2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-05 18:53:36

GAMEPOD.hu

Diablo 3 topik

Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!

- Season 15 Now live!.

- Patch 2.6.1 notes (magyarul).
- Patch 2.6.1. Developer Chronicles - Balance Goals. (magyarul)

A Nekromanta pack megvásárolható 14,99 €-ért a Blizzard Shopban (csak) digitálisan! Infók magyarul!

Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan: [link] és Season Journey Tracker [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2751) Sirandrish válasza mikromanus (#2750) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Hát olyan kellene ami még nincs meg...és lehet lv5ös is ugyanis az összeset be akarom gyűjteni idővel..
Hogy legacy-e vagy nem az mindegy..az überdrága cuccokból valószínűleg úgy is csak azok lesznek meg...azért annyira nem vagyok fanatikus hogy a gyűjtemény miatt kiadjak itemenként 30-50M-et. :)

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2752) kokov válasza persil (#2749) üzenetére


kokov
(tag)

Na jahh. Sajnos be kell látni, hogy a dia 3 egy standard gém kb. 40 óra játékidővel és ennyi. Utána már csak az emlékek miatt toljuk legtöbben, mert karakterépítésben már teljesen elavult ez a játékstílus az olyan MMORPG-k világában, mint a mai. Mindenki tudja, érzi. Max az élvezi igazán őszíntén aki kevés szellemileg vagy lusta ahhoz, hogy átlásson egy komplexebb játékot ami egyértelműen jobb. Tetszik neki, hogy ezt érti, de itt 40 óra után csak az e-pénisz miatt marad értelme farmolni. Próbálnak persze ezen változtatni, de alapvetően az a keret elég szűkös a mai konkurenciához képest amit a játék váza ad. Magam is azzal védem, hogy ez nem az a műfaj, csak ugye ott a gond, hogy amikor a dia kettő kijött, akkor még nem voltak olyan durván kidolgozott MMO-k mint manapság, amikhez akarva akaratlan is hasonlítják sokan a játékot, mert megszokták, hogy ha karaktert építenek, akkor vannak lehetőségek.
Nagyon kéne bele valami, amitől 100 karakter százféle lehet, hogy ne mindenkinek ugyanaz a szar kelljen az AH-ban. Charmokkal moddolt passzív skillekre gondoltam amik miatt más számítana. Rúnára amivel mondjuk az str viselkedne úgy, mint ha int lenne, hogy az alapstatokat is lehessen variálni és ne az legyen, hogy ha valamin van 300int akkor az tökmindegy milyen fegyó vagy csak egy varit érdekel vagy senkit. Szóval mozgástér kéne, így olyan cső az egész. Egy L2 után már nehéz ezért a harmadik részért olyan őszíntén lelkesedni, mint a másodikért, pedig már azt is csak a fanatikusok játszották még azután is hogy végigtolták. Most aki wow-ozik az erre mit szóljon? Végigtolja aztán felteszi a kezét hogy ennyi volt? Ennyi. PvP-t akarnak még bele, hát az sem lesz megváltás szerintem.

(#2753) davidsz


davidsz
(őstag)

Blizz csinálhatna olyat, hogy pl. statisztikák alapján biztos látja, hogy kinek mennyi legend és használható cucc esett. Akinek meg a statisztikája alapján nagyon szar az átlag, annak pakolhatna kicsit. Biztos lehetne ilyenre megoldást találniuk.

Úgy hogy szart sem találok, így nagyon nehéz Inf ACT 2-nél tovább jutni. Elakadtam majdnem minden karakterrel. Pedig akármi esik, azt van ki felvegye. Viszont használhatatlanok potyognak, aranyat meg nem gyűjthetek a végtelenségig, meg nem vásárolgathatok havonta, mert akkor a játék élményét veszti.

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#2754) mpierre válasza radi8tor (#2720) üzenetére


mpierre
(veterán)

4 kiínai egy gépen 0-24-ig. Jóóó....

Alles wasser oder was?? #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok #### Mi4S

(#2755) Rayner válasza kokov (#2752) üzenetére


Rayner
(senior tag)

Nagyon nincs igazad szerintem, legfőképp már ott buktad hogy MMO-hoz hasonlítod ami lássuk be elég szarvashiba. Az hogy a karaktert hogyan lehet variálni és építeni az még a jövő zenéje. 5 hónapos játék és még kb 20%-a van benne amit eredetileg terveztek. nem megy ez gyorsan illetve lehetne, de kapkodásnak lássuk be sok pozitív eredménye nincs.
Tudják ezt ők is és nem 1-2 évre tervezték a játékot hanem sztem min 10 évre. érdemes kikeresgélni youtube-on a 2011-es interjúkat és gameplayeket amikben sokkal több minden van, csak mint ők is mondták kivették mert nem voltak vele megelégedve.

(#2756) Muton válasza davidsz (#2753) üzenetére


Muton
(addikt)

biztos, hogy direkt van így, mert ha tényleg játszani szeretnél, akkor pénzért kell venni, abból ugye meg ugrik a blizzardnak. olyan, mintha havidíjas lenne, csak nem mondják ki.

mivel valszeg én is a "sohasem fog cuccot találni" emberek között vagyok, ezért tuti, h fele annyit sem fogom tolni, mint anno a d2-t, hanem majd hagyom a francba és játszok mással

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#2757) mikromanus válasza davidsz (#2753) üzenetére


mikromanus
(veterán)

Ez így nem pontos. Csak szart találsz. Ne mondjad már hogy még azt se! :DDD

Szerintem válaszd ki mivel akarsz járszani és azt erősítsed picit fel! Ha elküldöd privátban (vagy ide) a battletag-ed, akkor rákukkantok. Ha valami egyértelműen javítható, akkor abban tudok segíteni. Meg akár még az is lehet, hogy kiszúrok majd valami jobb itemet bagórért AH-ban... Aztán rád gondolok, elmosolyodok, megveszem és kiteszem sokszorosáért. ;]
Nem ám. :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2758) kokov válasza davidsz (#2753) üzenetére


kokov
(tag)

Ne viccelj, nézd csak meg milyen legend fegyókat kapsz 1-2 milláért a patch óta. Régen egy olyan 50 milla alatt nem is létezett, ha egyáltalán volt eladó az AH-ban, sőt olyan is van ami egyáltalán nem létezett. Ha semmi sem esik a jobbak közül még akkor is akad közte azért amit legalább egy százasért el tudsz adni. Egy hét alatt még rossz drop mellett is össze lehet kaparni 5 millát. Még pocsék drop mellett is egy-két hét alatt ott vagy 5 millán ne mondd hogy nem abból meg már tudsz vásárolni. Biddel szinte fillérekért Ha act3-on végig tudsz menni solo-ban, akkor csapatban tuti végig tudod vinni a jétékot, ergó te is már a vége előtt vagy ha már act2 sima ügy act3 meg még egy icipicit erős alig kell már pár dolgot cserélni. Már nincs sok hátra és kipipálod a gémet csak még nem tudod. Messze nem kellenek a top cuccok ahhoz, hogy végigtold. Túl sok kihívást remélsz még a játéktól, mert perpill alacsonyan van valami statod, pedig hidd el, hogy csak annyi az egész, hogy azt a pár gyenge itemet kicseréled egy középszarra.

(#2759) davidsz


davidsz
(őstag)

Köszönöm a felajánlásokat és a segítséget!

Egyenlőre az összes kasztot öltöztettem, ezért is fogy a gold. DH-val nyomulok most. Kicsit kifogytam a goldból. Ez lesz most, amivel nyomulni fogok.
Act2 elejénél akadtam el. Bevásároltam most pár cuccból, meg AH-ztam kicsit. Meg kicsit nepperkedtem. Remélem eladásból visszatermelek egy kis hasznot, aztán be tudok ruházni cserélgetésre.

A szar cuccok potyogása nálam kezdetektől megvan. Tehát kezdetektől vásárolnom kell, mert szar sem esik ami jó. Az hogy megakadok önmagában nem lenne gond. Ehhez sajnos hozzájön a szar drop, ami kiakaszt és nehezíti a haladást.
Önfejű vagyok, mert magam kísérletezek, hogy hogy lehet haladni, csak szar drop mellet ez cumi. De nem adom fel. Várom az 50Millás dropot :DDD

2 hét leforgása alatt sikerült 4 kasztból lvl60-ast csinálni úgy hogy ACT1-ben simán turdok farmolgatni. Ez vitte a goldot, hogy felöltöztettem őket filléres szarokból.

Amig tudok haladni, csapkodni bármelyik karakterrel, addig nem adom fel. Öreg diablós vagyok. Végképp megrekedek, akkor berágok és bevásárolok goldból, aztán folytatom - bár ezt szeretném elkerülni, mert fizetésből élek.

[ Szerkesztve ]

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#2760) Szasinka válasza Rayner (#2741) üzenetére


Szasinka
(tag)

Nekem is van néha ilyen érzésem. Nem tudok minden nap játszani elég hektikus mikor mennyit tudok és ha egy hét után leülök akkor általában mindig esik valami nagyon tuti. A legutóbbi ilyen eset utáni amulettet most vitték el 60m-ért (Lehet nem tudott még az esetleges ékszer dologrol) és pottyant még Immo sisak is (10 percel azután, hogy vettem egyet). Ha van pár nap mikor huzamosabban tudok többet játszani akkor nem esik szar se.

/''Mindenki hazudik!!!!''/

(#2761) mikromanus válasza davidsz (#2759) üzenetére


mikromanus
(veterán)

- DH-k vagy a smoke screen vagy a shadow powert szokták használni. Anélkül picit stresszes lesz és elhasalós, nem?
- Másrészt a DH-k a chc-t nem szokták kicsit fejleszteni? Vagy a sharpshooter mellett nem szükséges ez?
- Rövid távon egy tegez tömítés smaragddal 40k-50 értékben picit megdobhatja a sebzést

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2762) kokov válasza Rayner (#2755) üzenetére


kokov
(tag)

Gondolod, hogy ebben a keretben van annyi, hogy apró töltögetésekkel 10 évig kitartson? Én még 10 hónapot se nézek ki belőle. Nem azt mondom, hogy senki nem fogja 10 hónap múlva tolni, biztos lesz pár fan, de elég ha csak egy ilyen játék kijön, amibe több mozgásteret tesznek és a diablo úgy kihal, mint a pinty. Azért szerintem a diablo eladási adatait látva páran felhúzták a szemöldöküket. Számíthatunk pár hasonló játékra a közeljövőben az tuti biztos, mert sokan akarnak keresni a játékiparban és mindegyik konkurens játék készítőit az izgatja, hogy nekünk playereknek mi nem tetszett a dio3-ban és ha egyetértesz vele ha nem a legtöbben mmo-hoz hasonlítják amikor kritizálják. ;]

[ Szerkesztve ]

(#2763) davidsz válasza mikromanus (#2761) üzenetére


davidsz
(őstag)

Kisérleti fázisban van a DH-m. A tegezt reggel szerváltam, még nem tettem bele kavicsot. Most kezdtem el gyúrni chc-ra.
smoke screen vagy a shadow powert-t ki fogom prószálni.
Köszönöm!

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#2764) Gorneck válasza Rayner (#2755) üzenetére


Gorneck
(titán)

Tudják?! Mit? Sztem ezek nem tudnak semmit. És ez látszik a pecccseken is...olyan dolgokat tesznek bele amit már eleve bele kellett volna tenni, ezt az 1-2 dolgot leszámítva csak szenvedésnek tűnik az egész, aminek a levét a játékosok isszák meg folyamat.

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2765) Agro válasza mikromanus (#2761) üzenetére


Agro
(senior tag)

Eleinte szerintem must have kategoria az SS. Igy "olcson" lehet dexet meg chdt novelni. Igy nem letszukseg a chc az itemeken. Nekem mar sikerult elmakolnom 1-2 itemet olcson amin van chc is es felgyurtam 29% itt mar total feleslegesnek erzem az ss hasznalatat, de lehet csak azert mert eddig minden crit utan 10% chcrol indultam es 6 sec mig elerem a 29-et. Ha 6 secen belul nem critelek egy fighton belul az mar regen rossz. Igy most inkabb a steady aimot hasznalom ss helyett.

(#2766) kornel76 válasza kokov (#2762) üzenetére


kornel76
(aktív tag)

Sztem ne hasonlitgasd a D3-at egyik MMo-hoz sem, mert nem az, teljesen más játékstílus. Ha meg nem tetszik a Dio3 akkor mi a francnak tolod, meg osztod az észt itt?
Az h pár hsz-eddel ezelőtt kb. le retardáltoztál mindenkit aki ebbe a fórumba írogat, meg egyáltalán 5 hónappal a játék megjelenése után még játszik vele az elég gáz. Tudod van akinek meló mellet pont annyi ideje van, h napi pár órát toljon egy ilyen "szar" játékkal és még ennek is örülhet.

DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN

(#2767) szallasi007


szallasi007
(őstag)

Nem akarok kekeckedni senkivel, de nekem is van olyan hogy hulladek a drop napokig es csak nezek bamban hogy ezzel vajon mit is kezdhetnek.
Viszont nem lehet hogy nem tudjatok mi a jo drop, ezert nem tudtok mit eladni par millios aron? nekem atlagba 2 hetente esik olyan cucc ami 2 es 10m kozott elmegy ah-ba. tehat nem lehet hogy valamit rossznak iteltek meg (nekem ez gyakorta elofordul) de itt latom hogy az kozepes cuccnak mondhato es siman eladhato ahban.

Tehat lehet akinek itt nem esik semmi, igazabol csak nem tudja hogy az adott targy eladhato, mert neki csak jobb cuccai vannak es ahhoz hasonlitja?

ui.:trade topikot is kovetni kell itt ph-n mert sokat segitett nekem is bearazasnal

[ Szerkesztve ]

(#2768) davidsz válasza szallasi007 (#2767) üzenetére


davidsz
(őstag)

Én ezt úgy szoktam, hogy van amiről tudom, hogy egyértelműen szar (pl. íj str-el és hasonlók) azokkal nem foglalkozom. Ami érdekesebb, azt berakom ládába. Majd AH-ban megnézem mit is érnek.

Nekem is megfordult a fejemben, hogy kidobálom a jót, de nem sajnos.

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#2769) Agro


Agro
(senior tag)

Chuck Norris leverte Diablot MPL10-en Wirt's Original Leg-gel a kezeben.

(#2770) userxy


userxy
(őstag)

(#2771) Thrawn válasza Agro (#2769) üzenetére


Thrawn
(félisten)

Egér nélkül.

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#2772) Agro válasza Thrawn (#2771) üzenetére


Agro
(senior tag)

Publicban 4 playerrel.

(#2773) sith7 válasza Thrawn (#2771) üzenetére


sith7
(nagyúr)

Monitor nélkül :DDD

(#2774) persil válasza sith7 (#2773) üzenetére


persil
(addikt)

Tök mindegy, hogy volt-e monitor mert diablo kijelentkezett amikor meglátta chuck-ot :D

[ Szerkesztve ]

The only good human.. is a dead human!

(#2775) Gorneck válasza sith7 (#2773) üzenetére


Gorneck
(titán)

Gép és net nélkül. :D

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2776) szallasi007 válasza Gorneck (#2775) üzenetére


szallasi007
(őstag)

Ha'ttal

[ Szerkesztve ]

(#2777) radi8tor válasza userxy (#2770) üzenetére


radi8tor
(MODERÁTOR)

Nesze neked Hellfire Ring :))

⭐ https://wellbe.hu

(#2778) persil válasza szallasi007 (#2776) üzenetére


persil
(addikt)

Amúgy ez így egymás utána mekkora már :D Ilyen fekete demotiválós kép is lehetne belőle :D

Ott áll chuck norris, alatta meg a szöveg:
Chuck norris legyőzte diablot mplvl 10-en wirts leg-el a kezében.
Publicban 4 playerrel.
Egér nélkül.
Monitor nélkül.
Gép és net nélkül.

Háttal...!

[ Szerkesztve ]

The only good human.. is a dead human!

(#2779) kokov válasza kornel76 (#2766) üzenetére


kokov
(tag)

idézek magamtól:
"Magam is azzal védem, hogy ez nem az a műfaj,"

Szóval tisztában vagyok vele, hogy nem mmo. A gond az, hogy nem én hasonlítom mmo-hoz hanem a playerek többsége aki
1, A Diablo2 idején nem volt player
2, MMO-kon nőtt fel és neki alap, hogy tágabb keretben operálhat.

Attól, mert nem mmo egyébként tényleg lehetne bővíteni a lehetőségeket. Le is írtam mire gondoltam.
Lehet azért kardoskodni, hogy márpedig ez így elég és 10 évre előre el vagyunk halmozva ígéretekkel, de szerintem nem bűn elhinni, hogy nem csak a diablo3 van a világon. Könnyen lehet, hogy van/lesz jobb, ami szintén nem mmo hanem pont olyan, mint a dio3. Annyira nem nagy dobás ez a felülnézetes grafika, hogy ilyet csak a blizzard tudjon. Ott indul, hogy ha egy konkurens cég nem központi szerveren oldja meg az egészet, akkor már előnyben is van. Mert nem szivat a lag és nincs olyan, hogy solo-ban játszom, felhívnak közben telefonon és mire végzek hiába a pause az az üzenet fogad, hogy kidobott a szerver és kezdhetem elölről. Nem mmo, de attól még lehet belepakolni bármit. Az mmo sem úgy született, hogy benne volt minden ami manapság már alap. A Diablo egy nagy név, de nem ez a játék tette naggyá, szóval nyugodtan lehet kritizálni. Sokan meg is teszik. Nyilván azok a dolgok hiányoznak nekik, amiket más játékokban megszoktak. Miért baj ez?
Ahogy fölöttem írják nekem is az az érzésem, hogy egyébként olyan dolgokkal "bővítették" amiknek eleve benne kellett volna lenni már a megjelenéskor. Ahhoz képest, hogy milyen hosszú időn át fejlesztették se nem hosszú se nem komplex. Az egyetlen igazi (valószínú óriási befektetést igénylő) fejlesztés az AH, ami meg úgy kudarc ahogy van. Nem győzik manipulálni, hogy ne omoljon össze. Lehet hogy egyeseknek profitábilis, de az a játékélményen nem oszt nem szoroz.

Más dolog kedvelni egy játékot és szemellenzővel feltétel nélkül imádni. Én is játszom még vele, de attól még kritizálom is. Ha ezért nekem estek itt páran attól sem fogok sírva fakadni. Arra figyeljetek, hogy magatokat is minősítitek vele.

(#2780) szallasi007 válasza persil (#2778) üzenetére


szallasi007
(őstag)

:DDD :DDD :DDD

Chuck-i hata na ezt vagd ki tedd Bruce helyere a Dio bacsit es kesz :D

[ Szerkesztve ]

(#2781) F-ECT$


F-ECT$
(félisten)

Arról van valami kis infó, hogy melyik wizard buildhez illetve melyik skillekhez jobb a lassú, nagyot sebző 2h fegyver, és melyikekhez jobb a gyors 1h+source?

Pl a hydra többet köp ha gyors a fegyver? Vagy a blizzard többet tickkel?

Gondolom, hogy az archon-nál kb mindegy (amit most használok), mert ott végtelen az AP, de 1.0.5-ben gondolkozok egy full frost builden, de ahhoz néhány cuccot nem árt majd lecserélni, csak kérdés, hogy milyenre...

Dive ever, work never.

(#2782) kornel76 válasza kokov (#2779) üzenetére


kornel76
(aktív tag)

Ez egy szép hosszú, és jól megfogalmazott hsz-volt,nem mondom h nincs igazad bizonyos dolgokban de ha az előző megnyilvánulásaidat is így írtad volna le akkor kúltúrált vitát indíthattál volna el, ez most így utólagosan eső után köpönyeg.

DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN

(#2783) Sirandrish válasza kokov (#2779) üzenetére


Sirandrish
(titán)

"Könnyen lehet, hogy van/lesz jobb"

Titan Quest 2-t a népnek!

Diablo mehetne a bokorba pityeregni Blizzardostúl :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2784) mikromanus válasza kokov (#2779) üzenetére


mikromanus
(veterán)

Ha nem a szerveren tárolják az infók egy részét (ami fontos a játékhoz), akkor szépen ellopja magának aki csak akarja. EZ van. Éljen a warezkultúra! :D
A konkurens cégnek sem lenne ez előnyös. Másrészt a hentelős játék piacon a Diablonak neve van azért és a Bliz is elég ismert. Hasonló játék kiadásánál ezekkel az alapokkal nem nagyon számolhatna a legtöbb versenytárs. Onann meg bukta az egész.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2785) sith7 válasza Gorneck (#2775) üzenetére


sith7
(nagyúr)

:DD :DD :DD

persil
igazad van, egybe még jobb :K

(#2786) persil válasza szallasi007 (#2780) üzenetére


persil
(addikt)

Ez az egyetlen jelenet, amiben legyőzték Chuck Norris-t. De évekkel később Bruce belehalt sérüléseibe...

The only good human.. is a dead human!

(#2787) Zan válasza kokov (#2752) üzenetére


Zan
(aktív tag)

Szerintem és kicsit túl sokat vársz ettől a game-től. Én megvettem, tudtam, hogy nem lesz fél évente új map, tudtam, hogy egy-két végigjátszás után már maga a történet uncsi lesz. De azt is tudtam, hogy nekem az lesz a célom, hogy minden kariból legyen egy olyan, ami egyedül is/coopban is megállja a helyét bárhol. Tehát ehhez majd farmolni kell; nekem nincs ezzel bajom. Szeretem irtani 1-2-3 órát a sok is egyesek és nullákból álló sz@rt. Egyszer meg csak esik egy-két eladható. Van hozzá türelmem. Na és ha még olyan esik,amiből pénzt lehet csinálni..akkor meg örülök, mint a majom a farkának. Ennyi. Blizzék is megmondták, hogy ne számítsunk WoW-ra (szvsz hála az égnek). Ne csak magadból indulj ki; van, akinek pont ez kell. Az az egy-két újítás, amik meg a patch-ekkel behoznak, nekem( és szerintem meg sokaknak) elég.

Minél jobb, annál jobb!

(#2788) szallasi007 válasza persil (#2786) üzenetére


szallasi007
(őstag)

mar bocs,de....... TEEEEEEEEEEEEE MILYEN HULYE VAGY :D

(#2789) flash-


flash-
(veterán)

a life steal mennyire van le nerfelve infernón?felére vagy azért annyira nem?
tehát a 3as life steal kb 1.5 öt jelent a valóságban?

(#2790) Sirandrish válasza flash- (#2789) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Leginkább 80%al
Tehát 3as LifeSteal az 0.6%ot jelent..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2791) Rayner válasza flash- (#2789) üzenetére


Rayner
(senior tag)

100 egységnyi lifból 20-at kapsz (20%-ra van nerfelve)

(#2792) vhunor válasza flash- (#2789) üzenetére


vhunor
(őstag)

80%-kal. 80-100k dps körül már használható.

You need a light?

(#2793) radi8tor válasza Sirandrish (#2790) üzenetére


radi8tor
(MODERÁTOR)

Ugyanez van LoH-el is?

⭐ https://wellbe.hu

(#2794) Sirandrish válasza radi8tor (#2793) üzenetére


Sirandrish
(titán)

Nem..
Az működik normálisan...csak épp ugye a skillek nem egységesen használják..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2795) mikromanus válasza Sirandrish (#2790) üzenetére


mikromanus
(veterán)

Ehhez kapcsolódóan kérdés:
A Reflect damra hatnak a resistek? Ha igen melyik? Épp az amit visszaver rád a szörny, tehát a saját támadásodnak megfelelő? Valami biztos van, mert a 10, vagy 20% visszaverés seperc alatt likvidálna amilyen kevés a life és amilyen sok a dam a karakteremen...

Ha hat a resist, akkro kb mennyi lehet az optimális leach ami semlegesíti a reflectet? Olyan 5%-ra tippelek. Az inferno nerf után 1%. Ha van resist reflectre, akkor kb ennyi eshet be sebzésként...
edit: inferno nerf = inferno leach nerf/csökkenés

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2796) vendingo


vendingo
(addikt)

Volt egy kis karakter upgrade :)
Már csak a gyűrű+1-2 apróság hiányzik, és majdnem kész is vagyok.
A köveket majd cserélni fogom, de a DPS-emmel kéne majd még valamit kezdeni, mert eléggé nyengusz így.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#2797) drk88 válasza mikromanus (#2795) üzenetére


drk88
(senior tag)

Gondolom olyat ad vissza ameilyen elemental attackos a fegyvered ha nincs rajta semmi akkor psychical damage-t ad vissza.

(#2798) Thrawn válasza persil (#2778) üzenetére


Thrawn
(félisten)

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#2799) Mr.Csizmás válasza Thrawn (#2798) üzenetére


Mr.Csizmás
(félisten)

:DDD

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint

(#2800) skater86 válasza kokov (#2752) üzenetére


skater86
(tag)

Ezzel egyetértek én is maximálisan. Látszik, hogy amikor elkezdődött a játék volt X ember, aztán ahogy haladt az idő, kb az első patchtől, a játékosok száma egyre csak csökkent, a Blizz meg próbálná fenttartani a maradék játékost újabb patchekkel, de valahogy stagnál az egész. Az AH ilyen felállásban egyértelmű..ahogy halad az idő annál kevesebb cuccot lehet majd eladni, mert mindenki kinövi a cuccait előbb utóbb...tehát a nagyon jó cuccokat lehet eladni ami tényleg perfekt közeli, azt viszont marha drágán...de arra meg ugye nincs keret, max RMAH sokmindenkinél. Tehát az AH ezért beállt. Kevesebb player és azt a keveset is pár dolog érdekli ami ritka és drága, tehát nincs pörgés.Az átlag cuccokat meg nem lehet eladni, mert új karaktert nincs értelme kezdeni, bármit össze lehet rakni skillekből, akkor miért kezdjünk újat, azonos kaszton belül?. Még olyan sincs hogy pl erősítenék egymást a skillek, bár így hogy akármit választhatsz annak sem lenne értelme. Kipróbálgatnád és kész, 20 perc alatt megnézel minden variációt ami érdekel. Na de kíváncsi leszek az 1.05-re és a továbbiakra, hátha kisül valami jó később. De addig is egyre csökken a játékkedvem és szerintem ha RMAH nem lenne elég rendesen megcsappanna a játékosok száma...mert most a kb. játékosok 90 %-a azt várja, hogy egy jó dropp essen és el tudja adni igazi pénzért.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.