Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
-
melega
őstag
Én hülye mielőtt válaszoltál elhasználtam az egyik Fire keep soult.
Viszont Taurus demon, Capra Demon, Batterfly meglettek az utóbbi harmadjára.
Most majd megyek Dephtsbe utána Blight tawnba a második harangért.A harmadik részben Pontiff volt a vízválasztó 11+4 es jelzésű estus flaskával meglett 6. ára.
Aldrich is meglett, illetve a Dancer 11+7 es jelzésű estus flaskából és 6 emberből 0 lett. Alig maradt életem. -
melega
őstag
Még annyi hogy a Farkasnak karddal a szájába kicsiket tudtam sebezni az még nincs meg.
Meg hiába húztam fel maxra a kardom pajzsom páncélom a baltát is amit a sárkányokért kaptam az óriádoknak meg a farkast örzőknek szonte semmit nem vett le az életéből.
Gondolom az Iron lovag a vìzválasztó utána megint olyan fegyver kell találnom ami maxra húzva jól sebez márcsak az óriások miatt is. Meg az iron páncélt.
A kovácstól meg az összes kulcsot megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Statjaim a következők
Level 31
Vitality 24
Attunement 10
Endurance 18
Strength 16
Dexterity 14
Resistence 10
Intelligence 9
Faith 11Fegyvereim:
Gargoly tale Axe +5
Claymore+5
Pajzsom Hollow soldier shield +5Még annyi hogy varázslatokat az egyik lovagtól tudok már venni, de ahhoz a Faithot 1 el fel kell húzni hogy használjam őket.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Sif farkast meg a Forest Hunter bandát ráérsz később lerendezni, amikor már legalább +10-es a fegyvered. A hozzávalók a Depths-ben és később lesznek.
A Gargoyle Tail Axe nem a legjobb fegyver, mert nagyon lassan nő a sebzése a statjaiddal. Az elején még OK, mert az alap sebzése jó. De később érdemes valami mást szerezni.
A hollow soldier pajzsnál is van jobb. Ha stability kell (minél kevesebb staminát veszíts, ha ütik a pajzsodat), akkor farmolhatsz magadnak egy Balder Knight shieldet.
Később lesznek kicsit jobb közepes pajzsok is.
Egyébként meg sokan tolják Grass Crest Shield-del, mert az meg visszatölti a staminát. (És az egyik szükséges összetevő ahhoz hogy élő legenda - azaz Giantdad - legyél)."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
Óóó, akkor megkaptad a játék egyik különleges meglepijét.
Ez a "cursed" státusz. Ilyenkor emberré sem változhatsz vissza.
A legegyszerűbb ha szerzel valahonnan purging stone-t (pl. a vízvezetékben tanyázó árustól). Vagy meglátogatod Ingwardot a "szellemes" New Londoban, mert ő is le tudja venni (csak marha nehéz odáig elvergődni).
De legalább amíg átkozott vagy simán tudod sebezni a szellemeket."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Én is depth-ben járok, a szarvas főmufti kellemetlen meglepetést okozott, az biztos .
Lássuk be, azért wiki meg yt nélkül felélt se hoznánk ki a játékból, mondjuk mint anno a 2000-es évek kezdetén, amikor még nem volt elterjedve a net, esetleg egy print újságcikkben olvastad a tippeket!
Nade amúgy jó kis game!
Én most itt tartok:
lvl 30
vit 22
att 8
end 16
str 23
dex 13
res 12
int 9
fai 9
humanitiy 13bastard sword +4
chain armor +2
elite knight helmet
elite knight gauntlet
elite knight leggings
knigh shield / balder shieldElég óvatosan bánok a fejlesztésekkel, nem akarom ellőni a sok titatit akármit egy vacakra, a köv. sarkon meg dob valami jó cuccot, biztos idegállapotba kerülnék . Egyenlőre a bastard megtetszett, arra dobtam +4-et, picit a páncélra, és kivárok. Sajnos a Fire keep soult én is ellőttem, na majd a következőnél próbálkozom.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
melega
őstag
Képzeld majdnem sikerült chaos is de épp akkor ment tönkre a 250 es sebzésű 6000 pénzes kardom így megint csak elég keveset tudok neki sebezni.
Ezért visszamentem más helyszínre lelkeket gyűjteni a 30 as strongért egy hasonló sebzésű felhúzott baltához mivelhogy a kardom nem javítható a játék 2. Meglepetése.
A fölösleges cuccaimat hol tudom eladni?
Kéne a pénz a játékban. -
melega
őstag
Na chaos is meglett ne tudjátok meg a buzi Unded Parishon végigmentem 200 szor hogy a strenget 18 ról 32 re fejlesszem.
Amúgy 50 es szintű a karakterem.
Jöhet a csapdák háza.A póknak amúgy így nem sok esélye volt.
-
MageRG
addikt
Fejleszd fel a fegyvered +10-re, utána mindegy. Ha van divine fegyvered akkor a katakombák sokkal könnyebb.
Egyébként sztori szempontjából Sen's fortress jönne. Szerintem az első 200 méteren el tudod dönteni erre mész-e először."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
-
MageRG
addikt
Minden boss lelkéből készíthető valami fegyver. Gyakran többféle is, ezért egy végigjátszás alatt nem is szerezhető meg az összes.
Sif lelke érdekes, de nem vesztettél sokat vele. Csak ha az összes achievementre hajtasz."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
Értem Sif halott, Stray Demon halott megvan a kulcs a képhez, a csapdák házán átjutottam, a bivalyfejű demon ami Chaos pók után van halott, a láva lefolyt de nem arra mentem direkt.
Még Iron Garden és jöhet Anor Londo.Egy humanity kevés az estus flaska növeléséhez legalább kettő kell.
Így még csak 5 van. Egy csomó humanityt elhasználtam bossharcoknál.
Ez szívás.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Szerintem a Demon souls, dark souls 1,3 alapjáték könnyebbek mint a Nioh 2, Surge 2 ha önállóan játszátok.
A Nioh 2 ben van segítség gyengébbeknek. A Surgeban nincs.
-
melega
őstag
Az a helyzet hogy Dragonslayer és Executioner is rég meglenne a DS 1 ben ha 15 estus flakám lenne.
Viszont olyan hülye voltam hogy a játékban a nagyon sok humanityt elbasztam.Ahonnan indulok van 10+0.
A 0 jelzés nem tudtam hogy a Fire keep soul kell a flaskák erősségének a növeléséhez 2 ő elbasztam másik kettőhö meg meg kell ölni keepereket.Addig nem akarom amíg Dragonslayer és Executioner nincs meg.
Onnantól jön a gyorsutazás.Második fázis megvan de amikor executioner seggre ugrik villámolva leveszi az összes életem, hiába marad kevés élete.
Amúgy 260 és 280 as sebzésű 10 es szintű fegyverekkel megyek.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
Akkor nincs más hátra, irány a katakombák. Ugyanarra vissza tudsz menni amerre jöttél (visszavisz a szárnyas dög).
Anor Londoban a palota titkos pincéjében találsz egy occult clubot. Ezt tudod downgradelni vmelyik kováccsal +10 divine clubbá.
Ha más nincs, ez is jó a csontik ellen."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
gorgo
őstag
Hmm, haladgatok én is, viszont nekem se fenékig teljfel. Konkrétan a karakterfejlesztéssel vannak gondjaim. Warriort ugye Dexre nem fejlesztünk, hát jó, egy pontot se tettem rá. Cserébe van jó magas erő és élet, meg az Endurance-t is felhúztam 20 körülre.
Viszont TETŰ LOMHA szar egy karakter, úgy még elviselhető, hogy 50% alatt tartom a felszerelés súlyát hogy ne lajhár legyen, de így is elég küzdelmes körbetáncolni erősebb ellenfeleket. Amik ha megütnek, sokat lezúznak staminából is meg életből is ha amaz elfogyott. Mihez képest? Ugye yt-n megnéz az ember ezt-azt, márcsak kíváncsiságból is.
Esetenként szarabb statokkal sokkal flottabbul haladnak/a bekapott ütések náluk sokkal kevesebbet vesz le. Ez hogy??? Megfigyeltem, közös jellemzőjük, hogy nekik 20 körül van a dex-ük. Most meg már elég drága egy szaros kis pontot is az alap dexre tenni, bár lehet hogy nem késő (?)."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
melega
őstag
Az első rész után a másodikat akarom kezdeni.
Kérdésem lenne hogy hogyan tudom majd a Dark Souls 2 ben az estus flaskáék számát növelni?
Az estus flaskák erősségét növelni?
A 3 ban undebone sharddal 11+9 volt.
Az 1 ben fire keeper soullal meg egy ellenséget le kellett győzni a flaskák számának növeléséhez az le van győzve.
(B)(B)A 2 ben hogyan kell a flaskák számát és erősségét növelni?(/B)(/B)[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Másodjára meglett a Lord Vessel miután hazajöttem rájöttem hogy másként kell csinálni.
Mostmár utazhatok bárhova.
-
MageRG
addikt
DS3-hoz és a BB-hoz képest mindig lomha lesz.
Megoldás: Havel's ring, FAP ring, esetleg mask of the father és nyomod az endurance-t amíg kell. Ha fast roll kell, akkor 25% alatt kell legyél.
Ha futsz v. kifogysz a staminából akkor nagyobbat is sebződsz. Meg ott van a counterhit és az instability hit is
A dexre tegyél nyugodtan ha kell. Pl. a black knight fegyverekhez 18-as dex kell."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
A DS 1 lassú, de magamtól ölök le mindenkit ps 5 ön 58 órám van benne.
Bad of Chaos is meglett.
A boss is a festményben.Maradt New Londo ott majd lesz a Four kings
DLC
Nitó
A sárkány aki börtönbe zárat majd
Végül a király.Annyi hogy mostmár 10 es szintű fegyvereim vannak.
6 os szintűvel hiába öltem a csontvázakat a fehérek összeestek a barnábbak újraéledtek akkor is mikor összeugrottak a csontok és pont akkor csaptam beléjük.Jelenleg 3 helyen 20 estus flaskát ad a játék ezek +3 as erősségűek.
A Demon Souls remaket 80 óra alatt vittem végig utána jöhet a DS 2 trainer és segítség nélkül.
Abba lesz 100 órám szerintem. -
MageRG
addikt
A csontik csak akkor nem élednek újjá, ha megölöd a hozzájuk tartozó nekromantát (ami nem mindig egyszerű). Vagy divine fegyverrel vered le őket. A fegyver szintjétől nem függ.
A Bed of Chaosért részvétem, talán a DS széria legrosszabb bossza.
A DLC nehézségben elég más lesz..."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
Igen megöltem Bad of Chaost, Nitot, Four kingset.
A sárkányt a végére hagyomViszon Knight Astorias kifogott rajtam. Egy csíkokat tudok neki sebezni 20 estus flaskából marad több mint 10, de megöl.
Nagyon hosszú élet és zöldcsíkkal.Nagyon optimalizált.
A Dragon slayer meg a felsorolt bossok ahhoz képest sétagaloppok.A másik a második részhez nem tudtok valami játékmenet leírását?
Milyen sorrendben érdemes vele haladni?
Meg tudom ott estus shard kell az estus flaskák növeléséhez, az erösségének növeléséhez meg unded bone helyett valami más. -
Bad Pritt
félisten
Artoriasnál egy dolog működik igazán: közel kell maradni hozzá és dodge-olni orrvérzésig, néha ütögetni, majd amikor buffolná magát, akkor rendesen megcsapkodni. Nem szabad hagyni, hogy végigcsinálja a buff animációt, mert utána szignifikánsan erősebb lesz.
Amúgy csak rá kell érezni, nagyon más stílusú boss, mint az alapjáték bármilyen ellenfele, szinte ilyen kísérleti, proto-DS3 bossként működik.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest