.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

(#1712) Gyuri27 válasza mikromanus (#1710) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Nettó hülyeség. Hiszen a jó item esésének (mondjuk legendary) az esélye ezred százálakban mérhető. Ami lássuk be elég kicsi. Nekem is volt mf gearem. Semmit normálisat nem találtam. Pedig 300% körül voltam. De oly mindegy, hogy 0,0001 vagy 0,0003.
Amúgy nekem 20-30 millás item se esett.
Nem arról van szó, hogy nekem miért nem. Hanem arról, hogy akinek esik annak esik csőstűl. Másoknak meg semmi.

[ Szerkesztve ]

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1713) Mrdevil


Mrdevil
(őstag)

Amit még sajnálok, hogy a kék tárgyakat gyakorlatilag teljesen kivette a Blizz a játékból. Kinek mi volt mostanában a legjobb eladható kék tárgya? Én konkrétan szinte fel sem veszem, csak az 1000gold felettieket, de azok is rendre mennek mind a vendornak. Pedig régen lehetett szépen kereskedni azokkal is. Picit erősíteni kellene valamelyik patch-ben őket, vagy nem is tudom.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.

(#1714) Gyuri27 válasza Mrdevil (#1713) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Igen a kék itemek kimaradnak. A rare cuccok sokkal jobbak. Illetve van egy rakás másodlagos tulajdonságuk.

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1715) mikromanus válasza Gyuri27 (#1712) üzenetére


mikromanus
(veterán)

Aha. Értem. Hülyeség. Átlag minden ezredik legendary (vagy minden 10000.), de hülyeség hogy bármit is számítana az mf (2-3* gyakrabban esik), vagy az, hogy mennyi item esik összesen. Teljesen logikus. Értem. Akkor hagyjuk! Meglátták a felhasználónevedet és a karaktered nevét és mellétetetk egy x-et abba a négyzetbe, hogy "nekisosesemmijóneessen". Azt' így jártál. EZ hihetőbb, nem? :C

edit: mellesleg a legendary drop nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Az is random. Csak ha act 1 runokat nyom valaki, akkor kisebb az esélye, hogy épp egy iLvl 63 item lesz a nagyritkán eső legendary mintha act 3-on runolna... Valamennyit ez is számít.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1716) ProEvoFan válasza F-ECT$ (#1696) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Ez egy jó ötlet.Diablo3hoz lehetne igazítani.
Más.
Ez a dps kalkulátor valami baromi jó!A legjobb!

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#1717) Rayner


Rayner
(senior tag)

Nálam például 450 óra alatt 1 db set (kuka) néhány legend (5-6 abból 1 ami 3M-volt)
Viszont azt megfigyeltem nálam legalábbis látványosan számít az MF a legend cuccok esésénél + a NV. eddig amik estek azok 100MF és 0 NV mellett pottyantak ki.
350MFnél pedig semmi. a 450ben váltogattam a settem, hol MF hol DPS. Kizárólag DPS cuccban estek a jó cuccok, MFben semmi max vendor illetve 20k AHban. a váltogatást úgy értem, hogy pl 40 óra dps és 70 óra MF aztán 20 órs DPS 40 órs MF. volt hogy a váltásoknál csak 2 órára vettem fel a DPS cuccom és akkor is esett egy legend. de MF gearben soha. amit 3M-rt adtam el az act4ben Rakanoth vagy mi előtti wpnél ki-be lépkedéssel 0 NV+alap MF-el esett egy arra kószált mobból.
(Itt egyébként megjegyezném, hogy Sirandrish is full DPSben tolja és neki is potyog a legend és set, meg öcsém is 0MF-el dps gearben 2 nataya setet ejtett ki act1-ben)
úgyhogy a jó cuccokhoz szerintem simán daráló üzemmódban kell menni.

[ Szerkesztve ]

(#1718) Mrdevil


Mrdevil
(őstag)

Sőt ha jobban bele gondolok a craftolás is mint olyan szinte haszontalan a normál mezei júzernek, aki azért nem akar egy halom pénzt bele tolni. Kár, pedig lehetne jobb is ez a része a játéknak, hogy tényleg legyen értelme craftolgatni, pl egy tárgy bezúzásánál a kapott "mati" függne a tárgy tulajdonságaitól, és ezt fel használná a majd craftolt tárgyunknál. Vagy nem is tudom, de valami másabb megoldás kellene, mert így nem éri meg kis tételben craftolni. ( sőt lehet most már nagyban sem ) :(

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.

(#1719) Gyuri27 válasza mikromanus (#1715) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Mindegy, hogy minden 1000-ik cucc sz@r vagy minden 10000. Pont ez magyarázom. 1.0.4 előtt esett vagy 6-7 legendary meg vagy 2 set. A legdrágább 400k-t ment el (egy dead mens, az innas gatya meg 1,5 misi volt). 1.0.4 után esett két legendary (fire walkers jó statokkal, meg egy the wailing) az egyik nettó 6,3 misi volt a másik 6,8.
Tehát sarkítva 10 set-legendary 2misi értékben vagy 2 set-legendary 13 misi értékben.

Atc3-4 runokat tolok. Másrészről a stromok többsége act2-n esett. Ez is érdekes.
Érdekes módon akihez fortuna kegyes az marhára nem érti mások miről irkálnak. A lot azért is fontos lenne, mert abból vesz magának az ember geart. Jobb gearrel pedig jobban halad az ember.

A wd-l van 400 órám. Elit kill 8000. Azaz 3 percenként ölök egy elit packot. Szerintem ez nem kevés. De tök mindegy, mert nekem egy legendary vagy set se elitből esett. Sőt a rare bowom se elitből pottyant.

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1720) Helmoras válasza Gyuri27 (#1719) üzenetére


Helmoras
(őstag)

nem akarok belédkötni csak javitani, az elit kill egy kicsit sarkított dolog, ha pl kék elitet ölsz amelyek mondjuk adott esetben 4-en vannak azt 4 elitnek számolja.

De speciel én megértem a problémát... nekem sokáig szerencsém volt, aztán egy hónapig szinte semmi nem esett, ez van sajnos.

(#1721) Rayner válasza Mrdevil (#1718) üzenetére


Rayner
(senior tag)

Hát nem, nemrégen craftoltam 6 affixes cipőt és kesztyűt 50-50 db-ot egymás után sokmillióért és kb 2M ami visszajött. semmi normális roll nem volt. Ez volt az utolsó alkalom hogy a diablo crafting rendszerét használtam, tőlem akár ki is vehetik :) pedig szerintem lenne létjogosultsága. Pl egy olyan rendszerrel hogy meghatározhatnád milyen affixokból rolloljon rá (természetesen valami extra alapanyag hozzáadásával stb.)
teszem azt hogy lenne mondjuk egy 6 affixes cipőnél ha az alap craft alapanyghoz hozzápakolnál egy sigebreaker karmot + 2db skeleton king oldalbordát és 1 Rakanoth tyúkszemet akkor választhatnál mely affixekből rolloljon. (az adalékok persze inferno több bossából kellene hogy essenek random) minden itemhez meglenne miből mennyi kell még plusszba ahhoz hogy célzottan tudj karftolni. így lenne értelme 1-1 bossrunnak is és annak hogy act1-4-et felváltva farmolja az ember.

(#1722) P00By


P00By
(nagyúr)

Minimum 100 órája nem esett legendary. Most pottyant egy Wom Khim Lau, a szépséghibája a dolognak csak az, h pár napja vettem egyet :DDD

(#1723) Mrdevil válasza Rayner (#1721) üzenetére


Mrdevil
(őstag)

Igen. pont ezt mondom ,hogy értelmetlen a craft, én még abba is benne lennék, hogy lehessen választani, pl account-hoz kötött cuccot akarok craftolni, de legalább legyen valami jobb fajta item belőle. Ne kelljen sok milliárdot rááldozni, ami pl sokaknak nincs is, többek közt nekem sem.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.

(#1724) mikromanus válasza Gyuri27 (#1719) üzenetére


mikromanus
(veterán)

8000 elit 400 órára az 20 elit/óra. Egy pakk az kb 4 darab: Ez óránként egy ötös valor. Lassú víz partot mos módszer? Mondjuk én se vagyok túl hatékony. Kb 30 elit/órás kill sebességem lehet nagy átlagban. Mondjuk ebben benne van párszáz óra low DPS tank meló :)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1725) Gyuri27 válasza mikromanus (#1724) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Azelőtt nem volt rendes gearem. Nyilván ez lehúzza az átlagot. Meg én a pályák minden sarkát bejárom, minden mobot leölök, minden összetörök és kinyitok. Illetve egyedül játszom.

Most esett. 0 nv, ládából.

[ Szerkesztve ]

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#1726) scott_free


scott_free
(senior tag)

hali,

próbálok tornádós ww barbit csinálni, de valahogy nem akar összejönni (persze lehet, hogy a kezem nem áll még rá): amint bemegyek a tömegbe ww-vel, pár mp után meg is halok, mintha nem töltené rendesen a LoH-et, pedig 927 van belőle - vagy az kevés ehhez?

min kéne változtatnom, vagy mire kell figyelnem?
kari

(#1727) Rayner válasza scott_free (#1726) üzenetére


Rayner
(senior tag)

Kevés a chc szerintem 30+ a minimum aminek meg kell lennie
itt az enyém
bár nem a top ww barbik közül való act1-3-ig ezzel a gearrel mentem.
chc még még erre is kell mert a jó ww barb 40-50 chcval rendelkezik, ugyanis nem a loh miatt halsz szerintem hanem elfogy a furyd és megáll a kari (na ekkor bekap mindent ami rajta van, amíg pörög addig akár 5-6 arcaneban is állhatsz, a lényeg hogy a sprintet meg a pörgést fent tudd tartani folyamatosan.
offhandet ne nézd az kísérlet alatt van :D pillanatnyilag nincs kéznél jobb

[ Szerkesztve ]

(#1728) DeckardCain válasza scott_free (#1726) üzenetére


DeckardCain
(senior tag)

Így első körben szerintem kevés a crit-chance. 40 jó lenne szerintem, de majd a barbisok megmondják.

(#1729) Tom5 válasza DeckardCain (#1728) üzenetére


Tom5
(addikt)

melyik az a páncél ami 20. szinttől megnöveli az XP szerzést? Nem találom...

(#1730) mikromanus válasza Tom5 (#1729) üzenetére


mikromanus
(veterán)

A Cain's Fate set ad elég sok xp bónuszt, de az 22. szintre van és ha chest armorra gondolsz, akkor olyan darabja nincs.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1731) Sirandrish


Sirandrish
(titán)

Először is köszönöm szépen mindenkinek aki adott a legend itemet a gyűjteményembe! :R

Jelenleg így néz ki:

Most kezdem a kövi Legendes karit úgy hogy ha valakinek lenne eladhatatlan vacak legendaryja amit nekem adna azt továbbra is szívesen átvenném!

Köszi szépen még egyszer minden kedves adakozó kedvű emberkének! :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1732) Agro válasza Sirandrish (#1731) üzenetére


Agro
(senior tag)

van egy beckon sailem, küldtem requestet

(#1733) ProEvoFan


ProEvoFan
(veterán)

2 kezes Monkoknak ajánlom ezt a postot.Kicsit lejjebb a videó is.

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#1734) Sirandrish válasza Agro (#1732) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Átvéve
Köszike :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1735) danilla válasza Sirandrish (#1734) üzenetére


danilla
(őstag)

Mit szólsz egy butcher sickle-hez?

(#1736) vendingo válasza Sirandrish (#1731) üzenetére


vendingo
(addikt)

Ha lenne WD specifikus mind1 milyen legended, kapnál helyette 2 másikat :)

Én a WD legendeket szeretném felhalmozni!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#1737) McNamara


McNamara
(Ármester)

Úgy látszik ez a drop rendszer örök rejtély marad számunkra. Egy igazán szép db-hoz csak knagy mák kell :)

(#1738) Sirandrish válasza danilla (#1735) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Az még hiányzik szóval örülnék neki :K

vendingo Körbelesek

Egy WD-s cuccom van..valami Grin Reaper :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1739) Mr.Csizmás válasza Sirandrish (#1731) üzenetére


Mr.Csizmás
(félisten)

mennyiert vennel at egy marek useless legendet?

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint

(#1740) vendingo válasza Sirandrish (#1738) üzenetére


vendingo
(addikt)

Ez megvan. Poénos kis sisak a mimic summonal :)
Mivel megvan, ezért 1 másik legendet feltok ajánlani érte.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#1741) F-ECT$


F-ECT$
(félisten)

Arról van info, hogy a bugos itemeket, pl Frostburn javítják-e most?

Dive ever, work never.

(#1742) Ren Hoek válasza McNamara (#1737) üzenetére


Ren Hoek
(veterán)

Ezen már nem is csodálkozok...

Kiderült ugyanis, hogy a kvantummechanikai véletlenszám-generátort befolyásolja az emberi tudat... Fogalmuk sincs, hogy hogyan. Ráadásul minden nagyobb globális esemény ELŐTT x órával megváltozik a világon elhelyezett véletlenszám-generátorok működése. Ez WTF? Nem kamu, Princeton egyetem kutatása, ma is folyik. Bár elég felfoghatatlan számomra.

http://www.idokep.hu/hirek/jovobe-latas

Szóval ne csodálkozzunk a Diablo 3 randomján :D Szerintem még befolyásolni is lehetne a globális tudatunk fókuszálásával :D

(#1743) Bronco80 válasza Mrdevil (#1723) üzenetére


Bronco80
(aktív tag)

Szerintem nem teljesen értelmetlen a craft és olyan nagyon sok gold sem kell hozzá. Szerintem úgy kell felfogni, mint egy plusz élményfaktor, én 6 statos kesztyűket craftolgattam és szerintem profittal jöttem ki belőle (mondjuk a plan-t találtam, nem vettem).
Régebben craftolgattam Grand Golden Talon-t és Grand Massacre Axe-t (fegyvercraftnál én meglepően sokszor kaptam socket-et) kevesebb szerncsével, de a Monk főfegyverem sokáig egy saját craft fist volt (960 DPS, socket, AS, 450LoH).
Talán a Mighty Weapon-nal (Exalted Grand Massacre Axe) több szerencséje lehet az embernek, mert egy Barb offhandnek nem kell nagy DPS, tehát eggyel kevesebb fontos feltételnek tell teljesülni és a plan is olcsó (én talán 200k körül vettem).

[ Szerkesztve ]

(#1744) vendingo válasza Bronco80 (#1743) üzenetére


vendingo
(addikt)

Nekem már elég sok planom van, valamiből van 6 is, de igazából csak 2 normálisat találtam, amit érdemes lenne legyártani (6 statos), de valahogy nem érzek késztetést rá, hogy ilyenre herdáljam el a pénzem.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#1745) proci985 válasza Ren Hoek (#1742) üzenetére


proci985
(MODERÁTOR)

ennél sokkal egyszerűbb magyarázatok is lehetnek programoknál. elég egyetlen sorban egy pici hiba, és máris kész a baj. gyakorlatilag tökéletes program nincs ez bizonyos méret felett (teszteléssel helyességet lehetne bizonyítani, de tesztelni nehéz). ld 1.0.4 első napi dropja.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

(#1746) Ren Hoek válasza proci985 (#1745) üzenetére


Ren Hoek
(veterán)

Szerintem így van megírva. Ha mindenkinek leesne a jó tárgy, akkor értéktelenek lennének előbb utóbb a legjobb tárgyak is, piac se pörögne. Nekik ez az érdekük, hogy forogjon a piac. Ez nem bug, hanem feature. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb matematikai képletek, amivel lehet módosítani az arányokat. Erre jön még a random igazi arca, amikor szerencsés és szerencsétlen időszakok követhetik egymást.

Ez egy szerencsejáték, olyan mint az online póker. Semmiben nem különbözik ez a része tőle. Illetve nem, mert a pókerben legalább 50-50% a skill és a szerencse aránya... Itt viszont nem sok skill kell :B Ez nem olyan mint mondjuk a tanulás, hogy tanulsz 100 órát, minden tételt tudsz kívülről, akkor nagy valószínűséggel tuti biztosan átmész. (Kivéve, ha utál a prof :D) Minél kevesebbet tanulsz, annál nagyobb a random faktor a rossz tétel kihúzására.

Itt 100 óra alatt, vagy 500 elit kill után semmi nincs garantálva. Semmi.

[ Szerkesztve ]

(#1747) Rayner válasza vendingo (#1744) üzenetére


Rayner
(senior tag)

1.1.0-ig még 4 update lesz (szerintem) lehetnek még ebben is változások.

(#1748) thesound


thesound
(senior tag)

Ez az input limit reach hibaüzenet másnál is előjön mostanában?
Játék közben nem volt még, de a menüben, AH-ban az elmúlt két napban párszor már kivágott a jelszókérő képernyőig.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#1749) Sirandrish válasza Mr.Csizmás (#1739) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Ezen még nem gondolkodtam mert általában ingyen kapom őket :)
De ha megmondod mid van meg mondasz rá egy árat akkor lehet meg tudunk egyezni :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1750) sto1911 válasza P00By (#1722) üzenetére


sto1911
(veterán)

Ezzel vesd ossze. Te is vettel, en is vettem, majd nem sokra ra esett is egy, tehat ezzel probaljak az embert AH-ra venni. Osszeeskuves elmelet rulez :D ;]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.