Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
Astoriast a ds1-ben a legjobban utáltam címet magasan vitte. Azt mondják gyorsan kell kinyírni mert mindig roszabb lesz. 3 szor buffolta fel magát, megtanultam miliméterre pontosan elugrálni előle. Imádom a dark soulst de soha többé ezt a kasmírkabátos g..cit.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Bad Pritt
félisten
Másnak is nagy mumus minden varázslós labirintus helyszín? DS1-ben a Duke'a Archive előtt elég sima volt a játék, de ott rendesen megszenevdtem, most DS3-ban háromszor haltam összesen (abból kettő a Firelink Shrine torony ugrálós része), 0 lelket veszítettem, majd a Lothric kastélytól kezdve estem-keltem és már 5 szintnyi lelket buktam a Grand Archive-ban. Valamiért nagyon nem mennek ezek a helyszínek...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
melega
őstag
válasz cyberkind #7602 üzenetére
20 estus falskám van és level 78
Vitality 33
Endrance 38
Estus falska 20+3
Fegyverek zveihander+10 260
Greataxe+10 260
Pajzs
Black iron greatshield+6
Amúgy most wolf ringgel fogom megpróbálni úgy egyszerűbb.Mellesleg ps 5 ön játszom és nem lépett be npc online segítség, de nem is akartam.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Jártam a Four kingset is kinyírtam
Four kings halott 3. ára, Crysal cave boss halott, Nito halott, a 4. ezüstrófeás boss halott.
Gwynthez nem akarok bemenni amíg Manus dlc bosst le nem ölöm most rajta a sor.
Ķérdésem titan slab van nálam.
Titan chunk, Titan twins, blue, green red titan slubok és titan chunkok vannak nálam.Mivel fejlesszem tovább a fegyverem 260 asról és a baltát 280 asról és melyik kovácsnál?
Anor Londo?Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz Bad Pritt #7607 üzenetére
Te ez a boss, és az Abbys Watcher és Dancer az alapjátékban nagyon sokadjára lett meg.
12+7 esus flaska és hosszú élet és endurance csíkkal 3 mm életem maradt 0 estus flaska.A többi boss nem vészes.
Az első magamtól végigjátszott souls játékom Demon souls remake, aztán Dark souls 3, most az egyen a sor, utána a DS 2 jön.
Utána a Nioh 2 őt próbálom meg, de szerintem az nehezebb mint a DS széria, ha abba se hívok be segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az alap DS3-ban magasan a Dragonslayer Armour meg a két herceg volt a legnehezebb. Előbbit magam sem értem, miért, mert q többi nagyot csapó boss simán ment, utóbbinál a kamerakezelést nem tudtam megszokni.
Viszont a Nameless King egy feeling, minden benne van, amitől nehéz és jó egy boss.
-
MageRG
addikt
válasz Bad Pritt #7613 üzenetére
Nálam is van egy olyan jelenség, hogy a nehezebb bosszok már könnyebbek, mert sokkal többet haltam és gyakoroltam velük.
A DS3-as Pontifftól kiráz a hideg, sose tudom "normálisan" lecsapni. Mindig eszeveszett kaszabolás, pánikolás lesz belőle."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
melega
őstag
válasz Bad Pritt #7613 üzenetére
Igen, de ahogy tapasztalom a DS 1 volt a legkönnyebb.
A very large embertr nem találtam meg így is meglett Artorias, Manus, és Gwynt.
A másik kérdésem a DS 2 őt magyar felirattal játszom.
Ott estus töredék kell estuis flaska növeléséhez.
Viszont kérdésem lenne a Dark souls 2 ben az estus flaska plusszolásához mi kell?
Vastagon kiemelt kérdésre fontos lenne a válasz.[ Szerkesztve ]
-
-
melega
őstag
Amúgy a Ds 1 et és hármat azért szeretem jobban mint a 2 őt mert dinamikusabb, és szerintem könnyebbek.
Az Elden ringet is mivel ha valami nem megy/ment tök más irányba mehettem/mehetek karaktert fejleszteni.
Itt az üldözőhöz summonolni kellett.
Meg nagyon nehezen indul be a játék.[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Időközben felhúztam a dex-et, így már használhatom a Black knight sword-öt +3 szinten. Hogy aztán a köv. pályákon ugyanolyan zsenge legyek. Azért most dobott pár jó gyűrűt, sajnos csak 2 lehet, de majd variálom.
YT nélkül a fél életed kéne hogy offline rájöjj dolgokra. Vagy egy egész is kevés lenne. Pl. darkrootban titkos fal mögé tenni a bonfire-t az nem fasza. Meg a dragonfly se akart nekem leszállni, mondom így melee-vel izgalmas nézni és meghalni! Aztán az idézőjel meg a lépcső alatt bokrok mögött. Ühüm."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Hö-hö-hö, milyen igazam lett! És tényleg nem lett könnyebb.
Amúgy azt vettem észre, hogy konzolon tök más. A hidra elleni harcban egy lvl25 srác nyomta, őt, ha eltalálta egy vízgolyó, 25% ment le az életéből. Engem 2 megölt, de úgy, hogy lvl48 szintű vagyok jobb cuccokkal. WTF???
A másik, hogy a PC verzióban (legalábbis nekem nem sikerül) nem tudok sprintelni. Amikor staminából megy a futás. Nekem ilyen opció nincs (?). nulla felszereléssel se, meztelenül. Ugrás dettó. Az se megy, nem is ment eddig soha.Sejtettem, hogy lesz ilyen Tomb Raider féle szívatás is: Sen's Fortress-ben lengő pengék közt hídon át, közben lőnek. Vajh, mi lesz még?
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
melega
őstag
Srácok gond van nálam a DS 2 vel DVDn vettem anno.
Anno csalással játszottam végig most beccsülettel csinálom mint a DS 1 et.
A gondom hogy a játék hamisan működik, mióta kiírtottam róla 6 vírust hiába telepítem újra a hajó amihez az óriásokon keresztül jutok el nem a helyén áll hanem egy szikla mellett. Nem lehet rá felmenni
A másik az npc katrakter aki a Dragonslayer és Lord of Basstile leölésekor jelenik meg nincs a helyén, vagy az mikor jelenik meg aki a szerkezetet csavarja el amire a gép azt írja a szerkezet nem mozdull.
Trainer nem volt Egész délutánokat játszottam.[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
-
Mans20
addikt
-
melega
őstag
Hát nekem az 1 a kedvencem.
A 3 at is szeretem, de ott a Dancertől és a Nameless king úgy lettek meg hogy vagy 100 szor nekik mentem 12+7 estus flaskából 0 lett és az összes emberem elfogyott mivel nincs szerver pcn
A 2 őbe tök könnyű volt az Old demon king ma egész nap játszottam.
Míg eljutottam oda a lovagokon keresztűl azt hittem vagy 6 szor lefejelem a monitort a jól felfejlesztett karddal és pajzzsal se volt könnyű odaáig eljutnom.
Jabba, a Meduza azok nagyon könnyűek voltak.Talán az egyetlen kihívást jelentő boss a vasművekben a Kohó démon.
-
melega
őstag
Megnéztem interneten youtubon hogy 3 helyen hol találok subline done dustot ,és a magyarosított verzióba nem azt adta be a Scolar of The first sinbe.
Az egyik ott lett volna ahol a fogathajtó csontvázzal harcoltam, denem az volt ott.
Valami nem kerek a játékom működésével ésa nincs a gépemen vírus ellenőriztem.Így estus flaska +4 helyett estus flaska+1 van.
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Nekem a scolar of The first sin van meg ami nem más mint egy kibővített megnehezített Dark Souls, az egyik óriás helyén egy agresszív sárkány volt 2.
Elég lett volna nekem a sima DS 2 már mindegy.
PS 56 re se húzom be, a ps 4 és ps 5 ös változat Scolar of the first Sin és direkt nehezebbre csinálták mint az alapjátékot és DS 1 et, végigjátszom aztán törlés.Miyazaki tudja hogyan kell egy jó játékon nehezíteni
-
_drk
addikt
Nem Ő csinálta. Ő Bloodborne-ozott ez idő alatt.
Én azt feladtam egy idő után.
Az a Hitbox meg mozgás kikészített! Meg nem úgy nehéz mint az 1 és 3. Valahogy nem állt össze nekem.
Néztem róla végigjátszás és nekem az is bőven elég volt. Abszolút nem bánom hogy az kiamaradt. 1-2 résznél néztem, hogy az is aki tudja mit csinál is szétszívja magát.
Meg amúgy a Design se tetszett! A karakterem egy idő után rohadt undorító lett. Meg az a fél hp-s bohóckodás is.... -
Bad Pritt
félisten
Amúgy az rohadt érdekes, hogy az Elden Ringnél csomó DS2-es sajátossághoz visszatértek, pedig a DS3-hoz kukázták őket. Rengeteg boss encounter hasonló elvet követ, visszatért a power stance, van life gemhez hasonló item, csak itt az fp-t növeli, a világ is hasonlóképpen szerteágazó módon épül fel, stb.
Mintha fejleszteni akartak volna mindent, ami a DS2-ben nem volt az igazi.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #7642 üzenetére
Az a Pletyka, hogy mindig is Elden Ringet akartak, csak nem voltak meg a technológiai feltételek. Ügye From-ról beszélünk nem nagy nyugati stúdióról.
DS2-őt pont nem tudom, mert azt túl hamar feladtam, de azt nem is a fő csapat csinálta.
Egyelőre annyit látok, hogy az összes játékból vannak belőle elemek.De egy tovább fejlesztett játék kb pont így néz ki!
Nagy negatívot nem is tudok rá mondani, mert aminek működnie kell, az működik.
Az OW nagyon jól sült el szerintem. Nyílván bele lehet kötni ebbe-abba, de felesleges.
Én már most várom az Elden Ring 2-őt! Ha ezt még tovább fejlesztik, maga lesz a tökély! -
melega
őstag
Szerintem a From Software azz elden ringgel majdnem az összes puskaporát ellőtte.
Minden benne van ami egy nyiltvilágú dark souls játékban benne kell lennie.
Most éli fénykorát a From szerintem nem elden ring 2 kéne hanem egy Bloodborne játék olyan ötletes nyiltvilűágú környezetben mint az elden ring. -
melega
őstag
A másik a Scolar of the first sinben most öltem meg a Rohadtat.
Egy nagyon könnyű boss fight, sőt a 4 főellent is tök könnyű volt leverni Freya, Basstlie ura, az Öreg sárkány király...Viszont míg a sok lovagon keresztűl verekedtem magam az Öreg sárkány királyig, meg Freyáig a pókig azt hittem sokszor lefejelem a monitort.
Nem tudtam mindig iFramelni és így nehéz volt azokig eljutni. Messze volt tőlük a bonfire nekem.Nekem még mindig az eslőpr észe a kedvencem, utána a harmadik, utána az Elden ring.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Miyazaki azt mondta sokszor (legalábbis az angol fordításban), hogy a lehető legnagyobb szabadságot akarja adni a játékosoknak, ez az Elden Ringgel maximálisan sikerült is, nem igazán jut eszembe ennél jobb sandbox játék a Minecrafton kívül.
Azt nem csodálom, hogy a DS2-t elengedted, egy gyenge játék. Lehet szeretni, nem szeretni, mint bármelyik másik From produktumot, de technikai értelemben egy CP2077 szintű hulladék a mai napig, csak nem volt körülötte akkora hype, így nem is bukott akkorát, olyan megoldásokkal, ami már a 2000-es évek elején is gázak lettek volna, annyi előnnyel, hogy legalább a framerate nagyjából stabil. Ez azért nagyon szomorú, mert voltak benne jó ötletek (amiket aztán nagyrészt átemeltek az ER-be) és a sztorija, világa talán jobb is, mint a másik két résznek.
Viszont az tök egyértelmű most már, hogy a From = Miyazaki. Az elmúlt másfél évtizedben bármibe kezdtek nélküle egy kalap szar lett, viszont az ő játékai mind top kategóriásak, szóval amíg marad náluk, addig nem lesz nagy probléma.
-
Bad Pritt
félisten
Ez is pl. egy olyan dolog, amit átemeltek az Elden Ringbe, csak kicsit okosabban, vagy inkább időtállóbban: ahelyett, hogy pvp boss lenne, a legerősebb pvp karakterek közül hármat npc-ként kell lenyomni egymásután. Ez így talán még nehezebb is az input reading meg az npc invaderek végtelen staminája miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest