Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
A saját power level szinted csak addig a pillanatig releváns, ameddig alatta vagy. Ha fölötte vagy nem számít, mert a játék negálja. Egy szintnél soha nem lesz könnyebb a játék. Tehát hiába kellene tudnom röhögve szólózni a nightfallt, mivel 115 power levellel vagyok fölötte, nem fogom, mert nincs hatása.
A Trials az már egy másik ügy. Alapvetően ha valaki ezt a nevetséges design fiaskót akarja játszani, lelke rajta. Viszont az elég beszédes, hogy a cheeselés nélkül a populációja erősen konvergálna a nullához. 7 win, vereség nélkül, ping alapú matchmakinggel. Kicsit izzadságszagúnak néz ki, de leginkább az zavart benne, hogy én nem megyek trialst, mert nem élvezem és szar vagyok benne, de akkor miért kell elszopogatnom, hogy a legjobb pre-warsat pulse rifle csak onnan volt megszerezhető? A mutibeli elohoz/winratehez nem szabad fegyvert kötni, eddig sem csinálta senki, mert alapvetően baromság.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Sweet.tv - internetes TV
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iOS alkalmazások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest