Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Jahm, ha valami rezisztens a tűzre akkor élből a sebzés kétharmada elveszett teljesen. Mondjuk ilyenből csak két és fél van az egész játékban, Old Demon King, Nameless King első fázis, Soul of Cinder, de az nem segít, hogy pont az utolsó boss ilyen.
Mondjuk legalább a black flame varázslatok használtak, NG+ végén azokkal be tudtam aprítani pár próba után.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
Épp csinálom a Fia q-t. Az aqueduct facing cliff közelében van egy crucible knight. Szük terület körbe szakadékkal, nagyban nyomjuk a fightot, jön a szárnyas phase aztán simánblerepült a szakadék aljára.
Go Gunners!
-
Weareus
addikt
válasz Bad Pritt #8443 üzenetére
Gratula, nice work
Az Anor Londo-s vagy a Lothric Kastélyos farmolás volt melósabb? Nekem előbbi kész, utóbbit most kezdtem.
Quality builddel nem volt nehéz...,csak a drop rate, pfejjj..
[link][ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
P.s.: meg mondjuk egy Silver Knight butikot lazán nyithatnék...
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Weareus #8459 üzenetére
Lothric-ban nem farmoltam, a sunlight medalt red soapstone-nal megoldottam tesómmal. Ami nagyon frusztrált az a swordgrass farmolása, ezek a ghru-k nagyon hektikusak voltak, néha 30 mp alatt kinyírtam mind a hármat a hídon, máskor vagy 3 percig tartott, mert folyton spammelték a csapkodós támadásukat.
A silver knight farm melós, unalmas, sok idő, végül 8 óra volt tisztán. Az utolsó három körben kiesett három proof of concord kept, az mondjuk jólesett. A 10. proof után már vissza se mentem szintet lépni, végül majdnem 20M soult költöttem el a firekeepernél.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
Rátaláltam a Dark Hand fegyverre, váltogattam a raw broadsword és e között. A játék feléig simán elvisznek.
Sokan cheatnek mondják, de ilyen hibrid buildnél nem érdekelt. +6os broadsword a tűzkarddal már jobb.
Közben már 28/28 az int/faith és folyamatosan azt fejlesztve a sebzés egész jó a varázslatoknak, csak hát mana nincs rájuk.De közben arra jövök rá, hogy a játék elején nem sok értelme van ezeknek a buildeknek.
Így a területeken simán elszórakozok, megy pár tűzlabda a nehezebbek ellen és 1-2 ütéssel fekszenek, a kisebbeket meg simán leütöm. De Bossok, Nagyobb ellenfelek és szopósabb vagy hosszabb(a mana és estus gyorsan elfogy) részeknél nagyon kijönnek a hátrányok.
25os vigorral és 14es endurance-al már ügyesen kell játszani. Bossok ellen kell az ember. Watchers és Sullyvanhoz már NPC segítőt hívtam rögtön,(ha már ott voltam mondom miért ne) elsőre meglettek amin csodálkoztam de utólag nem bánom.
A varázslatok lofaszt nem sebeznek rájuk és rohadt gyorsak is, javarészt ütöttem rájuk csak.Lehet sokkal célra vezetőbb egy sima builddel elkezdeni.
Tehát Str/dex akár int build is mehet, mert azt már farron keepnél lehet infuse-olni. (Miracle faith se jó mert kevés a jó varázslat és ugyan úgy szét mennek a pontok.)
Akkor csak 3 statot kell húzni amivel sokkal erősebb vagy.
5 stattal semmi nem lesz jó, de még a gyűrűk is inkább a varázslatokra koncentrálnak.
A legjobban egyébként az Attunementen vérzik el a dolog.
Azt úgy is a végére hagyjuk de közben elveszik a lényeg.
Tehát végeredményben elvarázsolgatok menet közben, meg egy kicsit másabb így sokadik végigjátszásra, de semmiféleképpen se effektív.
Egyszerűbb lett volna később respecelni amikor már van szint és cucc is hozzá. -
Bad Pritt
félisten
-
Weareus
addikt
válasz Bad Pritt #8463 üzenetére
Ismerős hely...
Nekem most még majd ng++-ban meg kell látogatnom a Névtelen Királyt egy gyűrű miatt...
Végül úgy döntöttem, kemény leszek, mint a kád széle, és nem kértem segítséget semmiben online haveroktól.
Lesz itt még meló...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Bad Pritt
félisten
Dark Souls 2 PS3, Xbox 360 servers to shut down
Bár nem hiszem, hogy sok embert érint manapság.
-
gorgo
őstag
DS3-ban, +4 ... +6 upgradekhez Large Titanite Shard kell. Több is, szinttől függően. Namost nekem van 20 db, azaz elég ahhoz hogy a fume-ot +6ig nyomjam. De nem, azt írja ki, hogy additional item needed... wtf?
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
ThySoul
senior tag
Na, Elden ring RL1 után nekiugrottam a DS3 SL1-nek, igazi élmény hogy van esélyem támadni a bossokat meg nem változtatják random az attackokat mozdulat közben. Cserébe idegbajt kapok a régebbi irányítástól az ER után, de ennyi baj legyen.
Van valami route amit érdemes követni? Elején vagyok csak, Abyss watcherst tudtam le, húzni akarom a fegyvert +6 fölé aztán tervezek visszamenni a dancer+oceiros+gundyr hármasra.
-
MageRG
addikt
válasz ThySoul #8472 üzenetére
Abysswatchers után be szoktam ugrani Smoldering lake-be, összeszedni az ingyen large shard-okat + a bone shardot a kukactól.
Horace felé van egy crystal lizard ami chunk-ot dob. Ha van black firebomb-od, azt is el lehet cserélni a Pickle Pee-nél egy chunkra. Éééss... máris +7-nél tartunk.Utána Dancer, majd összeszedem az összes chunk-ot a Dragon barracks és Oceiros környékéről. Ez elég kéne legyen +9-hez.
Ha túl akarom tolni, akkor kiruccanok a Cleansing Chapelhez (közben le kell csapni a Crystal Sage-et) és onnan Ariandelbe. Ha lejutsz a jégszakadék aljára és lecsapod az utolsó fanénit (amelyik a snap freeze varázslatot őrzi), akkor megjelenik egy létra.
Ennek a tetején lesz egy ingyen Slab.Mivel tolod? Raw broadsword?
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
ThySoul
senior tag
-
Weareus
addikt
Közben nekem is kipattant a platina ng+6-on még meg kellett ölni Cinder bácsit az utolsó endinghez...(eleve egy ng+3-as karival - amit jó másfél évre otthagytam - indultam neki a platina runnak...)
Komolyan mondom a Nioh-t könnyebb volt platkózni...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
MageRG
addikt
Berakom ezeket a guide-okat ide, mert szerintem messze a leghasznosabb amit eddig láttam. Tudom, 2016-os game, meg volt azóta egy ER is.
Dark Souls 3: Nameless King EASY GUIDE Dark Souls 3: Sister Friede EASY GUIDE Dark Souls 3: Darkeater Midir EASY GUIDE Dark Souls 3: Slave Knight Gael EASY GUIDE "What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Janusz001
őstag
Ds3 és ER után érdemes a Ds1 remasteredbe belevágni? Nagyon fapados, illetve ezekhez képest mennyire nehéz?
-
Redcaster
őstag
válasz Janusz001 #8478 üzenetére
Szia, én nemrég kezdtem bele a 2. végigjátszásomba az első résznek, a DS3-ba beleszaladt közel 300 órám. Idő mire megszoktam, eléggé fapados a menü, valamint a 3 után nagyon fura volt, hogy nem lehet gyorsutazni a bonfireöktől csak egy idő után, és még akkor sem lehet mindenhová. Amit nekem a legnehezebb volt megszokni, az hogy nem tudsz "bármerre" dodgeolni: előre, hátra, balara és jobbra tudsz csak, "átlóban" mint a DS3ban, ERben vagy DS2ben nem. Ha ezt megszokod, szerintem nem kesz probléma
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az istentelen szűkös helyet kell mindig újra megszoknom, mikor visszatérek. Mindenhol max kétember széles folyosók, utak és ösvények, sokszor tele ellenséggel, lelökdösnek, megdobálnak, legurulsz magadtól, aztán ahol meg van hely (Anor Londo) ott meg féltucat ellenség lófrál az egész pályán.
-
ThySoul
senior tag
Hát ez az SL1 Dancer fight visszahozta az emlékeket mikor gimisként sirhatnékom volt a grab attackjától
-
ThySoul
senior tag
Viszont oceiros meglepően könnyen összejött, 3 try volt összesen. Harc felében mondjuk a pajzs mögött bujkáltam nehogy hiteljen a charge de az mellékes. Egyébként rettentő rosszul sikerült egy boss, agy nélkül rohangál fel-alá miután megvadul az egész testes hitboxával
-
Bad Pritt
félisten
DORK SOULS "Anor Londo" (Dark Souls Short Parody)
Ez a srác még mindig zseniális.
-
gorgo
őstag
Hogyan kell azt kardot működésre bírni ami megöli a Yhorm the Giant-ot?
Fax kivan már..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
MageRG
addikt
L2-t (weapon art) nyomva tartani amíg fel nem tölt (lesz egy nagyobb széllökés). Utána R1 vagy R2.
Egyébként anélkül is le lehet győzni, csak kicsit kimerítő.
... vagy behívod a hagymalovagot, ha végigvitted a questline-ját."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
nanamii_o
tag
válasz Phoen|x #8490 üzenetére
Demons soulsban is van egy ilyen, hogy le van szúrva a földbe egy kard és azzal kell kinyírni a bosst. Először nem tudtam kinyírni, mert tele volt az inventorym és nem engedte, hogy felvegyem a kardot, de közben lőttek mindenhonnan. Az is vicces volt. Nagy player vagyok, tudom. Egy csomó ilyen storym van még. Volt olyan, hogy bossharc közben tört el a kardom, de nem volt nálam az a por amivel meg lehet javítani és úgy kellett megölnöm. Akkorát sebeztem mintha kaviccsal dobáltam volna kb.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ezen kiköptem a levest.
-
MageRG
addikt
Végre valaki megmutatta, hogyan győzd le a Dark Souls 1 legutálatosabb bosszát, a Bed of Chaos-t*
* Ahogy Miyazaki-san elképzelte. Magyarul Super Mario-t kell játszani egy olyan játékban, ahol az ugrás legendásan sz@r.
-
MageRG
addikt
válasz nanamii_o #8497 üzenetére
Ezzel (Tokhi bomb) sokkal többre mész, mert egyébként a harc egy idegesítő időhúzás.
-
Tasunkó
senior tag
Nehéz nem volt, de tényleg utálatos. Mindenhez beöltözködök, nem szoktam tangeszban nyomulni, mert olyan valószerűtlenné teszi a játékot. Ehhez is van a gardróbban a fekete boszorkányos szoknya, meg tűzálló fekete páncél, jó nagy pajzzsal. Döcögősebb úgy, de random 2-20 próbálkozás között egyszer bejön hogy még a szakadékbaugrást sem rontom el, aztán annyi.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest