Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tethert mindent debuffol. Azt csak mobokra szabad használni, hogy legyen orb a többi karakternek a superhez.
Két hete volt olyanom, hogy randomokhoz bementem, 6-an voltunk, abból 3 nova-lock tractorral meg EP shotival, meg egy Titan és két Hunter. ÉN nem tudom hogy mit csinált a két Hunter srác (Orpheus volt rajtuk), de kb nonstop volt orbunk az összes boss úgy olvadt, hogy esélyük sem volt. o.O
Live-Die-Respawn
-
bozsik84
tag
Jó csapattal tényleg pár másodperc egy-egy boss
Szóval ha bárki jönne még PS4-en, akkor vegyen fel, mert kell az a shotgun
Arról volt szó, hogy Forsaken után emelkedik-e az EP power level szintje? Vagy idővel soloban is megy majd? (600-as karakterrel 400-as esemény)
psn id: zsonom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Thx. Azt mondjuk megnézhetné valaki, hogy ha masterwork is kész, akkor Solstice menüből már azt a verziót tudjuk kiszedni, vagy újra meg kell csinálni az adott küldit?
Csak azért kérdem, mert ha masterwork jön ki, akkor ezek folyamatos betörésével lehet masterwork core-okat kiszedni. Abból meg ugye most kb végtelen kell majd Forsakenben.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
Na abszolút újként (az első résznek a bétájával játszottam) sikerült leakciózva megyszereznem a digital deluxe verziót.
Pár észrevétel:- Kampány irdatlan gyenge, pályavezetésben egy butított Halo minden tekintetben. Ennél a játéknál éreztem igazán először hogy mennyire erőltetett a szimfonikus zene mellé rakott pátoszos maszlag és felesleges duma. Nagyon rég láttam ennyire lustán összehányt karaktereket.
- Minden másban egy cell shader nélküli borderlands klón,
- Van értelmes PvP (elvégre jó a harc hisz az is egy az egyben Halo, leginkább a Reach tempójával)
- Rettentő könnyű, nagyon erős az assist, érződik hogy tisztán grind-ra épül a design.
- Nagyon jól húzza bele a játékost a farmolásba, rettentő okosan felépített a loot rendszer.
- Három kaszt rettentő kevés pont ez öli meg az újrajátszhatóságot.
- Unalmas fegyverek, azért egy sci-fi shooterben több fantáziát várnék.Ha jól vettem ki, itt az mmorpg stílusú Raid-ek amik menők, és lusták voltak matchmaking-et csinálni hozzá... no comment.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saen
veterán
válasz Döglött Róka #4363 üzenetére
Raidben szándékosan nincs matchmaking és ha csináltad volna, szerintem értenéd, hogy miért.
-
Döglött Róka
veterán
Nagy ívben kerülök minden olyan dolgot ami összetett csapatmunkát igényel, ezért sosem MMORPG-zek. 1x éve kinőttem a kompetitív csapatjátékból is.
Ha a játék ennyire causal (mint FPS nagyon az) akkor megtehették volna hogy csinálnak matchmaking-et raidre illetve nem tolják túl a raid-eket.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
saen
veterán
válasz Döglött Róka #4367 üzenetére
Igazából te mégcsak az előjátékon vagy túl kb. Az endgame nem igazán könnyű a játékban, csak az nem a kampányban van. Ha lenyomsz egy prestige Spire of Stars-t, majd akkor beszéljünk a játék nehézségéről.
Abban igazad van, hogy nagyon sok olyan része van a játéknak ami a casual réteg számára sem okoz gondot.
-
Döglött Róka
veterán
Mint mondtam, nem érdekelnek a raid-ek mivel mindig is agyatlan grind-nak tartottam ahol megadott koreográfiára kell egy hatvanmillió hp-s bosst lenyomni. De ez az én hozzáállásom másoknak attól még tetszhet.
Egyetlen egy dolgot sajnálok, hogy boxon fps lock van a pvp-n.
-
saen
veterán
válasz Döglött Róka #4369 üzenetére
Akkor ez nem a te játékod szerintem.
-
addikt
Xboxon a legendary es a complete collection kozott mi az elteres. Ahogy nezem egyikben vannak annual passok de azok csak jatekbeli targyakat ad igaz? Szoval tartalomba a 3 kovetkezo forsaken updateet az olcsobb is megadja igaz?
-
l.skywalker
félisten
válasz ImpersonatoR #4373 üzenetére
Legendary kiadás:
Alapjáték
1. DLC - Curse of Osiris
2. DLC - Warmind
3. DLC - ForsakenComplete kiadás:
Alapjáték
1. DLC - Curse of Osiris
2. DLC - Warmind
3. DLC - Forsaken
+ Forsaken Annual Pass ( a Forsaken megjelenése után +3 kiegészítő tartalom szezonális megjelenésekben tél, tavasz, nyár)
+ Awoken Legend Set (csak cuccok)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #4374 üzenetére
Ertem sajnos akkor nem csak kozmetikai cuccok vannak a complete kiadasban. 17.000 et meg kiadtam volna erte de a 30.000 et sokallom
-
Pedro78
senior tag
válasz ImpersonatoR #4375 üzenetére
Az +3 kieg lesz, van benne skin is, de nem csak az.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
l.skywalker
félisten
válasz ImpersonatoR #4375 üzenetére
Az a +3 cucc külön-külön is megvásárolható lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny 2: Forsaken - Last Stand of the Gunslinger
Ok ez tetszett.
Live-Die-Respawn
-
DummyBoy
senior tag
válasz Döglött Róka #4363 üzenetére
No offense, de D1 és D2 játékosként a reakcióim:
- Kampány irdatlan gyenge, pályavezetésben egy butított Halo minden tekintetben. Ennél a játéknál éreztem igazán először hogy mennyire erőltetett a szimfonikus zene mellé rakott pátoszos maszlag és felesleges duma.
Nagyon rég láttam ennyire lustán összehányt karaktereket.Teljesen igazad van.
- Minden másban egy cell shader nélküli borderlands klón
Én nem emlegetném együtt e két játékot. A Destiny első két része a DLC-kkel együtt valahol ott lehet mint egy 20 percre limitált Borderlands 1 demó ...
- Van értelmes PvP (elvégre jó a harc hisz az is egy az egyben Halo, leginkább a Reach tempójával)
Destinyben??????? Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszottunk...
- Rettentő könnyű, nagyon erős az assist, érződik hogy tisztán grind-ra épül a design.
Igaz.
- Nagyon jól húzza bele a játékost a farmolásba, rettentő okosan felépített a loot rendszer.
??? Okosan felépített loot rendszer?
- Három kaszt rettentő kevés pont ez öli meg az újrajátszhatóságot.
Igaz, ráadásul a háromból majdnem 3 one trick póni....
- Unalmas fegyverek, azért egy sci-fi shooterben több fantáziát várnék.
Ez a része azért annyira nem rossz.
A matchmakinges bénázás az egyik utolsó szög a játék koporsójában ... Főleg azért mert létrehoztak a játékhoz egy 3rd party LFG systemet, de hogy a játékon belül működjön az már sok volt ... vicc...
Nagyon sok időt beleöltünk ebbe a játékba, és jókat szórakoztunk, de ha komolyabban megnézem akkor vicc kategória. Az egyetlen oka hogy pénzt öltünk bele, hogy nem volt más... De most már van, és még több lesz, szóval van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Forsaken majd esetleg valami űber leárazás miatt lesz megvéve ... ha meg lesz véve.
Life is shor...
-
seiko13
újonc
sziasztok
most csatlakoztam az oldalhoz
már destinyzek egy ideje PS-en de a raidekek még nem csináltam
esetleg akadnának válalkozó személyek akik segitenének
előre is köszönömpsn: seiikoo1
[ Szerkesztve ]
-
hunvarlan
aktív tag
Sajnos amennyire tetszett ez a játék annyira elment a kedvem tőle jó volt szép volt de több bőrt nem húz le rólam a bungie majd ťalánˇegy hatalmas akcióban esetleg!
-
hunvarlan
aktív tag
válasz l.skywalker #4390 üzenetére
Tőlem lehet bármilyen kieg másolata akkor sem sajnos nagyon elment tőle a kedvem hidd el próbálkoztam elindítottam többször is egy héten de rájöttem hogy inkább másra használom a szabadidőmet + elég hülyének néztek az utóbbi 2 dlc-vel keményen ami 35 euró volt + a játék 60 euró ami fájt egy kicsit.
-
l.skywalker
félisten
válasz hunvarlan #4391 üzenetére
Én az elmúlt 2 hónapban a tizedét játszottam annak amit szoktam. Ahogy te is mondod ez ennyi volt. Nem véletlen, hogy tartalomban és árban egy teljesen új játékot kapunk
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #4392 üzenetére
A régi hibák helyett újakat. Valahol persze ez is előrelépés.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #4394 üzenetére
Én a héten is játszom, szerintem mindig van mit csinálni.
-
basaharc502
aktív tag
válasz l.skywalker #4392 üzenetére
Tartalomban? ezt hogy érted?
Kb 1 hete tértem vissza...az első dlc annyira pofátlanul gyenge volt, hogy mérgemben töröltem a francba az egész játékot. Most csinálgatom a 1. és a 2. dlc tartalmi részeit....
Mit fog tudni a forsaken, hogy 40 eurót kidobjak érte? 1 új bolygó, pár új fegyver, armor meg a szintkorlát növelése? ezen kívül? -
l.skywalker
félisten
válasz basaharc502 #4396 üzenetére
Szerintem teljesen új játék lesz
-
basaharc502
aktív tag
válasz l.skywalker #4397 üzenetére
Amit eddig olvastam, abban semmi egetverő újdonság nincs. A gambit pvepvp módja lehet valami új dolog, csak ebben a játékban a pvp nekem annyira nem nyerte el a tetszésem...a heti küldit megcsinálom és kb kifújt.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz basaharc502 #4398 üzenetére
Új rendszert kap szinte minden. A fegyverek és a gearek dropja, tulajdonságai a reward system is más lesz. Ha eddig nem csináltál Raid-et akkor nehéz lesz különbséget találnod az új dlc és a régi tartalom között, de a Dreaming City már most ígéretesebb helyszínnek hat mint a Leviathan.
Érdemes utána olvasni mert sok dolog változik
-
l.skywalker
félisten
Itt vannak összeszedve a változások: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest