Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
válasz
Veleczki77 #80 üzenetére
ott a pont
-
Veleczki77
csendes tag
Darkorbit HU1 már régen halott! Ezt mindenki tudja csak nem akarják tudomásul venni a belefektetett pénzük miatt..Tiszta Farmerama csak az űrben...fantáziátlan és az adminok a legnagyobb csalók benne. Aki panaszlevelet ír vagy nyíltan lázad a csalás ellen rövid úton távozik Ban szigetekre,szóval nem ajánlott időt és pénzt fektetni bele. Több éves HU1-es tapasztalattal mondom ezt. Aki nem hiszi az csak érdeklődjön Sörnyitó után ezt a nevet minden veterán játékos ismeri /Lazóka a másik intő példa,pedig sztem a legjobb játékosok közé tartozik a DO minden szerverén/
-
elpzi
újonc
Ez a space cup is nagyon jó volt :-) Itt is a bunda :-D
-
elpzi
újonc
Értem. Azért bevallom nekem már nagyon haldoklik a játék, sokszor hetekig be sem lépek még a főoldalra sem.
Eröltetem még, de nem tudom mikor lesz az hogy ennyi volt. Meg hát nem is jó irányba mennek a fejlesztések, majdnem biztos vagyok benne, hogy a meleg mozgalom aktivistái pénzelik a játékot, annyira színes lesz már... -
-
elpzi
újonc
Játszik még valaki innen ezzel a játékkal? HU1-en elpzi néven megtalál akinek segítség kell bármiben.
-
mark!
őstag
Egész jól haladok. Amikor a legutóbbi hszemet írtam, olyan volt a karim amilyen. Most pedig 20-as, 8iris apis-zeus fullos labor 35lf4 összes dizi (tényleg, mindenre minden
) 10 havoc 10 hercules. Most már csak a halloweeni eventet várom az új dróndizájnok+denevér formáció miatt.
Sylar: szép kis kari, mennyit lősz vele?
-
Toby888
senior tag
én eu 6
-
wotankerhun
újonc
eu 4 en van karim de jo lenne ujra indulna a topik
-
mark!
őstag
Be kéne indítani ezt a topikot aktívra
Egyébként Skandinávia1-en játszok, goliath, 3lf-3 többi lf-2. Régóta játszok, több accom is volt. Félprofi szintet már elértem -
Kydze
újonc
Hát igen végülis ki szeret több százmilliót ténylegesen elbukni. Most legalább visszakapja a kreditet. De ennek az lett a hatása, hogy nagyon felmentek az árak. Kis vackokra is sokat raknak (a lézerlőszer vásárló CPU-ra is gyakran több milliót raknak). A Goliath képesség dizikre is több milliárdot raknak.
- A lőszerraktárat teljesen eltörölték, mostmár annyi löszert raktározhat az embernek amennyit akar. A lőszerraktár növelőket kivették, mert ígymár ezekre nincs szükség. Helyette akinek volt, azok kaptak Logfile-t vagy extra energiát.
- Téli event a Hidegfront névre halgat, hozzá tartozó Hidegfront kapuval. A kapuval a DarkOrbit szülinapját is ünneplik. Ja és persze Hidegfront rakéta az R-IC3 (3 másodpercre lefagyassza az ellenséget).
-
Kydze
újonc
Na azóta sok minden változott szóval:
- Kaptunk egy új licitet (még az év elején)
Óra, nap és heti időre bontva (és mostmár nem egészkor van vége hanem óra 50-kor)
Az óránkénti liciten az eddigi cuccok vannak, meg még pár új termék.
A napi liciten a 3 elit űrhajó (Aegis, Spearhead és a Citadell), az ezekhez tartozó dizik és az összes modul.
A heti liciten a Goliath képesség design-ok vannak.
A licithez még annyit hogy horror áron mennek a dolgok, mert kiírja ki mennyit licitált és ha elveszíti az ember, akkor visszakapja a kreditet. Nincs kockázat.
-
SylarHUN
senior tag
Felpezsdülni látszik az állóvíz!
Új kezelőfelület, gyönyörű teljes képernyős grafika és új név Darkorbit Reloded.
Why is Dark Orbit “Reloaded”? What’s changed? Well, a whole lot actually:
- over 200 new missions
- new interface
- new background music
- new company characters
- new map backgrounds
- improved gameplay -
SylarHUN
senior tag
Sajnálom ezt a játékot.
Nagyon jónak indult.
De mostanra annyira bebonyolították, hogy nem tudom már mi mire való. Mit kell, érdemes fejleszteni, venni?A teljesen új játékosok, nem is értem hogyan boldogulnak vele.
Sajnálatos, hogy abból az egyszerű, könnyen áttekinthető játékból mi lett.
Akkoriban egy VRU, MMO, EIC csata, akár percekig is eltarthatott. Most meg? Nem több néhány másodpercnél. Mire a megtámadott játékos felfogja, hogy megtámadták, addigra már le is szedték.
Véleményem szerint a kevesebb néha több.
Nem kellett volna ez az ágas bogas, bonyolult rendszer.Sajnálom.
Ott áll kihasználatlanul egy Goliath 4 féle verzióban, full Iris-es 16-s szintű karakterrel, Egész Európa 2-s szerveren.
-
artemis99
csendes tag
sziasztok! ha valaki tud egy jó karaktert az irjon erre az e-mail címre valaki_99@citromail.hu!
-
SylarHUN
senior tag
De nagyon ki van halva ez a fórum!
-
törölt tag
Idézet az Alapelvekből:
"amit tiltunk fórumunkban:
játékok accountjának, vagy tipikusan MMORPG játékban használatos tárgyak (karakter, pénz, egyéb item) eladása"
Hirdetni egyébként is csak a Hardveraprón lehet. Ezt most kivételesen nem vettem figyelembe, mint súlyosbító tényező.
Ennek megfelelően a topicot kitakarítottam. Az érintetteket az előéletüknek megfelelően "jutalmaztam".
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SüdiLaller #35 üzenetére
Laller te véletlen nem a néhai CRK klánból vagy?
apuci75 Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Valóban fullos golit csak a pénztárcád erős leürítésével tudsz venni.
Ha jól emlékszem nekem olyan 80-100 rongyomba volt a dolog. -
apuci75
csendes tag
Sziasztok! Nekem fogalmam sincs erről a játékról, de a fiam odavan érte. Hónapok óta azzal nyúz, hogy szerezzek neki egy fullos gólit. Ha valaki tud ebben segíteni, az keressen meg a gatibeci@mailbox.hu email címen, vagy a 06 20 2319717 tel számon. Ésszerű keretek között fizetni is tudnék érte. Köszi!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SüdiLaller #33 üzenetére
A csalókat nem 1xűen blokkolják, hanem véglegesen zárolják az accountjukat. Be sem tudnak lépni.
Attól, hogy a játékból bannolva van valaki, még a weboldalra be kellene, hogy engedje. Azt bárki nézheti, még ha csaló is az illető. -
SüdiLaller
aktív tag
Üdv! Észrevettük hogy a magyar "support" hülyének néz ha kérdezel. Valaki járt már úgy hogy be sem töltötte neki a www.darkorbit.hu oldalt? Mert barátomék így jártak, és csak hálókártya csere oldotta meg a jelenséget. Ugyanis az én gépem betöltötte, sőt még be is tudtak lépni a játékba vele.
(Statikus ip címük-jük van. /rubikom/ szerintem, a hálókari mac címe lett tiltva csak nem tudom miért mikor nem is csalnak)
-
haxy27
aktív tag
Jó ez a játék de tele van hibákall és a magyar suportoknak irhatsz, de teljesen hüjére vesznek. Nem beszélve a csalókrol. Cheterekröl.
-
SylarHUN
senior tag
A CRK Klán weboldala elköltözött!
Új címe: www.mmogames.zoldneon.hu -
SylarHUN
senior tag
Kilépett Béta mívoltából a CRK weboldal!
Immáron teljes pompájában díszeleg! -
SylarHUN
senior tag
válasz
Sgt.Randall #13 üzenetére
Üdv!
Végre ide tévedt egy cég társ!Elindult weboldalunk! Igaz még csak béta, de folyamatosan fejlesztve.
-
Sgt.Randall
aktív tag
Hy!
Én ismerem a CRK jóba is vok GiGoloval és Kroopival isén IV.B-be vok itt a nevem:°»†••SŋΛp𙕕†HU†«°
Legsőrűbben MMO cheten vok -
SylarHUN
senior tag
™Kroopi•Hun™ jóvoltából Vezér helyettes lettem!
Köszönöm a bizalmat! -
SylarHUN
senior tag
A mit és hogyan az az DarkOrbit Biblia teljes terjedelmében ITT található!
-
SylarHUN
senior tag
4. Űrhajók
4.1 Hogyan juthatok egy űrhajóhoz?
- Megveheted a hangárban (kreditért a normál űrhajókat, uridiumért az elit űrhajókat).
- Megveheted árverésen az aukció menüpontban (elit űrhajókat csak kreditért árvereznek el).4.2 Lehet egyszerre több űrhajóm?
Nem. A megvásárolt új űrhajó helyettesíti az előzőt. Azaz: legfeljebb egy űrhajód lehet, amit birtokolsz és irányítasz.
4.3 Mi történik, ha megvettem egy új űrhajót?
Ami már a tulajdonodban volt (fegyverek, lőszer, generátorok, extrák), az meg is marad, de csak abban a mennyiségben használható, amennyit az új űrhajó tulajdonságai megengednek. Ha pl. az új űrhajód kevesebb lézer-hellyel rendelkezik, akkor a többi lézer a raktárban marad.
Ha a későbbiekben megint egy nagyobb hajót veszel, akkor ezek a lézerek ismét teljes mennyiségben használhatók.4.4 El lehet adni a hajókat vagy lehet rájuk licitálni?
Nem.
4.5 Mekkora az egyes űrhajók maximális sebessége?
Phoenix Starjet maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 396
Yamato Starjet maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 432
Defcom Starfighter maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 396
Leonov Starjet maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 504
Leonov Starjet maximális sebesség (ércfejlesztéssel és hazai térkép bónusszal): 528Liberator Starfighter maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 432
Piranha Starfighter maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 468
Nostromo Starfighter maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 504
Vengeance Starfighter maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 552
BigBoy Battlecruiser maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 492
Goliath Battlecruiser maximális sebesség (ércfejlesztéssel együtt): 540
senior tag
3. Billentyűfunkciók
3.1 Támadás
Az ellenfél kijelölése egérkattintással működik. Kattints az egérrel egy NPC-re vagy egy ellenséges űrhajóra, így jelölheted ki az ellenfeledet. A támadás már billentyűkkel is indítható.
- A [CTRL] aktiválja a lézert, a billentyű újabb lenyomásával a támadás megszakítható.
- A szóközzel a rakétákat lőheted ki, mindig azt a fajtát, amelyik a támadás pillanatában ki volt jelölve. Mivel a rakétakilövőt egy lövés után újra kell tölteni, eltart egy darabig, míg a következő rakétát ki tudod lőni (az utántöltés automatikusan történik).3.2 Lőszer-váltás
[1] - Az 1-es billentyűvel az LCB-10 lőszer választható ki (egyszeres kárt okoz)
[2] - A 2-es billentyűvel az MCB-25 lőszer választható ki (kétszeres kárt okoz)
[3] - A 3-as billentyűvel az MCB-50 lőszer választható ki (háromszoros kárt okoz)
[4] - A 4-es billentyűvel az MCB-100 lőszer választható ki (csak különleges alkalmakkor kapható, négyszeres kárt okoz)
[5] - Az 5-ös billentyűvel a SAB-50 lőszer választható ki (pajzsot támadja)3.3 Rakéták váltása és aknák lerakása
[E] - a R310 Seeker rakétákat választja ki (max. 1000 pont kárt okoz lövésenként)
[R] - a PLT-2026 Hiob rakétákat választja ki (max. 2000 pont kárt okoz lövésenként)
[T] - a PLT-2021 rakétákat választja ki (max. 4000 pont kárt okoz lövésenként)
vagy [Y] - egy ACM-1 érintésre robbanó aknát tesz le (20% kár robbanáskor) (percenként csak egy aknát lehet lerakni)3.4 Ugrás, űrhajó konfigurálása, kijelentkezés
[J] - lehetővé teszi egy csillagkapu közelében a szomszédos térképre való ugrást.
- váltás az 1. konfiguráció és a 2. konfiguráció között. Egy konfigurációváltáskor az új konfiguráció csak pár pillanatnyi várakozási idő után áll fel ismét.
[L] - megkezdi a kijelentkezést. A visszaszámlálás után az űrhajód elhagyja az univerzumot és a csillagtérkép bezárul.
3.5 A látóterület megnövelése
[H] - gomb lenyomásával eltüntethető a HUD (Head-up display) a csillagtérkép felső részéről. Ha újra a [H]-ra kattintasz, a HUD ismét megjelenik. Ha éppen nem látszik, a bal felső sarokban egy "H" betű utal arra, hogy ez a funkció ezzel a billentyűvel ismét bekapcsolható.
[b] - a HUD kikapcsolt állapotában megjeleníti a minitérképet.
[F] - eltünteti a bónusz-dobozokat, nyersanyagokat, aknákat, a saját és idegen szállítmányokat.
senior tag
2. Támadás
2.1 Hogyan támadhatok?
Gyakran fogsz olyan helyzetekbe kerülni, ahol védekezned kell, és még gyakrabban olyanokba, ahol te leszel a támadó.
Három fegyvertípus áll a rendelkezésedre: lézer, rakéták és aknák. Mielőtt a lézert vagy a rakétákat kilőnéd, ki kell jelölnöd egy ellenfelet - kattints az általad választott ellenfélre. A kijelölést egy piros kör jelzi és megjelenik az ellenfél életerőpontja. Mihelyt megtörtént a kijelölés, válaszd ki a fegyvertípust - lézert vagy rakétát.
Kattints a lézer-támadás gombra és addig fogsz tüzelni az ellenfeledre, amíg csak van lőszered vagy amíg meg nem semmisíted az ellenfelet vagy amíg rá nem kattintasz újból a lézer-támadás gombra.
Ha a rakéta-támadás gombra kattintasz, mindig csak egy rakétát lősz ki.
Tipp:
Kattints először a lézer-támadás gombra és közben időnként a rakéta-támadás gombra. A fegyverek közvetlenül is aktiválhatók: a [CTRL]-billentyűvel a lézer, a szóközzel a rakéta.
Az extrák között található egy úgynevezett rakétagyorsító. Ezzel az eszközzel a rakétákat dupla sebességgel lőheted ki! További extraként felszerelhető a hajóra egy automata rakétakilövő, ezzel lézertámadás közben a hajód automatikusan lövi a rakétákat mindaddig, míg be nem szünteted a tüzelést.
A harmadik fegyverfajtaként az aknák állnak a rendelkezésedre. Ezeket a rakétákkal együtt tarthatod raktáron. Miközben a csillagtérképeken átrepülsz, egyszerűen lerakhatod az aknát, ha megnyomod az vagy az [Y] billentyűt. Az akna kb. 5 másodperc múlva aktiválódik. Ha egy másik űrhajó ér az akna közelébe, felrobban. Figyelj tehát oda, mert ha egy akna a te űrhajód közelében robben fel, a te hajód ugyanúgy kárt szenved! Az akna csak a játékosok álltal irányított hajókat sebzi, az ürlényeket nem!
senior tag
1. Mozgás a térképen
1.1 Hogyan tudok repülni?
A térképen való manőverezés az első, amire szükséged lesz. A játékot végig egérrel játszhatod, az egérrel tudod irányítani az űrhajódat a galaxisokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy bárhová kattintasz a térképen, az űrhajód oda fog repülni. Javaslat: ha a bal egérgombot lenyomva tartod, az űrhajód folyamatosan fog repülni.
Tipp:
Sok időt fogsz azzal eltölteni, hogy a világűrben repkedsz és néha bizony nagy távolságokat kell megtenned. Ebben a jobbra lent található minitérkép nagy segítséget adhat. Ha a minitérképen egy pontra kattintasz, akkor az űrhajó oda fog repülni (akkor is, ha éppen tűzharcban van). De vigyázat: a minitérképen pontatlanabb a navigáció a nagy térképhez képest - tehát vigyázz, hova kattintasz.
A térkép szélén túl található a sugárzóna. Ezen a területen a hajód folyamatosan sérül és akár meg is semmisülhet, ha túl sokat tartózkodsz ott.
senior tag
Üdvözlünk a fedélzeten, Űrpilóta!
Ezek az első tippek és trükkök, hogy sikeres legyen a bevetésed a világűrben:1. Gyűjts nyersanyagot a világűrben és cseréld be az űrállomáson kreditre.
2. Figyelj arra, hogy a saját megbízód más űrhajóit ne támadd meg.
3. Gyűjts tapasztalatpontot földönkívüliek és ellenséges űrhajók lelövésével.Irányítás
- egér: repülés
- [CTRL]-billentyű: lézerlövés
- szóköz: rakétalövés
- -billentyű: akna lerakása__________________
Üdv,
GreatG -
SylarHUN
senior tag
Csatlakozzatok a (CRK) correct klán-hoz!
Rangok:
Vezetőnk: ™Kroopi•Hun™
Vezér helyettes: csigabigaaa
Vezér helyettes: •GiGoloHUN•
Gyilkos: =Aaron_Stone=
Gyilkos: ░▒▓ΚΛΜΞLΞΟΝ®ΗЏΠ▓▒░
Gyilkos: •™ŊǺɣʆɨǧȟȚ™•
Gyilkos: ricsi1996/hun
Gyilkos: |RoGeR|HU[ΣΛ]Rang nélküli tagok:
░▒▓ĜłĜøŁøΗЏΠ™▓▒░
~¤DeathLord¤~
huntergamer96
÷Dark-Mark210÷
sólyom55
=Halálmester=
tamas13/HUN
noémikee.^^
T-Rex(hu)
Gáb(hu)
•™DanielRay•Hun™•
savaşbaşladı08
-pisti16-
kornel151 -
SylarHUN
senior tag
DarkOrbit
Ezt a témát azért hoztam létre, mert ez az online böngészős játék egy remek, bárhol és bármikor játszható, telepítést nem igénylő alkotás még itt a pH-n nem kerűlt bemutatásra..
És a lényeg, viszonylag kisteljesítményű számítógépeken is elfut!LESZÁMOLÁS A DARKORBITBAN
Támadások az űrben! Messzi galaxisokba kell repülnöd, ahol rengeteg veszély leselkedik Rád. Állj helyt a tűzharcokban, légy bátor űrpilóta és harcolj a megbízódért!A DarkOrbit kultuszjátékká vált az űrhajós játékok között. Játékosok milliói járják a galaxisokat, állig felfegyverkezve és állandóan értékes nyersanyagok után kutatva.
Most ingyenesen regisztrálhatsz!
Játék leírása:
3 nagy cég küzdelme az űr uralmáért!
Izgalmas próbák kezdőtől profiig!
10 egyénileg konfigurálható űrhajó!
Számtalan fegyver, lőszer és felszerelés!
Minden hónapban megnyerhetsz 10.000 eurót!Feltételek:
Pentium© III 1,6 GHz vagy (Mac OSX) kompatibilis számítógép
Legalább 256 MB RAM memória, 512 MB RAM vagy több ajánlott
Legalább 16 MB videokártya, 32 MB vagy több ajánlott
Adobe/Macromedia Flashplayer, 9.0.115.0 vagy újabb verzió
Optimális: InternetExplorer 6 vagy újabb, FireFox 2 vagy újabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest