Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
aktív tag
-
addikt
-
-
VirDan
aktív tag
válasz redhunter #4961 üzenetére
Yes, úgy ahogy saen mondja. Azt várnám hogy nekem is kiessen egy jóféle Rampage+Outloaw perkes.
---------------
Rá kell hogy feküdjek a Luna's howl questre. PVP-ben úgy aprítanak vele hogy ihajj..
Ott van még a Bygones. Sokkal jobbak a Go Figure statjai alapól mint a Bygones-nak, de azzal is úgy szednek mint atom. Ami van nekem Go Figure, pont Rampage+Outloaw, de ez a Bíígónsz mintha jobb lenne.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
prokxy
veterán
Srácok, tudnátok mondani alternatívákat az EP shoti helyett?
Péntek estére tervezek a klánból + innen is akár farmolni a fegyvert, de felkészülök rá, hogy nem pottyan ki. Elég kicsi az esélye...Badlander-em van, mely perkekre gyúrjak? Más alternatíva, ami jobb esetleg?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
EP shoti > minden más.
Amúgy nagyjából bármi jöhet helyette. Egy-egy jó pulse, vagy scout, attól függően milyen perkekkel vannak nálad cuccok. Outlaw-dragonfly a sokak által ajánlott, de én pl outlaw-headseker kombóval is elvagyok pulse rifle-ömmel.
Raides shotit tudom még ajánlani, esetleg a Perfect Paradox-ot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
Köszönöm mindenkinek, a leviathan-os raid-es shoti megvan, de az powerammos úgy emlékszem, a sleeper van nálam.
Energy-be gondoltam, mint az EP-t.Van pár shotim:
- Pefect paradox+rampage
- Badlander threat detector+auto loading holster
- Badlander+pulse monitor+rampage
- Dust Rock Blues field prep+rampege
- Legend of Acrius+kifullozva, de ez ugye heavyOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Xur-os fated engramban a rendszer figyeli azt, hogy csak azt adja, ami a nekem nincs meg a collection-ben?
Persze feltéve, ha előtte megnézem preview-val és látom, hogy pl. 2 dolog nekem nincs, azok közül választ a játék?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
redhunter
senior tag
Az normális hogy 530 as szinten az ep boss ládából 380 as cucc esik?
PSN - RedFoxHun
-
saen
veterán
Jobb később, mint soha
Ami nagyon vicces, simán meglett mindhárom karakterrel úgy a 600-as szint, hogy egyetlen exotic armor sem esett ami új, illetve fegyverből is csak a Queensbraker és a Lord of Wolves. Reddit alapján messze nem én vagyok az egyetlen "szerencsés".
Ez a shattered throne meg nagyon bejött, kb jobb, mint a raid. A lényegi tartalommal szerintem végeztem Forsakenben, mostmár csak a grind maradt.
-
Tom5
addikt
Sleeper simulant küldinél véletlen discardoltam az override frequency-t. Hogy tudom visszaszerezni h keresgélhessem a Sleeper Nodeokat?
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Eventnek mikor lessz vége?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Pedro78
senior tag
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
redhunter
senior tag
Sztem azt csak ugy tudsz ha farmolsz resonate stemet és abból csinálod meg ujra,de ha jol láttam ugyis kell belőle elég sok mikorra a 15 sleeper nodeot megtalálod.Nem vágom teljesen de ha jól értem akkor a 15 sleeper notehoz kell 15 override de ahhoz meg kell 60 res. stem.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na letoltuk Leviathan raidet így végre meglett Midnight Coup végre. Ezer éves cucc, de nekem még nem volt meg. \o/
Live-Die-Respawn
-
DummyBoy
senior tag
RNGesus vol. 2.
Haverom megkért tegnap hogy segítsek neki Nightfallt farmolni, Mindbenders Ambitionért.
A futottunk pár kört, a vége az lett, hogy nekem lett 6 darab, ő pedig azóta valószínűleg letörölte a D2-t...
Life is shor...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel még: Thunderlord nem lesz ma megszerezhető, három hetes quest lesz.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest