Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz Drenadar #3950 üzenetére
Raidelni azért 12. szinten még ne akarjál
300-as light level kell hozzá minimum, meg 6 ember. Oda azért már korrekt felszerelés kell, nem érdemes bármivel menni.
PVP-ben meg valóban nem számít a light level, de egy magas szintű játékosnak sokkal jobb fegyverei/páncélja van mint egy kezdőnek, ez azért ad némi előnyt.
-
Drenadar
veterán
jó jó ....
Azt hittem hogy mint a wowoban itt is vannak olyan insták amik kisebb szinten is elérhetőek és érdemes belemenni... de gondolom itt egyszerűen csak a public eventek azok...
még van jó pár dolog amikre nem jöttem rá... pl hogy bizonyos vendoroknál ahol nem pénz kell hanem ilyen olyan cuccok, azt hol lehet találni... pl a földön a templomtoronyban van a sniper emberke... az is valami spec cuccot kér.
[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
válasz Drenadar #3950 üzenetére
Akik itt fórumozunk, vegyesen vagyunk -- > PC ; XBox One ; PS4
Sajna a Destiny nem cross-platform game, így csak infót tudunk megosztani.Külön külön meg nem hiszem hogy összejönne annyi játékos. Konkrét platformra bontva
[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
VirDan
aktív tag
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Én is most kezdtem a játékot, Humble Bundle-ből van meg. Egyelőre nagyon tetszik, szerintem megveszem majd a kieg.-et is. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom fejleszteni a power levelt? A főküldetés alatt már a Nessus-on elértem a 20-as szintet, az IO óta pedig potyognak a legendaryk és az exoticok, de legendaryból 260-as, exoticból pedig 260-270-nél erősebbet nem találok. Próbáltam infuse-t is, így sikerült Vigilance Wingből 265-öst csinálni, de most egy 260-as testpáncélba már nem tudtam bele infuseolni egy 265-öst mert a Base power level túl alacsony... Hogyan tudok így 300-as power levelig elmenni, hogy raidelhessek? Van valami olyan tracker oldal ahol megtudom nézni játékon kívül a karakteremet, mivel van felszerelve, meg ilyenek?
Előre is köszönöm a válaszokat!PSN: Nifty_Ghostface
-
Gyeptégla
csendes tag
-
VirDan
aktív tag
Tegnap este egy node kiadta a 18 Kelvins kis side armot. Egész jó el lehet vele játszani.
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
Peace
nagyúr
-
Gyeptégla
csendes tag
A crucible-ben olyan jó a hit registration, mintha peer to peer alapon működne és a host valami isten háta mögötti dzsungelból tolná új zélandról. Sőt, azt vettem észre, hogy az iron banner minél tovább tölt, annál esélytelenebb lesz bárkit is sebezni.:S
-
l.skywalker
félisten
Én több dolgot tudok Osiris mellett felsorolni:
- Traveler's Judgement 5
- Infinite Paths 8
- Frostmire's Hex (!!!)
- Hunter Kairos szett
- Titan Kairos szettNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Ma is volt IB-ben egy srác. Megütöttem. Semmi még a pajzsa sem ment el. Még egyszer. Megint semmi. Megfordul, megöl - majd elindul és a killcam-en látom, hogy elkezd lemenni a pajzsa és az élete
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz l.skywalker #3977 üzenetére
A kedvencem amikor falon keresztül lőnek le. Vagy megküldöm az embert rakétával közvetlen közelről, mert az volt kéznél, én kinyírom magam, az meg sétál tovább. A meccseim 80% ilyen megmagyarázhatatlan dolgokkal van tele. Kész szerencse, hogy már megvan a 35 IB loot, mert kellett a hajó.
Ja meg pont most olyan is volt, hogy hand cannon-al lövöm a gyerek fejét. semmi, majd mikor kifogytam és elkezdek tárazni, akkor elfekszik és kiírja valójában fejes volt vagy 1 másodperce. gondoltam nice
-
Prof01
veterán
Update 1.2.1 Kint van, töltsétek!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gyeptégla
csendes tag
Elvileg van a játékban valami Xur nevű kereskedő. IO-n egy fekete ruhás alak. Miért nem tudok tőle vásárolni? Még a menüt sem dobja fel, hogy valami interakció legyen...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ééés a clan engram ugyanúgy bugos.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Nekem eddig két karakternél ezek volt (ugyanezek mindkettőnél):
Egy 375-ös Mos Epoc III rakétavető
És egy 375-ös exotic kezestA harmadik karakterrel még nem néztem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest