Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
-
l.skywalker
félisten
S3-ban könnyebb lesz megszerezni a kozmetikai cuccokat
Prismativ MatrixNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hunvarlan
aktív tag
Mostanában elkezdtem újra játszani de valamiért pvp-re alig akar betőlteni és még csak ki sem ír semmit csak repülünk repülünk és kész........ nah 5 perc után kidobott milyen rendes nem értem mitől van ez.......
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz Snip3r_HUN #3601 üzenetére
Amikor linkeltem 8,5 volt és bármilyen hihetetlen, van olyan akit nem izgat a +5 sor amivel az életben sose fog játszani.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
ldave
félisten
Ha minden igaz, akkor a Warmind DLC működik majd a Curse of Osiris nélkül is, nem muszáj a régit megvenni.
A Slime draws near! Command?
-
VirDan
aktív tag
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
VirDan
aktív tag
Szvsz elég baj ez sajnos. Ha már vették a "fáradtságot", hogy multiplatformra tették a gamet, akkor igazán belefért volna hogy senki se maradjon ki még az utolsó kis kozmetikai cuccból sem. Ez kb olyan, hogy társasjátékozol, viszont neked tetkód van, akkor egy körből kimaradsz..
Mondom ezt úgy, hogy PS4-en tolom.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
laceszgamer
addikt
Hmm, nem tudom amúgy mi jár a fejükben ilyen esetekben. Azt még megértem, hogy egy RDR vagy Uncharted stb miatt vesz valaki konzolt. De, hogy egy ilyen apróság miatt nem fognak tömegek PS4-et venni az is tuti. Kíváncsi volnék mennyi fizettek ezért a Sony-tól, de hogy nem térül meg abban biztos vagyok
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
saen
veterán
Persze, hülyeség ez az exlusive cucc, de már megszoktam. A reakcióm inkább arra vonatkozott, hogy ez nem volt meglepő lépés.
Egyébként szerintem most jött elég sok új játékos. Legalábbis hétvégén húztam a harmadik karakteremet (titán) és csináltam stike-ot a milestone-ok miatt level 12-n és hát olyan társakat kaptam akik mellett alig bírtuk megcsinálni a pyramidon-t. Szegények estek keltek, de legalább lőni se tudtak. A boss fight talán 5. alkalomra sikerült, már gondolkoztam, hogy kilépek és keresek egy másik meccset. Egyébként redditen is írták többen, hogy megint tele a játék olyanokkal akik nem tudják a heroic public eventeket csinálni.
-
VirDan
aktív tag
válasz laceszgamer #3609 üzenetére
A Sony lóvéja simán benne van, de kizárt hogy nagy profit lenne belőle. Pár ezer gamer visszanéz max 1 hónapra és annyi.
Az viszont biztos, hogy ha akár egy Xbox-os vagy PC-s játékostársat megkérdeznénk hogy: "jólesne-e ha Ők is ugyan úgy játszhatnának ezen az exkluzív pályán, biztos hogy igen lenne a válasz.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha jól emlékszem, ezek ideiglenesen exkluzív cuccok. Egy év után többi platformra is jön majd. Legalábbis ha emlékeim nem csalnak az első résznél is így volt, hogy egy évvel a megjelenés után valamikor már Xbox-on is játszhattunk a PS4 exkluzív strike-on.
Live-Die-Respawn
-
VirDan
aktív tag
-
saen
veterán
Ti váltottatok már main karaktert?
Én anno hunterrel kezdtem, de már rájöttem, hogy nem ezzel kellett volna. Titan sokkal jobban tetszik, csak az a bajom, hogy az alapküldi sincs még végigtolva vele... Iszonyat lemaradásban van, míg a hunterem meg max-os. Csináltatok ilyet? Érdemes?
-
VirDan
aktív tag
Tegnapi pozitívum, 3. körre meglett a Savathun's Song-os Duty Bound.
Elég jól adja a fegyver, viszont a Rampage perk miatt inkább átpörgetem a masterworkot plusz ammo-ra.The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
VirDan
aktív tag
Nekem egyedül a Warlock foghíjas, pár mellékküldetés, és az Osiris van hátra teljes egészében. Sok maxos fegyót eltettem, a fejlődés pikk pakk megvan 329-ig kb. Utána némi farm, és maxon is van a karakter.
Én is jobban preferálom a titantThe Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
-
saen
veterán
Annyi időm nekem sose lesz
Azt egyébként tudom, hogy többen nekiálltak már több karakternek, de szerintem nyomom a titánt. Igazából pvp-ben szeretem a huntert, de pve-ben nem igazán. Cserébe viszont nagyon nem hanyagolhatom a huntert se, be kéne fejezni az Acrius küldit (az utolsó lépcső van hátra: 10 emperor seal vagy mi kell), illetve a prohpecy részt is végig akarom tolni, abból is megvan már hat. És persze holnap itt a dlc, abban is lesz újdonság bőven.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet hogy már ide is leírtam, de én még mindig hiányolom az extrém kinézetű (vagy legalábbis nem szokványos) fegyvereket.
Első részben azért volt pár ilyen:
Vex Mythoclast
Ice Breaker
Thorn
Necrochasm
Touch of Malice
Sleeper Simulant
Lord of Wolvesstb.
Persze ezek mint exotic-ok voltak, de hasonló dizájnnal simán jöhetne szerintem Legendary fegyver is a játékba.
(#3628) saen
Előbb kimaradt, hogy nálam a Hunter a main karakter a Celestial Nighthawk miatt. Boss-okra szerintem kötelező.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
VirDan
aktív tag
Pedig lehetett volna keverni a fegyverek kinézetét rendesen. D1 sokszínűsége, széles palettája a példa rá. Kevesebb kreativitás jutott D2-re.
Na de majd holnap pattan a szikra
------
Tényleg, mikor lesz a leállás?[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
saen
veterán
Én pont a celestial nighthawk miatt unom a huntert. Tény, hogy jó sebzés, de iszonyat unalmas így a karakter. Gyakorlatilag kb nincs semmi mása, csak ez az egy nagy pukkantás. A gránát se annyira extra, platformozni sokkal nehezebb hunterrel és úgy az egész nekem nem áll össze.
Most felhúztam a titant olyan 320 körülire, szerintem a sunbreaker sokkal erősebb pve-re és a super közel olyan erős. Lehet innentől a titan lesz a mainem. -
l.skywalker
félisten
Szerintem a játék azét jó is valahol, mert kvázi megköveteli, hogy mindhárom karaktered meglegyen maxosan. Legalábbis nekem nincs fő karakterem. Megvan, hogy melyik játéktipusban, melyik helyszínen melyiket szeretm használni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3635 üzenetére
Prestige Raid/Nightfall esetében lehet így van, ezekben nem mélyedtem el, de normál játéknál abszolút nem. Emellett nekem elég nehezemre esik a váltás, anno kitoltam a warlock-ot is (alapsztori csak), de mindig kell egy kis idő míg megszokom a másik ugrást, képességeket, stb. Én biztos nem fogok sokat variálni, hacsak később nem lesz fontos ez.
Titánnál még ki kéne tolni a curse of osiris sztorit is, de szerintem ez már későbbre marad. -
ldave
félisten
A Prismatic Matrix-ról kis infó:
- ez egy új rendszer, mely a megszokott szintlépés utáni Bright Engram mellé jön (nem helyette!), egy Facet nevű tárgyat kapunk ha van rajtunk well-rested buff
- tehát csak max karakter szinten lesz aktív (nem light, karakter)
- segítségével véletlenszerűen kapunk egy tárgyat Tess heti kínálatából, olyat, ami még nincs meg (szóval garantáltan nem duplikált cucc lesz, persze ha megvan minden, akkor más a helyzet)
- egyszerre három ilyen Facet lehet nálunk, heti egyet kapunk ingyen, a többi sajna 200 Silver-be kerül
-
sirdenis
tag
Újonc vagyok (pc). Ha van valaki aki társaságban játszana a kampány elejétől , kérem jelezze!
-
l.skywalker
félisten
Ha a warlockal csak a sztorit játszottad végig akkor érthető, hogy nem jön át mikor kell használni, hol jön ki az előnye. De ezek szerint a többinél sem. Éppen nem a prestige fokozatú eventekre gondoltam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3639 üzenetére
Előnye természetesen van minden kasztnak, warlocknak is, de én a megköveteli szóval nem értek egyet. Szerintem ez a játék nem követel meg egy kasztot sem. Bármelyikkel végig lehet tolni bármelyik normál eseményt, pvp-ben is van mindegyik kasztnak erős buildje.
-
l.skywalker
félisten
Így van. Bármit meg lehet csinálni bármelyik kaszttal. Egy adott szintig. Ha egy adott szint felett szeretnél játszani, akkor már más a helyzet
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3642 üzenetére
És mi az a szint ami nem prestige és mégis kell hozzá spec karakter? Én ilyennel nem találkoztam a játékban.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #3645 üzenetére
Ja, így már értem, köszi!
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #3643 üzenetére
Mert csak well rested buff mellé adja, azt pedig csak max szinten kapsz, ha jól tudom.
-
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot szombaton Humble Bundle keretén belül. Van esetleg itt jelen nagyon aktív PC-s klán? Pici vagyok még, de jó lenne néha közösen puffogtatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest