Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Faction Rallies változások:
- A pledge mostantól fiókhoz kötött! Tehát mindhárom karakter ugyanahhoz a választott frakcióhoz fog tartozni egy adott Rally során.
- Három Rally lesz a Season során
- Egy exotic catalyst tartozik majd mindegyik Faction-höz (Dead Orbit - Graviton Lance, New Monarchy- Sweet Business, Future War Cult - Sunshot)
- A repu szint közös lesz, tehát ha az első Rally alatt a Dead Orbit-ot választod majd a második során a FWC-t, akkor az onnan indul majd, ahol a DO-t befejezted
- új buff Renown: növeli a Lost Sector-ban szerezhető tokenek számát, viszont gyengít minket
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
saen
veterán
Szerintem ezt csak szarul fogalmazták meg. Eléred az 50-es rangot az egyiknél, majd a következőnél nem 50-es rangon kezdesz ha másikhoz mész. Ez inkább csak arról szól, hogy mondjuk a harmadiknál újra visszamész az elsőhöz, akkor ott megmarad szezon alatt elért rangod.
Egyébként meg lehet gratulálni a Dead Orbitnak a győzelemhez
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szivárog az őszi DLC állítólag
Reef? Bungie-t fel fogják gyújtani a fanok.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox-on 3-an összejöttünk azonos szerverre. Nem vártuk meg hogy egy helyre kerüljünk, ha egyikünk találkozott valakivel akkor szólt neki hogy hívja be magához, adja át leadet neki, aztán mehet ha gondolja. Így összejöttünk 3-an, és LFG-re kitettük, hogy keresünk 6 embert. 10 perc alatt vagy 50 jelentkezés volt, első kör végén vette észre egyik srác hogy nem zárta le a jelentkezést, és közel 150 visszajelzés érkezett, hogy jönnének emberek játszani.
Bejött mindenki party-ba, és toltuk. Volt kis fennakadás elején, mert egyik srác nem várta meg tethert, hanem elkezdte ölni mobokat, de hamar lebeszélték róla a többiek. Én közben meg hallgattam, vagy max alap kifejezésekkel segítettem a csapatot (Wizzard innen, Ogre onnan, stb.)
Live-Die-Respawn
-
VirDan
aktív tag
Az szép
Épp nézegetem a keresőt, vannak ám rendesen ajánlatok mindenféle mókára.
Holnap akkor próba
----
Még valami, mit értünk az alatt hogy : " nem várta meg tethert"? Lehet idáig valamit rosszul csináltam. Vagy nem csináltam. Ha megteszed(teszitek) hogy felvilágosítotok. Thx[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amikor egy rendes banda jön össze. (Le is toltuk egymás után 7x az egészet)
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Ezt a random weapon roll témát én nem értem. Jó, tényleg nem játszottam 100+/1000+ órákat a Destiny 1-gyel, de nekem rohadtul nem hiányzik az hogy ha végre kiesik az adott fegyverek, akkor annak még legyen egy 1-10-es skálán értéke, hogy mennyire jó. Inkább modokkal kéne személyre szabhatóságot megoldani valamilyen módon.
-
bunfi
őstag
Remélem azt fogják csinálni, hogy lehet forgeolni vagy modolni, mert a tiszta random roll esetén nem tudom mennyire lesz az jó, hogy pl. 17000+ gunsmith material után 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hány Antiope-D, Mannanan SR4 vagy Halfdan-D-t kaptam. A The Old Fashioned-et már nem láttam hónapok óta. Vagy épp az Ikelos fegyverek, amit 22 clear után sem kaptam egyet sem... Ha ezeket még majd farmolgatni kell a "god rollért", ahogy megénekelte a sok gyökér redditen... lehet uninstall lesz. Amit nagyon elfelejtetnek, hogy a D1-el ellentétben nem te választod ki, milyen Strikeot mész és ami nagyon fog fájni, itt nem lesz attól könnyebb semmi, hogy az ajánlott power level 100-150-el kevesebb.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
saen
veterán
A random roll azt jelentené, hogy nem mindenki a top tier cuccokkal rohangálna. Simán előfordulhat, hogy egy picit gyengébb fegyver, god roll-lal jobb lesz, mint a legjobb fegyver egy gyenge roll-lal.
Szóval szerintem van ennek értelme, de az biztos, hogy akkor el lehet felejteni azt, hogy garantáltan meglesz neked a legjobban vágyott fegyverkészlet. -
bunfi
őstag
Nekem azzal (sokakkal ellentétben) nincsen semmi gondom, hogy valaki top tier cuccokban rohangál. Én a klán engramot sem sajnáltam senkitől, ellentétben a sok ostobával, akiknek ettől lett elrontva a napjuk, hogy valaki 0 raid complete mellett SotPval rohangál.
A random roll csak még inkább szerencse alapúvá teszi a játékot. Semmi több. Ez nem a skillről szól, vagy arról, hogy mennyit játszol, csak a szerencse. Abból meg én a magam részéről nem kérek és keresek más elfoglaltságot.
-
ldave
félisten
Szerintem azzal nincs gond, hogy mondjuk a raid-es cuccok csak raid-en essenek, sőt. Jelenleg pont az a játék egyik legnagyobb problémája, hogy a progress szinte alig kapcsolódik a választott tevékenységhez, a saját power level szinted a meghatározó. Emiatt volt az a hülye helyzet, hogy egy 270-es Nightfall jobb loot-ot adott, mint a 350-es heroic strike. Én is elfogadom, hogy nem lesz Trials szettem és fegyverem, mert béna vagyok pvp-ben. Nem sírok miatta, hogy legyen már valami más módja is megszerzésének.
-
bunfi
őstag
A saját power level szinted csak addig a pillanatig releváns, ameddig alatta vagy. Ha fölötte vagy nem számít, mert a játék negálja. Egy szintnél soha nem lesz könnyebb a játék. Tehát hiába kellene tudnom röhögve szólózni a nightfallt, mivel 115 power levellel vagyok fölötte, nem fogom, mert nincs hatása.
A Trials az már egy másik ügy. Alapvetően ha valaki ezt a nevetséges design fiaskót akarja játszani, lelke rajta. Viszont az elég beszédes, hogy a cheeselés nélkül a populációja erősen konvergálna a nullához. 7 win, vereség nélkül, ping alapú matchmakinggel. Kicsit izzadságszagúnak néz ki, de leginkább az zavart benne, hogy én nem megyek trialst, mert nem élvezem és szar vagyok benne, de akkor miért kell elszopogatnom, hogy a legjobb pre-warsat pulse rifle csak onnan volt megszerezhető? A mutibeli elohoz/winratehez nem szabad fegyvert kötni, eddig sem csinálta senki, mert alapvetően baromság.
-
ldave
félisten
Nem a nehézségre gondolok, hanem a jutalomra az adott tevékenység végén. Ha 340-en megyek raid-re vagy 380-on, akkor is a saját szintem alapján kapom a cuccokat. Nincs az, hogy heroic strike-on felhúzod magad egy szintig, majd utána jöhet a NF majd végül a raid. Tökmindegy melyikre mész.
-
bunfi
őstag
Abból a szempontból nem teljesen, hogy melyikre tudsz. Mivel az utóbbi kettőre nincs matchmaking, az lfg pedig az örök barátok megtalálásától szórhat a legalja nyomorultakig (utóbbira példa). Nekem is nagyon vegyesek a tapasztalataim, nomeg az sem mindegy, hogy egy 1 órás activity az eltarthat simán 3-ig, és tizszer olyan fárasztó, ha épp nincs szerencséd.
-
saen
veterán
Abban igazad van, hogyha 70x ki kéne farmolni az ikelos shotgunt, hogy jó legyen, akkor neki se állnék... Ettől függetlenül a másik oldalban is van valami, hogy a 11. better devils már nem hoz lázba. Valami köztes megoldásnak lenne értelme, de majd kiderül mi jön.
Egy dologtól félek, hogy lenullázzák a jelenlegi fegyvereinket ahogy anno a D1-ben tették azzal, hogy a régieket nem lehet majd továbbfejleszteni.
-
bunfi
őstag
A köztes megoldások szerintem is jók lehetnek, csak a tiszta RNG az már nem megoldás. Lehet, hogy 10 évvel ezelőtt meg lehetett ezzel oldani, de sokan akik semmi mást nem hajtogatnak, csak RNG. Nem látják be, ha egy fegyver kifarmolása 10-20-50 órába kerül, az nevetséges, sőt inkább őrület. Én képtelen vagyok józan érveket találni mellette. Főleg, ha mondjuk egy activity-t kell megcsinálni többszázszor....
Az teljesen normális, egy idő után a loot unalmas lesz. Borderlands 2-ben is egy idő után hullára nem érdekelt, ha láttam a narancssárga csíkot az ég felé kúszni. Sőt a cián színűt meg egyenesen leszartam, mindegyik fegyver egy hulladék volt. De tegyük fel randomizálják, lesz egy csomó változat, akkor mi fog történni? Legjobb esetben lesz 2-3 változat, amit mindenki akar és a többi csak maximum egy stáció az úton, van jobb, zúzza be a régit.
Egyébként én is ettől félek, és kitudja talán már 800+ óra után nem fogok nekiállni előlről az biztos. Kár lenne érte, de nem lehet a progressiont kinullázni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyeptégla
csendes tag
Elmenekültem a warframe-ből, mert hányingerem volt a riven modokból, meg a gusztustalan kuva farmokból, erre ide meg jön a random weapon roll. A fejlesztők úgy látszik tényleg azt hiszik, hogy az embereknek főállásban kellene farmolniuk ezt a 0 content-et?
Egyébként most ez a random roll ez arról fog szólni, hogy random fegyverek (ezt erősen kétlem), vagy pl adott egy graviton lance és a dps változhat 90-120-ig és mindenkinek agyvérzésig kell majd tolniad a graviton lance farmot, hogy meglegyen a 120-as max roll? (ez húzós lenne)
na meg az eddig sem túl balanszolt pvp-ben ez vajon miket fog okozni... lassan kezdek örülni, hogy eddig csak 12 eurót költöttem a game-re
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Hát igen, egyszerre 3 fegyvert tudsz használni, egy idő után úgyis csak a legjobb három fog érdekelni, a többit félreteszed. Még a PVE vs PVP dologgal ezt meg lehet duplázni, meg néhány speciális cuccot berakni, de aztán ennyi. Senki nem fog 40 féle fegyvert rotálni kedve szerint.
Egyébként nekem már ez az escalation farmolás is kezd kicsit sok lenni. Kihívás jelenleg 9 emberrel nincs benne, de cserébe azért eltart egy darabig. Még a shotgun hiányzik, azt mindenképp ki akarom szedni, de úgy hosszú távon nem hiszem, hogy sokat fogom tolni. Örülök, hogy holnap estétől lesz új esemény, faction rally kicsit feldobja a dolgokat.
(#4082) Gyeptégla: még nem tudjuk pontosan mi jön, csak azt, hogy valami random lesz a fegyverekben, illetve a fegyver slotok is változni fognak. Korai még bárminemű következtetést levonni.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nekem annyi elég lenne, hogy ha a maximum power level bizonyos tevékenységgel jöhetne csak ki. Mint a D1-ben a Raid.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gyeptégla
csendes tag
Még nem vontam le semmilyen következtetést, csak előre is aggódok a pvp miatt, hogy még inkább gear alapú lesz. Értsd: a jelenlegi 10% skill, 40% lag, 50% felszerelés, módosul, 5% skill, 35% lag és 60% item-re.
Jó is lesz majd, hogy kezdődik holnaptól az a pve event, legalább fel tudom majd használni az összes boosteremet és kapok egy rakás exotic engramot, amiből majd csak esik egy vigilance wing. Ha már ötöslottót nem nyertem, legalább ez legyen meg....
-
bunfi
őstag
Ikelos eddig 22 tryból semmi. Havernak most dobta ki fél órája. 40. tryra. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy elengedhetetlen lesz a prestige SoShez...
Kíváncsi vagyok, hogy tudom-e majd tolni az agyatlan farmot Titanon és mennyire éri majd meg a renown-t feltolva farmolni.
(#4084) l.skywalker
Ha találnak rá módot, hogy legyen működőképes matchmaking hozzá, akkor hajrá.[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
válasz l.skywalker #4084 üzenetére
Úgy biza.
Plusz, aki egy dekát se raidelt, nem vette ki a részét nagyobb volumenű dolgokból, az tényleg ne szaladgáljon már a teljes kollekcióban szinte. Nem rosszindulatból, csak azért nah..The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
Gyeptégla
csendes tag
Sajnos nem mindenki ilyen rendes ember. Mondjuk én sem lennék az, ha meglenne... dps-ben szerintem nincs párja, 2-3 gyors sorozat, aztán már célozhatod is a következőt.
Egyébként, nincs semmi globális statisztika a weboldalon vagy az appban, ahol meg tudom nézni, hogy állok? Mert, eddig nem sok infót találtam a személyes eredményeimről, pedig nagyon érdekelne a win ratiom meg hasonló dolgok.
-
1NST1G8R
senior tag
Szevasztok, klant keresnek baratnommel, par hete toljuk kb PC-n, 355 power level korul vagyunk, Raidelni mennenk, jo lenne segitseg, de nincs kivel. Hetkoznap ejszaka toljuk illetve hetvegen. Ha van tipp esetleg hogy lehetne osszeszedni teamet raidre azt is megkoszonnem.
Fortune doesn't favor fools.
-
Gyeptégla
csendes tag
52% win ratio. Ez szánalmas. (mondjuk így belegondolva az is, hogy az utolsó 10 meccsemből, 8 olyan volt, hogy már akkor csatlakoztam be, amikor 40-8 vagy 52-15 volt az állás - az enemy temészetesen jól feltápolva)
bunfi: ja, most azt használom +kinetic hand cannon-okat, meg régebben tetszett a coldheart is. De pl: van pár jónak mondott fegyver: pl Antiope-D: mid-high range-n használhatatlan, közelre meg megint az, mert arra vannak pisztolyok meg beam fegyverek, amik sokkal gyorsabban végzik el a munkát.
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
tervezem az Season Pass megvételét és olyan kérdésem lenne, hogy régiófüggetlen? Mert szívesebben venném meg $-ban és azzal tolnám EU-n, mint euroban.
Üdv.: Fl3x
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
bunfi
őstag
Ez az a fajta balszerencse, amiről nem ők tehetnek, akik a morzsákat csipegetik fel. Habár az én szempontomból marha idegesítő volt, hogy a prestige raiden esett 4 chest és 3 bond, kívülről belegondolva azok, akik nem elég szerencsések, hogy legyen egy stabil raid csapatuk bármelyik nap kiegyeznének ezzel.
-
saen
veterán
Régen igen, azonban Warmind óta a clan engramból már nem esik sem raid-es, sem trials-os cucc.
(#4097) bunfi: Ezzel pont én is így voltam az első prestige raid-emen... De trialsból is kaptam ma 3 titan bond-ot, már rég maxos light lennék ha nem ilyen lenne a szerencsefaktorom.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Irány a Reef...
Live-Die-Respawn
-
DummyBoy
senior tag
válasz l.skywalker #4084 üzenetére
Emlékeim szerint (Nagyon rég volt...) D1-ben sem kellett a Raid a max szinthez.
Én is azok közé tartozom, akik D2-ben nem Raideltek még, mivel egyszerűen nincs rá időm. 3 fős baráti társaságunk Desztinájozgat szépen nyugisan, a Raid kivételével ez minden ektivitit lefed. D1-ben mikor már elég nagyok voltunk, akkor 3-an csináltuk meg a Raideket (Atheonnál mondjuk volt vele orális keksz, aztán beuntuk és akkor behívtunk egy cimbit segíteni)
Nem mondom, hogy nem érdekel a Raid, de mivel a balf... Bungie nem képes matchmakinget csinálni, így pici az esélye hogy amikor ráérnénk, akkor tudunk értelmes arcokat szervezni magunk mellé, így egyelőre kimarad.Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest